duminică, 22 ianuarie 2023

Ion Măldărescu - „Ruleta” de la Davos

 




„Ruleta” de la Davos

Ion Măldărescu

22 Ianuarie 2023

 

Rămas cu „mansarda” puternic distorsionată de uraganul „Katrina”, la zece ani după trecerea fenomenului „natural”, prin anul 2015, cunoscutul psihopat Bill Gates promova „mașinăria” -Omniprocesorul  „Janicki” - care distila fecalele din sistemele de canalizare având ca rezultat apă potabilă… Au circulat pe  internet filmuleţe şi alte fotografii în care Gates era cu paharul la gură, sugerând că ar consuma apa rezultată din fecale. [1]. Nu prea l-a crezut nimeni, dar, pentru „binele omenirii” s-a reprofilat în domeniul creării armelor biologige în laboratorele S.U.A. din zeci de țări. Și uite-așa ne-am pricopsit cu Covid-19 și celebrele vaccinuri letale recomandate ca „sigure”. Da, sunt sigure, atât de sigure, dar nu pentru viață, sunt surse sigure de profit pentru corporațiile farmaceutice și pentru pentru plecarea „instantanee” în altă lume a celor vaccinați,.

 

Dorind cu tot dinadinsul transpunerea în realitate a „teoriei conspirației” prin genocid planetar, creatorii „Marii Resetări”, pe măsură ce cuceresc redută după redută, se debarasează de costumația de camuflaj dincolo de care filmele cu „zombi” par modeste.

 

Înainte ca tehnicile de inginerie genetică să fie dezvoltate (1973) și utilizate pe scară largă (de la sfârșitul anilor 1970), au fost create laboratoare pentru dezvoltarea armelor biologice - deja folosite -,  ca „soldați de război biologic cărora le lipsește amprenta de identificare. În ceea ce privește vaccinul C-19, a fost/este unul dintre acești „soldați bacteriologici”, creație fără precedent a unor asasini globaliști

 

Schwabismele patologice criminale ale gândacilor de la Davos

 

N-a intrat bine pe ușă anul 2023 că evenimentele malefice au scos deja capul din bălegar. Miercuri, 18 ianuarie 2023, în cadrul „Annual Meeting 2023” (Forumul Economic de Davos-Elveția), imbecilismele patologice au explodat. Jim Hagemann Snabe, președintele gigantului german „Siemens”, a susținut programul „Great Reset” de înlocuire a cărnii cu proteine sintetice: „Dacă un miliard de oameni încetează să mănânce carne, acest fapt nu numai că va avea un mare impact asupra sistemului alimentar actual, dar va inspira și inovarea sistemelor alimentare. Prevăd că în viitor vom avea proteine care nu provin din carne și, probabil că vor avea gust chiar mai bun […] cu zero carbon și mult mai sănătos decât mâncarea pe care o mâncăm astăzi. Aceasta este misiunea pe care trebuie să o îndeplinim”[2].

 

Haz de necaz: poate spune cineva că Ursula de la U.E. nu mănâncă… „rahat”?

 

În Uniunea Europeană, prin hotărârea Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (E.F.S.A.) larvele de gândac de bălegar (Alphitobius diaperinus) au fost adăugate pe lista celor potrivite pentru comercializare și consum uman. Pot fi gătite întregi sau sub formă de pudră sau făină. Pot fi adăugate ca ingredient în diverse produse alimentare, cum ar fi batoane de cereale, paste, analogi de carne și produse de panificație.

 

În Spania, pe lângă aceasta, celelalte insecte permise sunt viermele de făină (Tenebrio molitor), lăcusta migratoare (Locusta migratoria) și greierul domestic (Acheta domesticus), fie sub formă congelată, uscată sau pudră. Acesta din urmă poate fi folosit pentru produse precum pâine și chifle multicereale, biscuiți și grisine, batoane de cereale, paste, sosuri sau pizza, potrivit datelor colectate de Asociaţia Consumatorilor (F.A.C.U.A.)[3].

 

Pe tabla de șah de la Davos, se joacă la ruletă soarta umanității.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

--------------------------------------

[1] https://www.totb.ro/video-bill-gates-promoveaza-masinaria-care-transforma-fecalele-din-canalizare-in-apa-potabila/ - 7 ianuarie 2015.

[2] https://www.breitbart.com/europe/2023/01/20/great-reset-siemens-chief-calls-for-billion-people-to-stop-eating-meat-at-world-economic-forum/ - 20 ianuarie 21023.

[3] https://60m.ro/2023/01/19/ue-extinde-lista-insectelor-autorizate-ca-hrana-umana-larva-gandacului-de-balegar-poate-fi-acum-consumata/ - 19 ianuarie 2023.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu