miercuri, 18 ianuarie 2023

Melania Rusu Caragioiu - ...O DEMENTA TOTALA - mancare cu gandaci

 




mancare cu gandaci -aprobata si sustinuta de UE

 

De la a gusta acadele cu gândaci, am ajuns de a ucide animalele fiindcă ele poluează atmosfera, schimbă clima !!!

 Oare ce fel de studii I-IV primare, diabolice, au autorii acestor sfaturi, sau cât de repede vor să ne extermine?

Vor să ne convingă de faptui că sondele spațiale, deșeurile din cosmos, experiențele atomice, războaiele, avioanele, mașinile de transport, degradarea soarelui, erupțiile vulcanice, pandemiile provocate,, înclinarea axei pământului, nu au nici o influență asupra atmosferei pământului, climei, ci DOAR DEJECȚIILE ANIMALEOR, (cele care au îngrășat întotdeauna solul ca să avem recolte mai bune), ACELEA AR FI CAUZA POLUĂRII ȘI A SCHIMBĂRII CLIMATICE!!!

 S-AU GÂNDIT SĂ NE SPERIE SĂ NU MAI CUMPĂRĂM MÂNCARE DE LA ANUMITE FIRME ȘI SĂ NE ANEMIEM  REDUCÂND TAINUL NOSTRU ALIMENTAR:

 SE GRĂBESC SĂ INTRODUCĂ  TABLETE OMS ALIMENTARE ÎN LOC DE HRANĂ!!!???

 

Alții s-au gândit să nu mai  facem căldură cu nici un fel de surse de pe Terra, că acestea poluează și influențează clima, mai bine să ne îmbolnăvim toți de frig și să pierim în număr mare !!!

  Doamne, te rog dă-le minte și credință spre a înțelege că îi suspectăm că distrug omenirea pentru interesul lor.

 MRC cu sechele de la vaccinul  II Pfyzer

 

 

 


UE A INTRAT ÎN DEMENȚĂ TOTALĂ

 

Aprobă gândaci pe bandă rulantă pentru hrana populației.  În numele Green Deal, Uniunea Europeană a decis să accelereze înlocuirea proteinei animale cu proteina gândăcească, autorizând, pe bandă rulantă, tot felul de greieri, gândaci și viermi, care vor intra în alimentația populației din statele membre.

Cel mai nou aliment, oficializat în 5 ianuarie 2023, este larva gândacului de făină, din familia gândacului de întuneric, care va intra, sub formă de pulbere, în aproape toate alimentele importate de România din UE.

Pentru că animalele au fost scoase responsabile de încălzirea globală, Uniunea Europeană se grăbește acum să le înlocuiască cu lăcuste, greieri, viermi și gândaci. Deși pare un pic SF pentru populația României, care ia în derâdere acest fenomen, vestea proastă este că insectele se vor regăsi în aproape toate alimentele importate din UE, dar și din afara acesteia.

Mai grav e că și procesatorii din țara noastră vor avea voie să folosească proteina din gândaci în orice aliment, iar obligația etichetării este o slabă consolare, alternativa fiind evitarea achiziționării produselor din magazine.

Cel mai nou aliment introdus de UE, oficializat săptămâna trecută, este larva gândacului de făină, care se referă la forma larvară a Alphitobius diaperinus, o specie de insecte care aparține familiei Tenebrionidae (gândaci de întuneric).

Larvele gândacului de făină sunt destinate consumului uman în întregime, nefiind eliminată nicio parte, cu o perioadă de repaus de minimum 24 de ore pentru a permite larvelor să evacueze conținutul tubului digestiv înainte de uciderea insectelor printr-un tratament termic. Acestea vor fi produse de compania franceză Ynsect NL B.V., sub formă congelată, de pastă, uscată și de pulbere.

 

PÂINEA CEA DE TOATE ZILELE

Larvele de gândaci vor fi folosite pentru fabricarea unei liste foarte lungi de produse, printre acestea numărându-se batoane din cereale, pâine și chifle, cereale prelucrate și pentru micul dejun, preamestecuri uscate pentru produsele de panificație, produse pe bază de paste făinoase umplute, zer praf, supe, feluri de mâncare pe bază de cereale sau de paste, feluri de mâncare pe bază de pizza, fidea, gustări, chipsuri, precum și biscuiți și grisine.

Totodată, larvele gândacului de întuneric vor intra în compoziția untului de arahide, sandvișurilor condimentate, preparatelor din carne, înlocuitorilor de carne, înlocuitorilor de lapte și produse lactate, a produselor de cofetărie care conțin ciocolată, dar și a suplimentelor alimentare.

La fel ca și în cazul greierilor, eticheta produselor cu larve trebuie să conțină o mențiune din care să reiasă că acest ingredient poate cauza reacții alergice consumatorilor cu alergii cunoscute la crustacee și la produse derivate din acestea, precum și la acarieni. În plus, larvele gândacilor de întuneric sunt interzise persoanelor cu vârste sub 18 ani!

 

CE SPUN BIOLOGII

Biologul Andreea-Cătălina Drăghici, reputat cercetător la Muzeul Antipa, atrage atenția că Alphitobius diaperinus, gândacul de făină, a fost asociat cu probleme de sănătate la oameni. Gândacii produc benzochinone, folosite ca mecanism de apărare, iar chinonele pot fi periculoase pentru sănătatea umană atunci există expunere îndelungată la acestea.

”Poate fi important pentru persoanele cu alergii cunoscute la insecte să evite pe cât posibil expunerea la viermii mici de faină. Studiile arată că afecțiunile cauzate de Alphitobius diaperinus includ simptome de astm, dureri de cap, dermatită, angioedem alergic, rinită și eritem.

Expunerea la vapori de chinonă poate duce, de asemenea, la conjunctivită și ulcerații corneene, iar chinonele produse de tenebrionide sunt suspectate a fi cancerigene”, ne spune biologul Andreeea-Cătălina Drăghici.

Mai mult, cercetătorii sunt obligați să poarte mănuși și măști de protecție în timpul studiilor efectuate asupra speciei Alphitobius diaperinus, iar spațiile în care se desfășoară acestea trebuie să îndeplinească anumite condiții de filtrare și aerisire. (apud national.ro)

Nu mai cumpărați nimic din ceea ce se importă. Doar produse românești. Cumpărați-vă mori electrice și faceți pâine în casă, că ăștia au înnebunit. Ăștia vor să reducă populația planetei, e clar. E și îmbătrânită, fiindcă a crescut speranța de viață, și bătrânii sunt un balast.

 

 


Trimis de angela faina si melania rusu

https://www.msn.com/fr-ca/actualites/quebec-canada/les-contrats-octroy%C3%A9s-%C3%A0-mckinsey-d%C3%A9passent-100-millions-de-dollars-sous-justin-trudeau/ar-AA16kO








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu