sâmbătă, 27 iunie 2020

Savatie Baștovoi - Rugaciunea dreptului ! in ideea ca sunteti credincios / credincioasa




Părintele Savatie Baștovoi
(pe contul său de Facebook - 22 iunie 2020):

În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. Ați lucrat vreodată cu programe de editare?
Știți cum se corectează notele false sau cum se înlocuiesc zonele nedorite în Photoshop?
Marchezi, tragi, întinzi sau strîngi, poți să pulverizezi pe oricine.

Exact așa fac cei în ale căror programe de editare sînteți voi cu țara voastră, familiile voastre, visele și planurile voastre. V-a agățat cumva cursorul? Vă simțiți tras spre nicăieri? Simțiți un blur peste afacere? Simțiți bine. Doar că ei nu simt, pentru ei sînteți doar o zonă nedorită pe grafic.
După primul discurs către națiune a lui Merkel am înțeles că totul este hotărît și că circul nu se va opri pînă nu vor omorî 75 milioane de oameni pe plan global. Am spus asta prietenilor mei cu toată seninătatea. Nu contează cum vor muri - in special prin neacordare de îngrijire medicală bolnavilor cu boli grave sau cronice. Țările care și-au îndeplinit planul au voie la plimbare și joacă în curte. Planul de morți pentru fiecare țară nu este dictat de numărul populației, ci de locul pe care îl ocupă ca importanță pe harta viitorului. Cifra e cu estimarea morților pînă în martie-aprilie anul viitor.
    Rugați-vă cu psalmi. Aveți grijă de sănătate. Medicină nu mai există. Mai există medici, dar medicina a abdicat. Bucurați-vă de orice om bun pe care îl cunoașteți. Păziți-vă de deznădejde. Nu lăsați focul să se stingă. Nimic din ce nu trebuie să se întîmple nu se va întîmpla. Multe poate rugăciunea dreptului.
Rugați-vă cum nu v-ați rugat niciodată, știind că doar rugăciunea poate schimba mersul Universului, așa cum l-a schimbat în vremea lui Noe. Harul Domnului nostru Iisus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și Tată, și împărtășirea Sfîntului Duh să fie cu voi cu toți.


Sursa: Altamira Kevin







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu