duminică, 10 octombrie 2021

Grid Modorcea - Medicii și hăitașii

 



Medicii și hăitașii

Grid Modorcea, Dr. în arte

07 Octombrie 2021

 

În degringolada în care se află hăitașii pandemiei, cei care ne chinuie și o fac pe atotștiutorii națiunii, mă aștept să existe o revoltă a medicilor, a oamenilor de știință. Numai în ei cred, numai ei sunt autoritatea în care trebuie să ne încredem.

 

Cine este Dan Barna zis Bârnă, să ceară vaccinarea obligatorie a medicilor? Se comportă ca un huligan. Și Hunor, la fel, în cârdășie cu el. L-am cunoscut pe când era ministrul culturii și nu-l credeam în stare să ajungă să ceară ruperea unui ținut din trupul țării, să ignore adevărul istoric, să fie iredentist, să încalce Constituția statului unitar român și să se alăture acum hăitașilor. A apărut mai nou și un Atilla, care o face pe discreționarul! Cred că în Ungaria nu i  s-ar permite un asemenea comportament de hăitaș al medicilor! Și cine e Gheorghiță? El nu-i Sfântul Gheorghe, să-i admir martiriul, e Gheorghiță, dar dă porunci specialiștilor! La fel un sirian ajuns Arat Făt Chelos pe plaiurile noastre, care nu mai pleacă la el acasă, îi place aici, fiindcă a găsit fraieri care să-i tolereze minciunile, neputința și iresponsabilitatea! Acum cere să nu mai intre la mall-uri decât vaccinații!

 

Cartea mea „Corona lisa” este documentul prin care i-am băgat pe acești indivizi în istoria rușinii. Și unde susțin intens, pe bază de dovezi, cu argumente de la certe notorietăți medicale, inclusiv de la The Free People Alliance, că ar fi vorba de un virus biologic creat de om, cum susțin și unii medici chinezi evadați de la Wuhan, că vaccinurile inventate până acum nu sunt soluția ultimă și că trebuie ajutați medicii să studieze toate posibilitățile pentru a găsi o soluție mai bună.

 

Specialiști ca Mike Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer, ne sfătuiește ca oamenii sănătoși să nu se vaccineze. Mulți medici din țara noastră susțin același lucru, dar nici un hăitaș din țară, în frunte cu Klausfobie, nu ia în serios asemenea semnale, ei îi dau înainte cu hăituirea. Și s-a ajuns acum la ceva incredibil, ca medicii să fie obligați prin vot parlamentar să se vaccineze!

 

Ce rușine! Ce pată pe creierele bolnave ale celor care ne conduc! Acești hăitași încurcă rău borcanele,  planul politic cu știința medicală. Ei trebuie să se ocupe de partea administrativă a fenomenului, nu să se substituie medicilor și să dea instrucțiuni de ordin medical! De când Iohannis, un fel de prăjină cu papion, se pricepe mai bine la medicină decât la vorbăraie/vorbe redundante care nu spun nimic? El e cu step-ul bine făcut, uită că a fost ales ca populația să scape de oameni ca Băsescu, Ponta sau Dăncilă. Cred că electoratul ar fi ales și un chinez nu numai un sas, ca să scape de Pazvante Chiorul et co. El nu e în stare să facă o stănoagă, iar acum, la Bruxelles, a declarat că va pune biciul pe cei nevaccinați, că așa nu se mai poate, trebuie să raporteze că toți oamnii sănătoși sunt bolnavi!

 

Oameni buni, treziți-vă, fac un apel la logica elementară, la luciditate, până nu e prea târziu! Apărați-i pe medici, pe oamenii de știință, pe acești „dumnezei” de pe pământ. Altă soluție nu avem. Pe ei trebuie să-i urmăm. Și să-i apărăm. Iar ei trebuie în ceasul al 12-lea să se revolte, sunt oameni de știință, somități, să fie uniți, să nu accepte condițiile pe care le impun hăitașii.

 

M-am bucurat când am citit recent că medicul Mariana Pop, cu știința ei, spune ceea ce spun și eu de doi ani cu știința mea, știința pe care mi-o transmite o minte sănătoasă în corp sănătos. Ea spune că vaccinul nu e o garanție a vindecării, că sunt oameni vaccinați care se îmbolnăvesc. „Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite. Certificatul verde este o chestiune politică, nu medicală”.  Iar dacă îi obligăm pe medici să se vaccineze, facem o mare greșală, fiindcă dacă un medic vaccinat nu e testat, el este infestat.  Deci o vaccinare înseamnă o infestare. Și un medic infestat, care se ocupă de 30 de cazuri pe zi, va infesta 30 de oameni sănătoși. Argumentele sale sunt logice și temeinice. Se verifică astfel că Festivalul „George Enescu” a stat sub umbrela unei mari aberații, când a impus obligația de a se intra la concerte numai cu Certificatul verde! A fost o rușine, un eșec cultural, care a culminat cu testele din holul Sălii Palatului plătite de spectatori, când toți avem asigurare medicală, iar testările ar trebui să se facă gratuit!

 

Cu asta să se ocupe alde Cîțu-Cîțu, de ce testele sunt cu plată (circa 200 lei testul)? Unde sunt miliardele de euro împrumutate? Când vor fi demascați profitorii și duși la Jilava? Doamna dr. Pop a cerut ca fiecare om politic care o face pe specialistul în pandemie să răspundă pentru tot ceea ce declară. Hăitașii sunt vinovați pentru vorbele lor fără acoperire, pentru introducerea sistematică a panicii în rândul populației. Mai multe victime au făcut aceste vorbe aberante, de diletanți, decât coronavirusul.

 

Cei care au citit articolele mele anterioare, zeci, pe această temă, vor descoperi o aceeași logică. Și cred că sunt mii de oameni sănătoși și de medici responsabili care gândesc la fel. Oamenii vaccinați și oamenii nevaccinați trebuie să se unească, să înțeleagă această logică a descrierii fenomenului, fiindcă numai prin înțelegere putem să ne apropiem de adevăr și de soluții.

 

Hăitașii s-au îndepărtat de adevăr și au îmbrățișat cu ochii închiși o soluție proastă, poate bună inițial, dar acum savanții,  specialiști de la Pfizer chiar, spun stop, stați, să dăm un pas înapoi, să mai vedem, să cântărim lucrurile, ei își aduc aminte că totuși sunt medici și sunt responsabili cu viața pe pământ, dincolo de faptul că au devenit bilionari pe o afacere necurată!

 

Vă îndemn să-i iubim pe medici, să-i urmăm, să le urmăm sfatul, sa fim uniți în aceste momente dramatice pentru multe familii, pentru mulți oameni de pe acest pământ atinși de virus, nu mai vorbesc de tragedia multor nevinovați care își pierd viața. Nu mai generalizați, nu mai luați un caz și faceți din el apocalipsa, ca în vorba din țânțar, armăsar! Cu forța, cu botnița, cu vaccinul, nu rezolvăm lucrurile. Numai medicii, numai profesioniștii trebuie să aibă un cuvânt în acestă chestiune. Hăitașii să lase hățurile din mână, să se dea la o parte. Ei să se ocupe de partea administrativă. Nu sunt în stare să formeze un guvern, să conducă țara. De luni de zile se zbat în neputință guvernamentală, în loc să se ocupe de ceea ce-i doare pe oameni, de sănătatea lor. Ne-au înnebunit cu alegerile șefiei PNL, bătându-și joc și de cei 70 la sută care nu i-au ales! Nu poate fi condus la fericire, dle Bârnă, un popor bolnav! Vrei să le aduci fericirea românilor și ești anchetat pentru fraude europene! Nu o mai faceți pe lorzii când sunteți niște leproși!

 

O felicit pe dna dr. Monica Pop pentru opinia sa tranșantă. Și alți medici trebuie să i se alăture, să fie la fel de transparenți. Să înceteze hăituirea medicilor! Sunt amenințați acum de Atilla cu suspendarea contractului de muncă și concedierea! Nu guvernul, nu parlamentul trebuie să decidă dacă ei vor sau nu să fie vaccinați! Respectați Constituția! Respectați libertatea, dreptul fiecăruia să decidă cum vrea să trăiască.

 

La noi, atmosfera generală e de agresivitate. În fiecare zace un virus al agresivității. Puterea menține o tensiune vinovată la limita vendetei. Și tensiunea asta e molipsitoare. Uitați-vă numai cum transmite Esca știrile. Le turuie, le mitraliază. Stă mereu călare pe bidiviul timpului, cu sabia scoasă, la luptă! Nu știe să dea o știre cu calm, cu dicție sau cu umor. Și grosul mass-media după ea. Se uită că „aleșii” nu au fost votați de circa 70 la sută din populația cu drept de vot a României. Ei sunt tot mai izolați, fiindcă nu stau cu fața la popor, ci la interesele lor vremelnice. Dacă nu sunt atenți la vocea poporului, vor dispărea. Să nu uităm totuși că e pace, nu război. Să ne purtăm ca oameni ai păcii, ai iubirii de semeni, dacă se poate.

 

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/medicii-si-haitasii






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu