duminică, 29 ianuarie 2023

Maria Diana Popescu - „Ai să dai samă, domnule”

 




„Ai să dai samă, domnule”

Maria Diana Popescu

29 Ianuarie 2023

 

Puterea de la Bucureşti şi din teritoriu trebuie ecologizată! Fără euri egocentrice, fără aditivi cancerigeni din afară, fără organisme modificate genetic, fără gunoaie mafiotizate în scaunele decizionale! Nu cerem prea mult! În această mare de delir politic, de manipulări banditeşti şi disonanţe comportamentale în formă agravantă ale jalnicilor utopici din politica românească, cerem supravieţuirea prin patriotism! Vrem să se pună capăt hegemoniei americane manifeste la adresa României şi a unei Uniuni Europene incapabile să statornicească şi să respecte o identitate comunitară, cleptocraţii de la Bruxelles, nefiind altceva decît servitori ai unui Washington senilizat.

 

N-am învăţat nimic din trista experienţă a apartenenţei la U.E. care ne-a găsit bogaţi şi, în 15 ani ne-a sărăcit, ne-a confiscat suveranitatea şi ne-a adus statutul de sclavi. Tot plîngem în batistă refuzul unor state care apreciază că n-au jefuit destul de la noi şi nu ne vor în Schengen. O ţară atît de frumoasă, furată mişeleşte, cu cetăţeni inteligenţi şi muncitori, violată în repetate rînduri prin fără de legile numitului de la Cotroceni şi ale clasei politice, unde minerii sînt ucişi de vehicule şi utilaje din vremea lui Dej, unde oameni şi copiii sînt sfîşiaţi de cîini şi ucişi în miezul zilei, cu ONG-uri finanţate gras de la buget pentru a distruge ordinea, credinţa şi tradiţia românească, cu o clasă politică nevolnică care şi-a trimis cetăţenii la moarte prin vaccin, o ţară aruncată în paragină, transformată în groapă de gunoi a Europei, n-are ce căuta în Şenghenul aducător de noi porunci.

 

O Românie frumoasă şi bogată se lasă condusă de impostori, actualul, cu dosare penale ascunse la sertar, semidoct slugarnic, profitor, ridicol, şantajabil, lipsit de respect faţă de popor, fără bun simţ, propulsat şi ţinut în scaun de Noua Securitate şi de agenţiile străine tocmai pentru aceste rare „calităţi”. Ar fi fost potrivit să rămînă arendaş la stînele din Mărginime unde se prepară cheagul pentru brînză. Reales preşedinte a doua oară, fără să mişte un pai în primul mandat, dovedeşte că „securitatea” îl foloseşte ca unealtă în slujba străinilor. O marionetă care n-a fost aleasă, ci numită. Aşa-zisele lui programe de fanfară şi ţeluri fără cap-compas pentru România sînt nişte băşcălii groteşti! De nenumărate ori a spart geamurile Constituţiei cu praştia şi a călcat cu ghetele murdare peste românism. Cum Constituţia îi este străină, şi fişa postului, la fel.

 

O dovadă în acest sens este lipsa totală de reacţie faţă de discriminarea gravă a minorităţii româneşti din Ucraina, faţă de atacul fizic asupra românilor trăitori acolo, faţă de atacul asupra limbii române, asupra bisericilor, preoţilor şi şcolilor, despre care numitul Iohannis n-a scos o vorbă! Nici el, nici premierul, nici ministrul de externe. În schimb, livrează lui Zelenski ajutoare şi armament! Greşeli fundamentale sau chiar cu încadrare juridică. Cine să reformeze instituţia preşedintelui, măsură nu doar necesară, ci obligatorie? Cine să facă o reformă profundă a (in)Securităţii româneşti, - acest sac fără fund cu scheme stufoase, unde se scurg cheltuieli uriaşe, la eficienţă dezastruoasă pentru statul român. Alde Schwab, Biden, Zelenski au ajuns să dicteze lumii, să-şi facă supuşi în rîndul şefilor de state, care îi ascultă orbeşte. Lumea chiar poate fi distrusă de aceste specimene - instrumente ale răului, dar şi pentru că cetăţenii lumii rămîn indiferenţi şi se conformează docil acţiunilor acestor psihopaţi. Trăim deja  momentul cînd naşii democraţiei au pus-o chiar ei la zid, acuzînd-o de toate nenorocirile comise de ei, impunînd ca ordine salvatoare noua „normalitate”: dictatura Guvernului Mondial.

 

Mă întreb, retroactiv, ce legătură are „Monumentul  Ostaşului Necunoscut” cu Mica Unire şi de ce numitul de la Cotroceni s-a proţăpit acolo să distribuie medalii, asortate unui discurs pentru găinuşe şi cocoşei? A fost îndrumat părinteşte de „partenerul strategic” să se dea în spectacol la Mormîntul Eroului Necunoscut, ca să ne introducă în atmosfera războiului, să ne pregătească pentru Apocalipsă. Doamne fereşte-ne! Spectacol a făcut doar în mintea lui, cuvîntarea fiind un amalgam de fraze invalide, crezînd că românii vor uita de umilinţă, dictatură, sărăcie şi vor aplauda circul corupţilor protejaţi de jandarmerie şi de garduri metalice! Pînă unde poate merge lăcomia şi dorinţa de putere a acestui personaj lovit de flagelul absurdului?!

 

Ca la fiecare apariţie ceremonială a decorat militari, a depus o coroană de flori la Mormîntul Eroului Necunoscut, cu toate că armata n-a prea existat pînă la înfăptuirea Unirii celor două principate. Numitul Iohannis n-ar trebui să pronunţe cuvîntul „Unire”, pentru că de-a lungul mandatelor a împărţit România în tabere de luptă, a dezbinat, a instigat, a dictat cu rea voinţă şi strîmbătate împotriva poporului, încălcînd legea fundamentală a statului. Sper că numitul în cauză va fi deferit Justiţiei ca inculpat, va fi judecat corect şi va răspunde penal împreună cu orchestra sa de cameră pentru toate faptele comise, dar şi pentru decesele din timpul şi de după pandemie, cînd dădea asigurări că vaccinul este „sigur şi eficient”. Cum subiectul uită repede că pe 24 ianuarie 2023 a mai pîngărit o mare sărbătoare românească, să-i amintim replica Lăpuşnenului (adaptată): „Ai să dai samă, domnule!”.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu