joi, 7 octombrie 2021

Dan Tomozei - Să nu vă mai fie rușine că sunteți români!

 Să nu vă mai fie rușine că sunteți români!

Dan Tomozei, Beijing, China

07 Octombrie 2021

 

Celor care încă nu ați uitat că sunteți români, urmașii unei civilizații și ai unui neam de oameni mândri, ridicați-vă și schimbați soarta României de azi! Îmbrăcați din nou cămașa mândriei de a fi români. Ajutați-i pe toți cei care au uitat cine sunt, pe toți cei care nu au știut niciodată, pe toți cei care au învățat strâmb despre neamul și țara lor, că a fi român este o mândrie și o datorie de onoare în fața celor care au trăit și murit pentru demnitatea și liniștea acestui popor mereu încercat! Ajutați pe toți să vadă adevărul simplu: România este țara românilor!

 

Să nu vă mai fie rușine că ați greșit, e timpul să facem România un spațiu al românilor și al celor care vin aici pentru a ne respecta!

 

Să nu vă mai fie rușine pentru că printre noi se găsesc și nemernici care ne insultă țara, istoria, valorile, e timpul să ne apărăm și afirmăm demnitatea!

 

Să nu vă mai fie rușine pentru că am ajuns săraci și umiliți, e timpul să ne ridicăm și să privim realitatea în față!

 

Să nu vă mai fie rușine de prezent, istoria noastră și tot ceea ce lăsăm în urmă sunt mai importante decât existența fiecăruia dintre noi!

 

Să nu vă mai fie rușine să spuneți că sunteți români, pentru că nu un om lipsit de educație, de morală, de credință și onoare poate să reprezinte România, chiar dacă acel om este președintele, premierul, primarul … unul care o vreme ocupă o funcție!

 

Să nu vă mai fie rușine să spuneți că România este țara voastră, locul în care ne-am născut și unde vom muri afirmând dreptul la libertatea și demnitatea noastră!

 

Să nu vă mai fie rușine să spuneți că sunteți români creștini, ajutând Biserica să redevină o conduită și nu o afacere!

 

Să nu vă mai fie rușine să le spuneți copiilor că familia este formată din femeie și bărbat, pentru că numai așa vor înțelege diferența dintre iubire și conviețuire!

 

Să nu vă mai fie rușine să vă priviți în propria oglindă, având permanent în față încrederea că schimbarea românilor și României începe cu fiecare dintre noi!

 

Să nu vă mai fie rușine să le spuneți celor care continuă să trateze România fără respect că nu sunt bine veniți aici, pentru că numai așa vor afla că țara noastră nu este un teritoriu al jafului și nelegiuirii!

 

Fiți mândri că sunteți români, pentru că suferința și bucuria sunt ingredientele din care se hrănește și își trage seva istorică întreaga noastră existență, de la geto-daci până la românul sărăcit de atâta democrație!

 

Să nu vă mai fie rușine că sunteți români, ci pentru fiecare clipă în care uitați că sunteți români !

 

 

Ridicați privirea și respirați adânc, e timpul să vă scuturați de prostie și lașitate!

 

 

--------------------------------

http://dantomozei.ro/2015/12/12/sa-nu-va-mai-fie-rusine-ca-sunteti-romani/ - 12 decembrie 2015
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu