miercuri, 15 iulie 2020

Ion Măldărescu - „Inteligentul” asimptomatic jigneşte specia umană prin însăşi existenţa sa


"Mi te adresezi mie?"(Taxi Driver)*

„Inteligentul” asimptomatic jigneşte specia umană prin însăşi existenţa sa
Ion Măldărescu
12 Iulie 2020

Deși poate apărea la toate vârstele, sindromul Münchausen este frecvent întâlnit mai mult la adulți şi mai cu seamă la bărbați. Dezvoltarea insuficientă a creierului şi unele afecţiuni ale tiroidei pot genera tulburări în creștere şi tulburări mentale materializate uneori prin dificultăți emoționale severe. Subiectul practică în mod curent inducerea în eroare a celor cărora se adreseză prin prezentarea de date şi fapte eronate, simulează realitate „ca la carte”, deşi intenţiile sale sunt inconștiente, confuze şi total neortodoxe. Are tulburări de identitate (unele reale, altele mimate) şi de hiperagresivitate împotriva unui anumit partid politic parlamentar. Nu este pre cáut, pretinde atenție și îngrjiri exagerate, manifestă suspiciuni materializate vehement față de poporul român pe care tinde să-l manipuleaze să-l deruteze continuu, stârneşte discordie şi întreţine starea de haos.

Consecinţă a tulburărilor de tip „Fata Morgana”, subiectul înventează motive şi declanşează conflicte pe care le întreţine prin încălcări grosolane ale actului fundamental al ţării, imaginându-şi că el o conduce. Suspectat de bănuite origini germanice asemănarea comportamentului subiectului prezentat cu cel al ofițerului german Karl Friedrich Hieronymus cunoscut sub numele Baron Münchausen (1720-1797) nu este întâmplătoare şi impune un aprofundat studiu de caz de patologie psihiatrică... Subiectul mimează exteriorizări imaginare, mincinoase şi exagerează o simptomatologie reală, adesea autoprovocată fără a ezita să alterează realitatea. Exteriorizările din ce în ce mai nocive ale subiectului se încadrează în categoria afecțiunilor simulativ-disociative cu semne predominant psihologice, caz în care aplicarea oricărui tratament are șanse aproape nule de ameliorare pentru un „inteligent” asimptomatic cu tulburări Borderline.

După o lună de la ultima declaraţie (Dă, Doamne să fi fost asta ultima !), joi 9 iulie 2020, personajul în cauză a încercat să silabisească mesajul scris de alţii pe prompter, declarând cum că România ar fi înregistrat un numar record de îmbolnăviri cu Covid-19, raportat la ultima perioadă şi că vina pentru noile cazuri depistate ar aparţine atât autorităţilor, cât şi cetăţenilor. A mai declarat că situaţia din „starea de urgenţă” ar fost mai bună decât cea din „starea de alertă”, a inserat în text formula mincinoasă „dragi români”, ca şi pe cea de la debutul spectacolului… aia cu spălatul mâinilor: „Astăzi este o zi tristă, avem un număr record de persoane (găsite) pozitive (exprimare de şef de stat „pre cáut sau prost, una din două”! - s.a.). […] dragi români, suntem, din martie, în plină pandemie (despre care se ştia din ianuarie, dar peneleii erau cuplaţi numai cu anticipatele - n.a.), şi, până acum câteva săptămâni, lucrurile au mers destul de bine (pentru el şi guvernul lui, nu pentru popor - n.a.). În « starea de urgenţă » am reuşit să ţinem evoluţia sub control.  În « starea de alertă », lucrurile nu au evoluat aşa cum ne-am fi dorit cu toţii. […] A fost o perioada dificilă şi ar fi păcat să dăm cu piciorul la rezultatele de până acum”.

Adicătelea, care rezultate ? După ce, ca de obicei, s-a auto-lăudat pentru nu se ştie ce merite, dar n-a emis decât prăpăstii, „inteligentul” asimptomatic cu apucături de „ciumă brună” regretă şi ne spune în argou „Mucles !” că nu trebuie să dăm cu piciorul la: autocarele nocturne cu sclavi trimişi pentru cules de sparanghel nemţesc, la convoaiele secrete pe care nimeni nu avea voie să le oprească şi cu atât mai puţin să le identifice, la spitalele goale în care bolnavii nu au acces la tratament - dacă sunt internaţi - decât după trei zile, timp în care bolnavii cu afecţiuni cronice grave care au comis imprudenţa să se prezinte la „urgenţe”  mor netrataţi fiind înregistraţi ca decese cauzate de Covid-19 ? „Dragi români” - vorba prostului - umblă prea mult vorba prin târg că certificatele de deces eliberate ar fi răs-plătite gras - inclusiv sicriul gratuit - rudelor aparţinătorilor dacă acestea semnează că cei plecaţi dincolo şi-au dat duhul din cauza virusului încriminat. Dacă aşa o fi, cum să nu se înmulţească (pe hârtie, nu real) numărul „covizilor” şi amenzile neconstituţionale apărute ca ciupercile în starea „de urgenţă” şi continuate în cea „de alertă” - scuze, am vrut să scriu după ploaie - ? O fi şi asta una dintre recomandările O.M.S. cu care S.U.A. a rupt definitiv şi total relaţiile? Or fi ştiind americanii de ce.

Ca şi toate celelalte emisii toxice ale „inteligentului” asimptomatic, palavrele fără formă şi fără fond incluse în recentul discursul nu au spus nimic, iar nimicul evacuat printre maxilare  pute de la o poştă a sindrom Münchausen şi tulburări Borderline. Pentru a fi mai bine înţeles asupra celor relatate, dar şi referindu-mă la docilitatea de sclavi supuşi  a românilor, redau spusele din anul 2013 ale unui sârb, în trecere prin ţara noastră: „Mă numesc Miodrag Stanojevic, sunt sârb din Vojvodina şi profesor de istorie în Novi Sad. Vă propun un exerciţiu de imaginaţie: Ce s-ar fi întâmplat dacă:
- un român ar fi dat foc la Budapesta unei păpuşi reprezentându-l pe Kosuth Lajos ?
- un turist german ar fi incendiat la Tel Aviv o păpuşă reprezentându-l pe David Ben Gurion (primul premier al Israelului - n.a.) sau pe Golda Meir (de asemenea premier al Israelului - n.a.) ?
- un ungur din Vojvodina ar fi incendiat la Novi Sad o păpuşă reprezentându-l pe Milos Obilic, eroul naţional al sârbilor de la Kosovopolje ?
Dacă ar fi fost atât de tâmpiţi să o facă, în aceeaşi seară ar fi cinat în Infern.[…] Afirm cu tărie că nu există nicăieri în lumea civilizată o ţară care să acorde atâtea drepturi unei minorităţi alogene cum acordă România. De ce îşi permit asta în România? […] Simplu, pentru că că românii sunt […] « un popor imbecil de tolerant »”[1].

Deşi se referea la toleranţa românilor faţă de alte etnii minoritare (în cazul de faţă cea purtătoare a culorilor roş-alb-verde pe orizontală), profesorul sârb avea multă dreptate. Afirmaţia lui este la fel de valabilă astăzi pentru toate domeniile vieţii naţiilor în stările de nestare prin care trece. Actuala revoltă a oamenilor din Serbia este o ripostă față de intenţia impunerii criminală a vaccinării obligatorii şi a modului în care conducerea actuală a Serbiei gestionează situaţia în condiţii de pandemie. Furia protestatarilor a fost amplificată radical de ultimul bilanț mincinos şi „umflat” artificial - apreciază ei - publicat de autoritățile sârbe privind situaţia deceselor şi a contaminaţilor cu SARS COV-2. Deosebirea ? La citirea comunicatele Guvernului României difuzate prin Raed Arafat  (membrul activ al „Frăţiei Musulmane” şi, sine die, adversar declarat al manifestărilor religioase ortodoxe) filtrate şi cosmetizate după „indicaţiile preţioase” ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care şi-a pierdut orice credibilitate - românii tac, sârbii reacţionează. #rezist - nici urmă de protest, „opoziţia” ciolacistă - slugă prea plecată, doar dezaxaţii de la Antifa au scos timid capul în Bucureşti, dar pentru alte interese. În ceea ce-l priveşte pe Arafat, românii vor sărbători în stradă dispariţia lui din garnitura decizională.

Neconformându-se recomandărilor ipocrite recente ale „inteligentului” asimptomatic (scăparea atacului devenit tradiţional şi obligatoriu la adresa „ciumei roşii”), Sic-Mandolina naţională de la „ciuma galbenă” şi-a exprimat indignarea bahică faţă de amânarea votului Senatului României privind aşa-numita lege a carantinării. Supărare firească, pentru că fără-de-legea respectivă îi va permite Lucovidului să aresteze la „domiciliu” sau la alte „domicilii” gen Jilava, Rahova sau Bălăceanca, oricând, pe oricine nu este de acord cu emanaţiile „inteligentului” asimptomatic şi/sau emisiile etilice guvernamentale, sub pretextul contaminării cu SARS COV 2, să-i confişte arestatului de la lenjeria de corp şi masca de protecţie a individului vizat, la maşină, casă şi ce-or mai vrea muşchii şi penele lor. „Proiectul legii privind carantinarea stupefiază prin gravele încălcări ale drepturilor omului şi prin măsuri incredibile chiar şi în dictaturi. […] Legea nu reglementează doar măsurile în cazul Covid-19, ci orice situaţii de risc […] de acum, până la Apocalipsă!”[2].  Prin parafrazare, putem spune că şi drepturile şi libertăţile prevăzute în Carta Internaţională a Drepturiulor Omului şi Constituţia României se împuşcă, nu-i aşa ?! Curat murdar !

Sârbii sunt un popor demn, noi, românii avem alte ocupaţii şi vom pieri din pricina neputinţei noastre de a fi Oameni ! Suntem o ţară bolnavă, dar nu de virus, ci de prostie, ticăloşie şi hoţie, acceptând docili dictatura unui bolnav mental şi a guvernelor sale de incompetenţi nemernici şi corupţi, „penali” cu dosare penale, telecomandaţi de la Bruxelles, Berlin, Washington şi dracu’ mai ştie de unde! Soluţia: să procedăm asemenea sârbilor care refuză măsurile cretinoide impuse de conducătorii lor vremelnici, refuză vaccinarea obligatorie, îşi impun voinţa… şi, sper că vor avea câştig de cauză.

Revenind la „inteligentul” asimptomatic, pentru a proteja populaţia României împotriva urmărilor contaminării cu o maladie mult mai agresivă şi periculoasă decât Covid-19, dar şi pentru a proteja sinistrul personaj de consecinţele propriilor acţiuni nefaste viitoare, se impune internarea sa urgentă într-un aşezământ de profil, de maximă siguranţă, pentru că, aşa cum declara un „clasic în viaţă”, „Acest humanoid jignește specia umană prin simpla lui existență”. Treziţi-vă români, luaţi-vă soarta în propriile mâini, altfel suntem condamnaţi la moarte sigură !

---------------------------------
[1]Revista ART-EMIS,  https://www.art-emis.ro/jurnalistica/transilvania-nu-a-fcut-parte-din-regatul-ungar - 10 aprilie 2013

[2] Ion Cristoiu -  https://www.mediafax.ro/editorialistii/ion-cristoiu-mai-ceva-ca-intilnirea-lui-moise-cu-dumnezeu-de-pe-muntele-sinai-19420047 - 12 iulie 2020
*BT








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu