sâmbătă, 26 mai 2018

România stat mafiot




România stat mafiot

The Telegraph: „În Europa, Marea Britanie trebuie să-şi folosească toată înţelepciunea pentru a ajuta SUA şi UE să scape de un dezastru. Amândouă au urmărit politici de securitate în Estul şi Centrul Europei care pot oricând să cadă pradă foarte uşor unor consecinţe nedorite, să creeze un „blowback” care, pe termen lung, nu ar face nimic altceva decât să servească intereselor Rusiei lui Putin.“ Damien Phillips, Money.ro.  „Încercările Statelor Unite de a plănui în mod central eforturile anti-corupţie din Europa de Est, pentru a-şi întări propriile obiective de apărare şi securitate, se întorc acum împotriva lor într-un mod spectaculos, în special în România”. adev.ro/p9c12v

Romania stat mafiot
https://idocslide.com/the-philosophy-of-money.html?utm_source=romania-stat-mafiot
Tolerat la periferia Europei Furtul si minciuna ca forme de protest Romania stat mafiot intre orient si occident Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul! Link-uri
1. Tolerat la periferia Europei. Aproape un mileniu, in Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana, cine nu era romano-catolic avea statutul de tolerat si numai dupa Razboiul religios de 30 de ani si Revolutia Franceza, cand Sf. Imperiul se degradeaza treptat in imperii, state nationale, apar Drepturile universale ale omului si egalitatea natiunilor, cetatenilor. La aceste canoane romanocatolice laicizate in Standarde de civilizatie, acceptate de intreaga umanitate, se mai opun moldovalahii si dupa aderarea la civilizatia catolica, la acquis-ul Uniunii Europene / Sf. Imperiu. Structura social-politica, devalmasia neofanariota de la Bucuresti e cantonata in „Forme fara fond“, de aceea nici nu poate fi vorba de depasirea statutului de tolerat, chiar daca de jure el nu mai exista de mult, dar de facto e a tot prezent. Vezi aderarea la Euro, Schengen, Tiganii romanes romii, filmul rusesc Leviatha, cel romanesc Aferim! si „De dece e România un stat feudal. Până unde ajunge șpaga de la vamă?“ de Lucian Davidescu: „Sunt diferenţe între feudalismul medieval şi cel contemporan … mijlocul de producţie" nu mai este privilegiul agricol, ci al taxării - fie ea legală sau ilegală … la vârf nu-i „Domnul", ci privilegii care se autoperpetuează şi care funcţionează ca o inteligenţă colectivă. Are o strategie de conservare, îşi trimite reprezentanţi la vârf pentru a-i servi interesele şi distribuie eficient sarcinile în interior. Cum arată ierarhia:
I. Clasa politică. Luaţi individual, politicienii nu realizează exact ce caută acolo. Ştiu doar atât cât e nevoie să ştie: că au ceva datorii, câţiva prieteni şi o organizaţie de partid pe care trebuie să o răsplătească.
II. Structurile de forţă. De la judecători până la jandarmi, toţi reprezintă linia de fidelitate care trebuie să păstreze lucrurile aşa cum sunt acum. Cel mai mic salariu de aici e mai mare decât un salariu bun de profesor sau medic. Cea mai mică pensie specială este mai mare decât o pensie bună de profesor sau de medic.
III. Masa de manevră. De la sutele de mii de funcţionari angajaţi pe posturi inventate până la beneficiarii de ajutoare sociale pentru nevoi fictive. Rostul lor este să îşi înţeleagă statutul semiprivilegiat şi să tacă.
IV. Baronii locali. Fac reglajul fin între nevoile de hrană ale caracatiţei şi nevoile reale de finanţare ale comunităţilor. Direcţionează fondurile în aşa fel încât să menţină o stare permanentă de dependenţă.
V. Clienţii fondurilor publice. O nouă castă socială, care a înţeles sistemul şi l-a încălecat din fugă. Un calcul cinic le-a demonstrat că e mai rentabil aşa decât să faci afaceri cinstite. Ei au dat tonul creşterii în spirală a cheltuielilor publice până la nivelul de acum, la care nu mai pot fi susţinute. Şi - ca într-un joc piramidal -, ca să nu cadă sub propria greutate, trebuie să găsească pe cineva care să achite nota de plată.
VI. Poporul. Mărim dijmele sau tăiem simbriile?“
Si sociopsihologul Daniel David se straduieste, politic corect, in lucrarea sa „Psihologiei poporului roman“, sa descopere izvorul incompatibilitatii ortodoxie-occident, originea colectivismului, paternalismului, clientelismului, coruptiei cu larg caracter de masa, dar in „Romania Feudala vs Romania Europeana“ prof. Iulian Fota pune punctul pe i: „… 2012 am renuntat la visul constructiei unei Romanii Europene si ne-am apucat de constructia unei Romanii Feudale. Am cistigat alegerile parlamentare, tara este a mea, sunt ministru eu sunt vataful, sunt numit manager de spital, spitalul este al meu, sunt presedinte de partid, este al meu, rector, tot a mea este universitatea. Traiasca Romania Feudala … ei hotarasc cine trebuie sa se imbogateasca si cine nu, cine este promovat si cine nu, cine vorbeste si cine trebuie sa taca.“ In devalmasia valaha, autonomia persoanei, individualismul occidental se dizolva nolens volens intr-o solidaritate colectivista amorfa, clientelara, mafiota, la cel mai scazut nivel de trai din Europa. Revin rusii?
2. Furtul si minciuna ca forme de protest. Din anul revolutionar 1989, statele ortodoxo-socialiste, fara Armata Rosie si Cortina de Fier protectoare, supuse direct si nemijlocit presiunii rationalitatii occidentale, globalizarii, sînt într-o tranziţie spre state quasi mafiote. Vezi structurile crimei organizate din fosta URSS si Iugoslavie, din Bulgaria şi România, chiar si dupa reorientarea lor de la est spre vest, aderarea la civilizatia euro-atlantica. 
Dictatura de dezvoltare marxist-leninistă din Lagarul moscovit urmărea să ajungă din urmă şi să depăşească Occidentul. Dupa esecul Consiliului de Ajutor Economic Reciproc si a Pactului de la Varsovia, noul stat pseudo-democratic amînă dialogul cu Roma, refacererea unităţii creştinine, conditio sine qua non a modernizarii, a integrarii in Europa. Consecintele sunt grave. Furtul si minciuna ca forme de protest. Lehamite in est si vest. Razboi Rece. Dar daca dictatura ortodoxocomunista se baza pe iobagi, sclavi legati de glie, fabrici si uzine, fără drept de mişcare şi la cuvînt, mafia postrevolutionare continuă tradiţia Hoardei de Aur, a Byzanţului şi Otomanilor, fură din bugetul statului sub mantia aparent democratică, liberal-occidentală. 
În Parlament, Guvern şi în Justiţie se regăsesc aleşii baronilor ortodocşi, care refuză din moşistrămoşi civilizaţia catolica, fiind dependenţi astfel de crima organizată de tip neofanariot, de piaţa neagră, clientelism, nepotism, corupţie. Dacă cred în cel de aceeaşi cred-inţă, e firesc că occidenalii nu-i cred, nu pot şi n-au voie să-i ajute pe cei care mimează drepturile omului occidental, dar dispreţuiesc şcoala şi raţiunea, etica si morala, fundamentele societatii romano-catolice, occidentale.
Ei merg pe căi greşite, de aceea sunt mereu sanctionati, marginalizati si se răzbună prin crimă organizată, evaziune fiscala, paternalism mafiot. Vezi haiducia, ca forma medievala de protest.
Aşteaptă ortodocşii moldo-valahi Lumina de la rasarit, hotărîrea lui Vladimir Putin, urmaşul împăraţilor celei de a treia Rome? Cu prim-miniştri infractori, ortodocso-socialisti moldo-valahi, partidul lor, PMR-PCR-FSN-PDSR-PSD-PNL-USL-PC, nu se mai bucură de simpatie, încredere în vest, pentru ca a ieşit la iveală duplicitatea şi strategia lor subversivă de supravietuite. 
Falia de civilizatie Est-Vest e milenara. Secolulu trecut s-a renunţat insa la anatemizarea reciprocă a Constatinopolului si Romei, iar după Conciliul Vatican II si Revolutia din 1989, a început un dialog firav intre ortodocsi si occidentali. Statul mafiot esteuropean e fireste vremelnic în era globalizării, a satului global, asta explică şi generozitatea occidentalilor de a integra, tolera tarile ortodoxe Bulgaria şi România, cu toate ca nu indeplinesc conditiile. Si cu toate ca modernizarea fara occidentalizare a esuat pe toate fronturile, ortodocsi moldo-valahi se pare ca vor sa mai incerce o data.
3. Romania stat mafiot, tolerat intre orient si occident. Cine cauta pe google - Romania stat mafiot - gaseste sute de mii de documente. Asta au spus-o mereu presedintii Emil Constantinescu si Traian Basescu, publicistii Andrei Plesu, Sorin Roca Stanescu si semntarul acestor randuri. 
Statul de drept din Europa / UE este produsul Imperiului Roman, Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana, Renasterii papale din sec. XI-XIII, a sacralizarii mostenirii Romei, Atenei, Ierusalimului, a dreptului roman, a persoanei, ratiunii, scolii, eticii si moralei biblice. Apoi Sacerdotii et Imperii, papa si imparatul si-au definit sferele de actiune distincte, si s-au pus astfel bazele civilizatiei, culturii politice occidentale, democratiei, societatii civile.
Toate acestea sunt straine, nu-s acceptate de partida ortodoxo-socialista moldo-valaha - PMR, PCR, FSN, PNL, PSD - victorioasa in alegeri din 1946. Normele statului de drept occidental sunt straine in cultura orientala, pentru ca aici Domnul, Stapanul, Puterea este de natura divina si sursa absoluta de drept. De la Bucuresti la Bangok, de la Moscova la Teheran, Ancara etc. asta e normalitatea. Romania e insa din 2007 de jure membra UE/NATO si s-a obligat astfel sa rupa vechile lanturi grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane, sa adere si de facto la normele Renasterii papale, la civilizatia euro-atlantica. Din nou, orient versus occident? 
Faptul ca presedintii camerelor parlamentare, senatori, primari etc. sunt incuplati pentru coruptie si raman in functii publice, contravine normelor occidentale, nu insa a orientalilor, pentru care haiducia, furtul si minciuna sunt singurele lor forme de protest. Nu vom avea total puterea pana nu vom avea Justitia! spune varanul oriental, reprezentat al noii elite, d-ul Dan Voiculescu din puscarie. Asta vor si inculpati, d-ul si d-na Bombonica Dragnea, d-ul Tariceanu etc. Ei castigala mereu la urne, mai mult sau mai putin corect, au tot timpul majoritatea parlamentara, fac guverne, dar sunt impiedicati de angajamentele fata de UE/NATO, sa faca legile lor, orientale, in contradictie cu statul de drept occidental. 
Perspectivele despotiei moldo-valahe sunt in Europa limitate, dar daca Trump si Putin vor negocia ca la Jalta si Malta, nu e exclusa insa o Reconquista balcanica, o victorie a devalmasiei baronilor moldo-valahi.
4. Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul! de econ. Pavel Roman. Analiza sa a statului mafiot e singulara in domeniu financiar-economic si-l completeza pe gen. SRI Aurel Rogojan, care in cartile sale ne prezinte o inegalabila imagine de ansamblu a clientelismului mafiot din Romania si a incompatibilitatii ortodoxie-occident. Articole, cartile lor trateaza aspecte socialpolitice din zona alb-negru, de conflict mafiot, dintre acquis-ul comunitar euro-atlantic si devalmasia orientala moldo-valaha.

Pavel Roman: Gluma e de fapt adevăr! Sebastian Ghiță e prototipul parvenitului din bani publici, creat și protejat de sistemul public corupt. E creația abominabilă a unui sistem, al cărui scop a fost acapararea averii publice, prin mită, trafic de influență, furt, înșelăciune. Și pentru că s-a cam furat ce era de furat și era tentant, s-a trecut la etapa a doua: fraudarea banului public. Nu există mai mare corupție decât în domeniul fraudării banului public, în nici un sector al economiei naționale. Fie prin neplata obligațiilor bugetare, prin rambursarea unor taxe nejustificate sau prin alocări bugetare pentru lucrări publice, banul public este fraudat la greu. Și nu oricum, ci prin participarea efectivă a celor mai importante instituții publice care ar trebui să stopeze fenomenul, prin non-combat, pasivitate sau chiar protecție directă. Ghiță are dreptate când spune că peste zece ani a stat la masă cu reprezentanții instituțiilor statului, care nu l-au acuzat că ar fi corupt, din contra și nu înțelege de ce aceștia nu s-au sesizat că ceea ce face el e ilegal. O spune plastic, „la masă”. De fapt Ghiță a fraudat bugetul de stat, prin grupul de firme pe care l-a controlat, cu ajutorul celor care i-au facilitat obținerea contractelor publice și a celor care i-au asigurat implementarea unor proiecte mult supraevaluate în raport cu valoarea lor de piață. De altfel, Ghiță (și alții sute ca el, precum Urdăreanu -UTI, Iordache - EUROSTRADE, patroana de la SIVECO, etc.) n-au apărut de nicăieri și nu s-au „dezvoltat” atât de rapid și eficient, fără sprijinul și binecuvântarea șefilor unor instituții care coordonau și controlau modul cum se alocă și cheltuie banul public și care decideau cine, cât și cum primește. Cum adică zece ani de activitate infracțională s-au derulat sub ochii autorităților și acestea n-au știut ce se întâmplă și n-au întreprins nimic să stopeze hemoragia bugetară? Aiurea! E ilogic să credem că cei care au condus instituțiile publice (SRI, ANAF, Curtea de Conturi, Parchete, Poliție) au fost atât de proști! E exclus! Și cum proști n-au fost, rămâne doar varianta complicității. Or, când instituțiile statului au fost complice la tot ceea ce a făcut Ghiță (și mulți alții care au jefuit România) sau au tratat cu indiferență ceea ce au făcut un Voiculescu, Patriciu, Ioan Niculae, Nelu Iordache, etc. etc., etc., asistând pasivi la cum era jefuită averea publică și banul public, cum să nu conteste Ghiță, Cosma, Udrea și alți politicieni trimiși în fața justiției, statutul lor de învinuiți, discriminați (se întreabă corect de ce numai ei și alții nu)? Ce, au făcut singuri și de capul lor ce-au făcut? Păi, activitatea lor nu s-a derulat, la vedere, sub ochii îngăduitori ai autorităților? Și dacă ei sunt vinovați, autoritățile de ce nu? Doar au fost prezente și acest lucru poate fi dovedit de cei acuzați! Deducție logică, nu? În acest sens, reacția autorităților (mai corect spus lipsa de reacție), vis-a-vis de ofensiva totală (televiziuni, presă, parlamentari, politicieni, etc.) spune totul despre fenomenul Ghiță și despre teama că Ghiță și alții aflați în aceeași situație ar putea spune tot ce știu. Respectiv că autoritățile statului sunt compromise, sunt șantajabile și, mai grav, că au fost complice la tot ceea ce s-a întâmplat în ceea ce privește jefuirea averii publice și a banului public. E clar, din modul cum reacționează la dezvăluirile lui Ghiță, Cosma, Udrea, că foarte mulți dintre cei care ar fi trebuit să prevină și să stopeze fenomene gen Ghiță, nu numai că n-au făcut nimic, ci au fost părtași, alături de Ghiță, la fraudele din averea și banul public, fiind mai degrabă consilierii și partenerii lui Ghiță, decât opozanții lui. De aceea riposta autorității publice în fața fenomenului Ghiță, Udrea, Cosma, e atât de palidă și timidă. Sunt șantajabili pentru că au fost complici cu cei care au jefuit România, care au profitat de imoralitatea celor aflați în funcții publice. Iar acum tremură la gândul că Ghiță și cei aflați în aceeași postură ar putea spune totul despre această complicitate. Și cred că au ce spune, pentru că sutele de milioane încasate de Ghiță, prin fraude, nu se află doar în conturile
lui Ghiță, ci și în multe alte conturi care, dacă ar deveni publice, ar crea un cutremur de proporții în România (și Ghiță, cu siguranță are acele conturi). De aceea lui Ghiță i s-a facilitat plecarea în Serbia și asistăm la evidentul dezinteres pentru extrădarea acestuia. Există o frică uriașă că Ghiță și cei ca el dețin dovezi (și e firesc să dețină) cu care ar arunca în aer toată puterea politică din România, devoalând mecanismul prin care instituțiile publice sunt complice la fraudarea averii publice și a banului public (mai grav, cred că Ghiță a arătat aceste dovezi autorităților sârbești și președintele Serbiei a făcut cunoscut acest lucru lui Iohannis și autorităților române, respectiv că extrădarea lui Ghiță ar provoca un cutremur politic). Un mecanism și un sistem care, până un „Portocală”, un Papici sau una ca Koveși nu l-ar fi devoalat, trimițând în judecată niște pioni ai sistemului, funcționa perfect - încă de pe timpul lui Năstase, care a înfrățit mafia din administrație cu cea fiscală. Iar Koveși (care a urmărit să-și consolideze funcția) și „Portocală” (care s-a crezut Eliot Ness), au avut imprudența „să bage bățul în viesparul” care funcționa perfect, de peste douăzecișișapte de ani, după niște reguli de tip mafiot. Iar acum iadul s-a dezlănțuit, pentru că Ghiță și alții ca el (Udrea, Bica, Iordache, Urdăreanu, fam. Cosma, etc.) n-au onoare de mafioți și nu sunt de acord ca doar ei să plătească, iar cine i-a consiliat și protejat (nu pe gratis), nu. Așa că s-a trecut la un șantaj general de tipul: Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul! Asta e deviza și modul de operare. Altfel e inexplicabil de ce televiziunile și presa care susțin fenomenul Ghiță, Cosma, Udrea, Dragomir, etc., nu sunt cercetate penal pentru o astfel de campanie anti-justiție și de defăimare a autorității publice, când este mai mult decât evident ce se întâmplă. În aceste circumstanțe, trecând peste metodele mai puțin ortodoxe ale unui „Portocală” sau altora din DNA, prin care și-au atins scopul, pentru modul cum au provocat implozia sistemului corupt al devalizării averii publice și banului public și pentru devoalarea mecanismului și celor implicați în fraudarea banului public, eu le-aș face statuie și i-aș decora cu cea mai mare distincție a României. Fără „nebunia” lui Portocală și „naivitatea” șefei DNA („care nu știe nici să ia mită”), Ghită, Iordache, Constantin Niță, Hrebenciuc, Stefan, Fenechiu, cei din afacerea „Microsoft” și mulți alți infractori, ar fi continuat să facă parte din uriașul mecanism al fraudării banului public, respectiv a monstruoasei coaliții instituții publice-mafie, coaliție care a distrus și continuă să distrugă România, unica țară din UE în care guvernează, oficial, Mafia. 

5. Link-uri: https://flacara-rosie.ro/2018/03/19/ori-ne-scapati-de-puscarie-ori-dam-foc-la-totsistemul/ http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2014/12/10-teze-2015.html http://melidonium.ro/2014/03/04/viorel-roman-revin-rusii/ http://armoniiculturale.ro/2015/02/12/prof-dr-viorel-roman-revolta-ortodoxa-2015/  http://www.logossiagape.ro/2018/02/23/dr-viorel-roman-treceti-batalioane-romane-carpatii/ http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/ http://www.marianagurza.ro/blog/2017/01/23/dr-viorel-roman-romania-stat-mafiot/ http://www.revistasingur.ro/articol-pres/11988-viorel-roman-state-ortodoxe-mafiote http://armoniiculturale.ro/2015/02/12/prof-dr-viorel-roman-revolta-ortodoxa-2015/ http://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/

https://www.academia.edu/32040444/Statul_mafiot.pdf http://confluente.org/viorel_roman_1463411613.html http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu