miercuri, 31 ianuarie 2018

Trump, germani si anglo-mozaicii - Pax Americana







Cresterea si descresterea Lagarului ortodoxo-comunist

Diversitatea - Rusia, Romania, Bulgaria, Serbia ortodoxe, Cuba, Croatia, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria catolice, Kosovo, Bosnia musulmane, China confucianista, Coreea, Vietnamul budiste, Mongolia lamaist - aveau ca numitor comun marxism-leninismul, o transpunere in limbajul iudeo-crestin laicizat a mesajului Profetul Amos, care in jurul anului 740 î. H. atrage atenţia, în numele şi din împuternicirea lui Dumnezeu, că declinului moral, asuprirea nemiloasa celor de jos, îi va urma o catastrofă, dacă lucrurile nu intra pe făgaşul lor normal.

Marx si Engels vad cum proletarii traiau ca sclavii din Imperiul Roman si denunta asuprirea lor nemiloasa in Manifestul Partidului Comunist, una din cele mai importante scrieri politice din istorie. Ei atrag atenţia, la fel ca Profetul Amos, ca va urma o catastrofa, daca lucrurile nu reintra pe fagasul lor normal cu decalogul:

1. Exproprierea proprietății funciare și întrebuințarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.

2. Impozit cu puternic caracter progresiv.

3. Desființarea dreptului de moștenire.

4. Confiscarea proprietății tuturor emigranților și rebelilor.

5. Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naționale cu capital de stat și cu monopol exclusiv.

6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.

7. Sporirea numărului fabricilor de stat, a uneltelor de producție, desțelenirea și ameliorarea pămînturilor după un plan general.

8. Egală obligativitate a muncii pentru toți, organizarea de armate industriale, îndeosebi pentru agricultură.

9. Îmbinarea muncii agricole cu cea industrială, măsuri avînd ca scop înlăturarea treptată a opoziției dintre sat și oraș.

10. Învățămînt public gratuit pentru toți copiii. Interzicerea muncii în fabrici a copiilor, sub actuală ei formă. Îmbinarea educației cu producția materială etc., etc.

Cu „Proletari din toate țările, uniți-vă!”, Manifestul devine Biblia Lagarului ortodoxo-comunist infiintat si condus de „a treia Roma, Moscova. Dar decuplarea lui Dumnezeu de societate, a muncii de remunerarea ei, a sexualitatii de procreere, lipsa de libertate, de expresie si de miscare in spatele Cortinei de Fier, sunt fatale. Lagarul renunta la viziunea, dictatura proletariatului, revine pasnic la democratie si economia de piata, care respecta mai nou mesajul profetului Amos, recomandarile revolutionarilor Marx si Engels.

Fara Internationala Comunista moscovita, care a devenit cu timpul mai mult un instrument al politicii imperialiste a panslavismului si al panortodoxiei, decat al eliberarea expoatarii omului de catre om, popoarele revin la libertate si traditiile culturale religioase milenare. In Grupul de la Visegrad se aplica doctrina sociala catolica. Mandarinii rosii conduc din nou China imperiala. Loctiitorii politici din Armata Rosie sunt inlocuiti cu popi in Rusia pravoslavnica. Chiar si in conditiile apartenentei la lumea euro-atlantica, in Romania se revine la neofeudalismul fanariot paternalist, in simfonie cu Biserica ortodoxa.

http://riscograma.ro/2426/de-ce-romania-e-un-stat-feudal/
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html
https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf
viorel-roman-bremen.over-blog.de
www.viorel-roman.ro

Bangkok la 2 februarie 2018






Trump Pax Americana

In Razboiul Crimeei, 1853-1856, rusii, turcii, englezii, francezii, italienii se epuizeaza in primul razboi mondial esuat, prusacii profita, ocupa Parisul si refac Imperiul German. Au fost nevoie de razboaie mondiale, de un razboi civil european, 1914-1945, pentru a distruge Germania si a o aduce la nivelul dorit de marile puteri intercontinentale, anglo-americani si ruso-sovieticii, care apoi intra intr-un conflict ideologic.

http://www.observatorul.com/default.asp?action=articleviewdetail&ID=17944
http://www.prodiaspora.de/V5/index.php/proza/1456-viorel-roman-dezmembrarea-europei
http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/
https://admin.over-blog.com/write/89983145

Razboi Rece, 1945-1989, se incheie cu victoria lumii libere. Lagarul ortodoxo-comunist dispare pasnic, cu exceptia Romaniei si se instaleza Pax Americana, "Sfarsitul istoriei si ultimul om“, Fukuyama, 1989. Imbatati de victoria oferita pe tava de Gorbaciov, presedintii SUA Bush cel Batran si cel Tanar, incurajati de "master of universe“ neocons, intra in Irak si Afganistan. Razboiul cu islamismul in care s-au cheltuit deja mii de miliarde $, nu numai ca n-a fost dus la bun sfarsit, ci se extinde in Siria, Libia etc.

https://www.academia.edu/27241088/Chestiunea_orientala

Cand doi se bat, castiga al treilea, am vazut mai sus, dupa Razboiul Crimeei. Azi din razboiul americano-islamic, castigatori sunt China si Rusia, care atat economic cat si militar se refac si pun la la indoiala soft Pax Americana in Marea Chinei si in Chestiunea Orientala unde Rusia se impune in Crimeea, Dombas, Ucraina, Transnistria, Georgia, Siria.

Acesta e contextul in care Donald Trump vine cu „American First“, refacerea capacitatii industriale, cresterea veniturilor muncitorilor, care bat pasul pe loc de decenii si intra in conflict cu globalistii speriati de izolationism si nationalism. Succesele din economie si in lupta cu islamismul sunt de bun augur in tratativele SUA cu Rusia si China in salvarea Pax American, pentru ca fara ea nu poate fi decat mai rau. Razboi

http://www.revistasingur.ro/altele/16404-viorel-roman-sfanta-alianta-putin-si-trump.html?q=altele/16404-viorel-roman-sfanta-alianta-putin-si-trump.html
http://bentodica.blogspot.de/2017/02/putin-si-trump.html
http://confluente.org/viorel_roman_1495686140.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/
www.viorel-roman.ro 

Bangkok, 2 feb. 2018






Trump, germani si anglo-mozaicii

un trumvirat plin de mister, suspans si enigme. Defaimarea alesului omului alb, anglo-saxon, protestant, White Anglo-Saxon Protestant, WASP, cel care a pus bazele SUA, a lui Donald Trump era politic corecta in alegeri. Sans Frontières. Afro-americanii lui Obama, LGBT si last but not least evreii din mass-media, finante, patronajul minoritatilor, vor dupa un negru, o femeie, un evreu etc. Multiculti. Leitmotivul a ajuns la un asemenea consens ca d-na Angela Merkel nu l-a mai felicitat, ci a pus conditii noului presedinte.

http://www.estiri.ro/stire/politica/2/26028/viorel-roman-trump-readuce-sua-cu-picioarele-pe-pamant/0/
http://bentodica.blogspot.de/2017/02/putin-si-trump.html
http://www.amosnews.ro/viorel-roman-defaimare-lui-vladimir-putin-2017-03-07

Sub Habsburgi 50% din studenti erau evrei, in Reich, 5% din crestini treceau de clasele primare, israelitii peste 50%. In razboi evrei isi dau viata pentru germani, primesc Crucea de Fier, apoi vor sa se extermine reciproc. Holocaust, Morgenthau Plan. Enigme, dar asezamintele evreesti sunt pazite si azi de politia germana. Mister

La victoria SUA au contribuit evreii pe front, la bomba atomica. Einstein, Oppenheimer / Hiroshima, Nagasaki. Alianta dintre WAPS fara scoala, provinciali, antiintelectuali si evreii, internationalisti, intelectuali par excellence, e similara cu cea din Imperiul German?

http://melidonium.ro/2016/12/17/viorel-roman-antiintelectualismul-protestant-si-ortodox/

Cine isi imagineaza ca dupa primul an la Casa Alba, in care Trump are succese in econome si in lupta cu islamismul, mass-media se schimba, se inseala. Fake news e cuvantul anului 2017. Se prefigureaza in Amerca un conflict ca in Europa, in trecut?

http://www.observatorul.com/default.asp?action=articleviewdetail&ID=17944
http://ioncoja.ro/noi-ipoteze-ale-dlui-prof-viorel-roman/

Simbioza, cultura anglo-mozaica e personificata de familia si administratia Trump, fica sa cu trei nepoti israeliti si ginerele, evreu ortodox, consilier, mana lui dreapta, chiar daca “Jews Will Not Replace Us!, USA 2017, e antisemita. Alianta anglo-mozaica e hotaratoare in conflictul cu Rusia, China si Islamul, de aceea o anecdota veche de un secol pare valabila si azi. E hotelierul antisemit? Cand, acuma, in plin sezon?

viorel-roman-bremen.over-blog.de
www.viorel-roman.ro
Bangkok la 31 ianuarie 2018









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu