duminică, 19 mai 2024

Peter Koenig - Prim-ministrul slovac, oponent ferm al „Tratatului pandemic” - împușcat și grav rănit

 



Prim-ministrul slovac, oponent ferm al „Tratatului pandemic” - împușcat și grav rănit

Peter Koenig

19 Mai 2024

 

Premierul a declarat că Slovacia nu va semna Tratatul OMS privind pandemia și RSI revizuit

 

Prim-ministrul slovac Robert Fico a fost împușcat în data de 15 mai 2024 - și a fost împroșcat cu pietriș, în timp ce saluta și strângea mâna cu oamenilor din centrul orașului Handlova, Slovacia, unde participase la o ședință guvernamentală la Palatul Culturii.

 

Prim-ministrul Fico este un oponent înflăcărat al Tratatului OMS privind pandemia și al Regulamentului internațional de sănătate (IHR) al OMS revizuit.

 

Premierul Fico a fost abordat de un bărbat din mulțime, care a tras cinci de cinci ori spre el, rănindu-l grav, înainte ca făptașul să fie atacat la pământ și arestat de ofițerii de securitate.

 

Ministrul Apărării Robert Kalinak a spus: „Are răni multiple, iar starea lui este extrem de gravă. Încă ne rugăm pentru o veste bună, dar încă nu avem acea veste. A stat în sala de operație de 3 ore și jumătate. Starea lui este foarte complicată”.

 

Premierul a declarat în mod deschis că țara sa, Slovacia, nu va semna „Tratatul de pandemie” al OMS și nici Regulamentul internațional de sănătate (IHR) revizuit, care ar conferi OMS și, în special, directorului general al OMS, puteri dictatoriale asupra lui și a OMS. sănătatea și suveranitatea climatică a țărilor membre.

 

Da, și climatice . Tiranii și psihopații tehnocrați - Forumul Economic Mondial (WEF), OMS, Organizația Națiunilor Unite (ONU) - și puterile întunecate care susțin aceste agenții de executare, au decis că falsele „schimbări climatice” sunt promovate și îndoctrinate în întreaga lume pentru cel puțin ultima jumătate de secol a făcut parte din domeniul sănătății, deoarece a afectat viața umană, animală și vegetală.

 

Deci, „clima” cade în responsabilitatea sănătății OMS și, mai rău, responsabilitatea directă a DG al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus ; un bărbat cercetat în țara sa natală, Etiopia, pentru activități teroriste.

 

Pentru că a vorbit împotriva acestei potențial cea mai mare crimă împotriva umanității din istoria recentă, un înalt politician ar putea fi nevoit să plătească cu viața. Doamne ferește – și să ne rugăm, ca prim-ministrul Robert Fico să supraviețuiască.

 

Se spune și se suspectează că mai mulți lideri de țări din Africa și Haiti au fost asasinați, deoarece aceștia s-au opus oficial împotriva „vaxilor” ucigași ai ARNm din țările lor, în perioada 2021-2023 a mandatelor de „vaccinare” ARNm Covid.

 

Pentru cei care încă mai au îndoieli, omenirea este într-un război mondial – este Al Treilea Război Mondial? Sau este un război pur pentru supraviețuirea umană?

 

Amintiți-vă doar că Marea Resetare a WEF și Agenda ONU 2030, precum și Clubul de la Roma, doresc ca populația mondială să fie redusă cu aproape 90% – în orice mod posibil. Una dintre modalități, foarte promovată de ani de zile, este impulsul lui Bill Gates de a „vaccina” lumea, chiar înainte de farsa universală cu Covidul din 2020-2030.

 

Nu întreba de ce. Psihopații sunt non-oameni, dar se apropie în mod periculos de a controla lumea dacă noi, oamenii, nu intervenim activ și continuăm să arătăm patetic ca o turmă de oi.

 

Atâta timp cât ei - WEF, ONU, OMS se prefac că sunt de acord, nu trebuie să vă dea un răspuns. În plus, nu vă vor spune niciodată adevărul. Dar, amintiți-vă, Yuval Noah Harari ne-a numit în mod repetat pe noi, oamenii, „mâncători inutili”.

 

Harari este unul dintre cei mai apropiați consilieri ai lui Klaus Schwab (WEF). El a vrut să spună că ar fi mai bine să fim făcuți să „dispărem”, deoarece noi, oamenii, nu servim la nimic în Ordinea Mondială Unică (OWO), în cadrul „A 4-a Revoluție Industrială”, o invenție Schwab-WEF, complet digitalizată.

 

Și umanitatea ar fi, de asemenea, supusă „Ordinului de sănătate unică”, în cazul în care Tratatul de pandemie și RSI revizuit ar fi semnate, sau altfel „confundate” – în timpul viitoarei Adunări Mondiale a Sănătății – 27 mai-1 iunie 2024 – sau Adunarea Generală a ONU în septembrie 2024 sau în orice alt mod. Totul e posibil. Nu suntem încă acolo. Dar tentativa de ucidere a premierului slovac, probabil din cauza poziției sale împotriva tiraniei eugeniste planificate ale OMS, ar trebui să fie un avertisment, un treziri. Deveniți conștienți, fiți conștienți - și susțineți pentru drepturile omului, pentru umanitate și pentru frumosul dar al vieții.

 

------------------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/slovak-pm-shot-gravely-injured/5857332 - 16 mai 2








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu