duminică, 22 ianuarie 2023

GHEORGHE CONSTANTIN NISTOROIU - CE RĂU AU FĂCUT ROMÂNII ORTODOCȘI cetățeni ai Ucrainei ?

 




            CE RĂU AU FĂCUT ROMÂNII ORTODOCȘI cetățeni ai Ucrainei ?

 

 

Au făcut RĂU, că sunt AȘEZAȚI de DUMNEZEU în VATRA lor milenară și nu au înțeles că ”trebuie să plece ”!

Au făcut RĂU, că au fost un Neam, o comunitate, un popor monoteist de religie zamolxiană, care au îmbrățișat cu DRAGOSTE – Religia IUBIRII – Creștinismul Mântuitorului IISUS HRISTOS!

Au făcut RĂU, că au RĂMAS în Tradiția strămoșească, zamolxiano-hristico-ortodoxă!

Au făcut RĂU, că au respectat instituțiile fundamentale ale Statului creștin indiferent cum se numește acesta: FAMILIA, BISERICA, ȘCOALA, JUSTIȚIA, ARMATA!

Au făcut RĂU, că au ÎNFLORIT și RODIT din Strămoșii milenari, OMENIA-DARUL lor de Aur!

Au făcut RĂU, că și-au PĂSTRAT credința ortodoxă așa cum le-a dat-o MÂNTUITORUL Hristos!

Au făcut RĂU, că prin credința ortodoxă au întărit DRAGOSTEA în Dumnzeu și IUBIREA de PATRIA-MAMĂ!

Au făcut RĂU, că au RĂMAS creștini ortodocși și patrioți români cu EVLAVIE și DRAGOSTE întru Fecioara MARIA – MAICA Domnului – Maica Neamului geto-daco-român!

Au făcut RĂU, că și-au cinstit/ cinstesc Eroii, Martirii, Mucenicii, Mărturisitorii, Geniile, Profeții, Mamele, Părinții, Copiii, Învățătorii, Dascălii, Vlădicii, Voievozii, Pământul și Cerul PATRIEI lor!

Au făcut RĂU, că după ce li s-a smuls VATRA străbună din pământul Patriei Strămoșilor lor au continuat să existe !

 

Fac RĂU, că își APĂRĂ cu credință și dragoste, cu jertfă și suferință CERUL Patriei lor!

 

Au făcut RĂU, că prin credința, curajul, răbdarea, ruga, demnitatea și dragostea lor aduc cinstire Neamului, lui Dumnezeu și românilor care au mai rămas Români ortodocși!

Au făcut RĂU, că și-au zidit BISERICĂ Frumoasă – Fiică a Tradiției creștin ortodoxe, iar în Sânul ei au întemeiat FAMILIA binecuvântată de Dumnezeu și ȘCOALA după Modelul HRISTOS!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă VORBESC neîntrerupt Limba Română – LIMBA NOASTRĂ – Limba Neamului și Limba lui Dumnezeu!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă iubesc ADEVĂRUL, LIBERTATEA, DREPTATEA, BINELE, ARMONIA!

Au făcut RĂU, că au ÎNFLORIT ortodox o FAMILIE MARE de COPII sănătoși la trup și la minte!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă AJUTĂ pe orfani, văduve, bătrâni, săraci, bolnavi, suferinzi!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă și-au ales PĂSTORI de SUFLET, ca Părintele JAR – Înaltul Mitropolit LOGHIN și alți clerici, pe care îi apără cu viața lor curată și frumoasă!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă s-au rugat/ se roagă pentru poporul ucrainean sfârtecat de atrocitățile războiului ultramodern!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă sunt FRAȚI cu Românii din România, care i-au primit și ajutat pe ucrainenii refugiați, ca pe niște frați creștini greu loviți de drama și tragedia războiului!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă au suportat/ suferă jignirile, amenințările, lovirile, otrăvirile comise de mercenarii RĂULUI, încăpățânându-se să rabde, să se roage și să trăiască!

Au făcut RĂU, FAC, fiindcă se roagă pentru CĂLĂII lor politici din Ucraina, ca să redevină oameni, ca să redevină creștini!

 

   De acest RĂU, le pasă, plâng cu lacrimi de crocodil și îi doare  ” pe TOȚI ”!

 

   Pe magnații Sinodului B.O.R., cu excepția unuia singur, adevăratul urmaș al Apostolului Andrei , pe președintele, permanent absent, al românilor, respectiv al statului anațional, pe  premier, guvern, parlament, justiție, ong-urile, Academia din România, Uniunea Europeană, toți cei care răspund de drepturile omului, dar nu atunci când se lovesc de interesele Ucrainei !

 

   „Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!” – au fost cuvintele salvatoare ale Căpeteniei Oștirilor Cerești – Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Dreptății, care a oprit căderea Îngerilor, provocată de Lucifer, primul înger creat, care prin mândria de sine a devenit marele Diavol.

 

   SĂ LUĂM AMINTE RĂUL abătut asupra FRAȚILOR noștrii ROMÂNI din Ucraina, care v-a deveni apocaliptic, să spunem lumii întregi și să ne AJUTĂM frații cu credință și dragoste în Dumnezeu!

 

   SĂ STĂM CU FRICĂ FAȚĂ DE DUMNEZEU, nu față de oameni, nu față de vrăjmașii lui Dumnezeu și ai Neamului nostru, fiindcă ceea ce li se întâmplă ROMÂNILOR ortodocși din Ucraina, AZI, ni se poate întâmpla și nouă dacă chiar nu ni s-a și întâmplat, deja!

 

  SĂ STĂM BINE ÎN CREDINȚA ORTODOXĂ a Mântuitorului HRISTOS și a Neamului nostru milenar!

 

   CU NOI ESTE DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI CU AL LOR HAR ȘI CU A LOR IUBIRE DE OAMENI TOTDEAUNA, ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECII VECILOR.

 AMIN!

 

   Să nu se rușineze Dumnezeu de noi și să nu lepede de la Sânul Său, Românii ortodocși MĂRTURISITORI!

 

   Dacă noi vom amuții acum când frații noștri prigoniți sunt jertfiți și PIETRELE ne vor refuza odihna pentru că ele nu vor tăcea în veci !

 

   Spre luare  aminte tuturor ROMÂNILOR ortodocși mărturisitori!

 

                             GHEORGHE CONSTANTIN NISTOROIU

 

         22 Ianuarie 2023

         + Sf. Ap. Timotei – Ucenicul Apostolului PAVEL – iubitorul Dacilor!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu