duminică, 3 octombrie 2021

Maria Diana Popescu - Sindromul Iohannis trebuie eradicat urgent

 



Sindromul Iohannis trebuie eradicat urgent

Maria Diana Popescu

03 Octombrie 2021

 

Elevii repetenţi, Iohannis, Cîţu, Arafat, Orban, Turcan, Rareş Bogdan, Cîmpeanu, Attila Cseke de la sănătate, care a ordonat închiderea a 67 de spitalele şi azile în ţară, în mandatul lui Băsescu, dar niciunul în județele Harghita și Covasna, bătîndu-şi joc de bolnavi şi bătrîni, precum şi alţi infractori mari şi mici ai penelului trebuie exmatriculaţi imediat! Cu cătuşe la mîini! Sindromul Iohannis trebuie eradicat urgent! Altfel, va fi vai de România noastră! Douăsprezece spitale au ars în mandatul lui Iohannis, Orban, Cîţu!  Patruzeci şi şapte de români au ars în spitale de vii. Alte mii au murit, sacrificaţi, pe altarul Covid! Să ne amintim că Ponta a fost izgonit de focul pus în barul unde se consumau droguri şi se asculta muzică satanică. Dacă toate aceste tragedii ar fi avut loc cu PSD la guvernare, Iohannis şi haştagiştii ar fi umplut străzile patriei. Iarna e la doi paşi, iar scumpirea vieţii va face ca totul să fie insuportabil. Casele românilor vor fi sloi din pricina salariilor şi pensiilor microscopice, în comparaţie statele europene! Facturile fierbinţi vor lua foc în buzunare. Umilinţă şi sărăcie!

 

Siliţi să aleagă între mîncare şi medicamente, românii nu vor putea supravieţui de foame şi ger! Din localităţile ţării se aud strigăte de disperare! De la pensionar la elev şi student, toată lumea o duce prost. Potrivit statisticilor, peste 150 de mii de copii români adorm flămînzi şi, cu toate acestea, un plan secret de austeritate creşte şi se umflă în complicitatea la genocid a peneliştilor. Iohannis şi guvernele sale peneliste le-au furat copilăria! Poporului, sănătatea, siguranţa vieţii şi siguranţa naţională. Mereu trebuie să răbdăm, să aşteptăm, nu anul acesta, ci peste un an, doi, trei, cîte o firimitură de la masa guvernului. Feţele acestea schimonosite din prim-planul politicii româneşti joacă pe partitura dictatorului Iohannis. Toţi mafioţii din politica românească iau „lumină” de la Iohannis şi, negreşit, de la serviciile secrete, care ar trebui să apere naţia. Spuneţi-mi, vă rog, numele unui parlamentar PNL care a iniţiat vreun proiect pentru protecţie socială! Niciunul. Spuneţi-mi, vă rog, denumirea vreunei iniţiative legislative împotriva anti-românismului, aprobată în Parlamentul României. Niciuna!

 

Un europarlamentar român patriot sesiza la un post tv că, la Bruxelles se dezbate săptămînal problema LGBT. Iată de ce, neruşinaţii care se împerechează în buzunarul de la spate au prins curaj şi infectează cu parada satanică străzile patriei. Iată de ce, copii români primesc la grădiniţe păpuşi cu penis. Să ne amintim în context, de experimentul Germaniei cu pedofilia, iniţiat cu ani în urmă de psihologi, sexologi, asistenţi sociali, aprobat de Senatul Germaniei. Un proiect social de ajutorare a copiilor străzii, care i-a plasat în case cu pedofili. Experimentul a generat o explozie a pedofiliei în Germania, astfel încît dependenţa unor bărbaţi germani de pedofilie a devenit aproape normală. Chiar şi copii ai străzii din România au fost victime ale experimentul german. Tot la sesiunile europarlamentare se dezbate o altă nerozie: cum că bărbaţii pot să nască. O altă ironie amară pusă în discuţie în Parlamentul European, cu cîţiva ani în urmă, au fost prunele uscate. Europarlamentarii s-au întrebat, cerînd votul asupra chestiunii, dacă prunele uscate mai trebuie sau nu consumate, ca să nu aibă cumva proprietăţi laxative asupra Europei unite! De la Bruxelles vin stoluri de tîmpenii, constrîngeri şi abureli, cum aburiţi sîntem metodic cu măsurile teroriste ale lui Arafat. Ştiind că la Congresul peneliştilor s-au bătut facţiunile SRI între ele, nu prea se vorbeşte despre contagiunea cu „Tulpina Romexpo” sau „Tulpina Congresul PNL”, peneleul fiind amendat doar cu zece mii de lei. Mizilic de astupat gura credulilor!  În timp ce un imprudent prins cu masca sub nas e amendat cu 2.000 de lei! „Curat murdar!”. Asta-i „România Re-educată”! Ceea ce spuneam mai zilele trecute: Cine nu e infractor azi, nu are ce căuta în politică sau în afaceri!

 

De doi ani, virusul corona ne învăluie şi dezvăluie, ne ameninţă, ne constrînge, ne restrînge şi ne strînge din viaţă! În tot acest timp doar amărîţii au fost duşi la groapă în saci! N-am auzit să moară ştampilaţi de virus miliardari, milionari ai lumii, şefi de state, de guverne, guvernatori ai băncilor, şefi de bănci, bancheri, masoni cu rang ocult, guvernanţi, parlamentari, europarlamentari, regi sau regine leneşe şi îmbuibate… Doar vreo trei şefi de state africane care s-au opus ca cetăţenii lor să devină cobai au decedat „subit”, la vîrste tinere. Coincidenţă?!  Leacul plandemiei se ascunde în „înţelepciunea” lui Iohannis: „în faţa unui virus, ori eşti precáut ori eşti prost”. Asta explică de ce Iohannis n-a purtat masca la congresul grupului de crimă organizată, între 5.000 de capete! Mai mult, chiar! N-a fost precáut?! Despre circul din sala congresului şi chermeza din afara ei, Arafat n-a scos un cuvînt. Nici Jandarmeria, nici Poliţia.

 

Tot mai puţini români cred în circul pandemiei, în grija autorităţilor faţă de cetăţenii. Acest stat cîrmuit spre degradare de guverne peneliste, damblagite şi de tembeli penali! Nu numai românii sînt  sceptici, ci şi alte naţii, fie italieni, germani, francezi, americani, chinezi etc. De australieni, ce să spun?, s-au văzut, s-au auzit vuietele străzii, ale blindatelor, armelor cu gaze lacrimogene, strigătele răsculaţilor împotriva tentativei de asasinat în masă, loviţi de gloanţele de cauciuc ale armatei altui „arafat” din Melbourne. Ultimele cifre ale ratei de infectare, cărora adăugam circul celor peste 5.000 de liberali sub acelaşi acoperiş dovedesc, mai mult decît e nevoie, că sîntem manipulaţi în mod criminal de către specialişti ai morţii şi jurnalişti plătiţi regeşte. Virusul PNL e mult mai virulent, dacă ne gîndim şi la habarnistul ministru de finanţe, Dan Vîlceanu, la mizeriile grav-agramate ale oiţei Ţurcane: „Mii de ani Dunărea a curs pe aici ilegal, fără să fie inaugurată”; „seara te culci viu şi dimineaţa te trezeşti mort”; „nu știu ce caut eu în viața mea!”... ori recenta constatare a marelui schior-biciclist: „La noi sunt foarte mulţii români care s-au vaccinat… E păcat că sunt aşa de puţini!”.

 

Dacă am fi trăit într-un climat de moralitate strictă, nu în haosul creat de slugile lui Iohannis, astfel de mizerabili n-ar fi ajuns la conducerea ţării, şi nici homosexualii şi lesbienele n-ar fi ieşit din bîrlog pe străzi să ceară drepturi anormale normalilor. Cu Iohannis şi peneliştii la butoane în curînd, pedofilii şi zoofilii vor cere dreptul pentru un marş al lor. Puii aceştia de monştri doresc degenerarea naţiei, a rasei umane, doresc o cireadă uşor de dus la abator. O, Doamne, cum s-a căpătuit România cu aceşti pociţi analfabeţi penali? „România lucrului bine făcut” fiind în post negru chiar de la tăierea panglicii!, am traversat ani grei de dictatură iohannistă! Înrobiţi, hăituţi de covizi şi covide, de vaccinuri şi moarte, de sărăcie, austeritate şi exploatare. Promisele măriri de pensii şi salarii legiferate de PSD au fost spînzurate de liberali. Oia Ţurcană minte la viitorul apropiat: vom face, vom analiza, vom recalcula, vom angaja specialişti pentru calcul, dar lucrurile rămîn pe loc, schimbîndu-şi minciuna liberală de pe un picior pe altul. Staţi puţin! De acum înainte ne aşteaptă vremuri şi mai cîţîite! Iohannis îşi va face alt guvern liberal, parlament liberal şi, dacă rămînem tot în vacanţă şi cu ochii închişi, va face, cu de-a sila, un popor liberal, în timp în Germania şi Franţa, motoare ale UE, liberalismul este alungat cu pietre. Cam peste tot în lume a căzut liberalismul de cîrciumă. Doar Iohannis îi face respiraţie buşon la buşon.

 

Aranjament grafic - I.M.

https://www.art-emis.ro/editoriale/sindromul-iohannis-trebuie-eradicat-urgent

 

comentarii:

Nici acum nu inteleg de ce Johanis a platit 2,4 procente lui Tramp pentru nato. A procedat exact ca Gorbaciov cand ne-au vandut democratiei lui Reagan fara semnatura cand ei, normal trebuiau sa ne plateasca noua ca ii lasam sa-si instaleze statiile antiracheta la noi. Asigurand astfel, destinul Romaniei ca targhet armatei ruse. Eu in locul lui ii propuneam lui Tramp sa ma ajute sa iau Basarabia de la rusi si in felul asta isi justificau mutarile. N-a cerut nimic. Pesemne ca vrea sa intre invers in istorie.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu