miercuri, 26 aprilie 2023

ALIANTA FAMILIILOR - LEGILE DECA: STRAINE TRADITIEI CRESTINE SI NEAMULUI ROMANESC

 



LEGILE DECA: STRAINE TRADITIEI CRESTINE SI NEAMULUI ROMANESC

Aprilie 27, 2023

 

 

Legile Deca, străine tradiției creștine și neamului românesc

 

Revenim asupra pericolelor mari, împachetate în Legile Deca, și pe care ochiul liber nu le depistează. Legile Deca deja au fost aprobate de Guvern (PSD - PNL - UDMR) și vor fi dezbătute în procedură de urgență în Parlament. Cu același simțământ de urgență revenim asupra subiectului și ne exprimam, din nou, profunda îngrijorare față de aceste legi periculoase.

 

În urma lecturării unor critici la adresa Legilor Deca făcute de intelectuali conservatori din țară, am încercat să depistam sursa de inspirație pentru aceste legi care vor distruge minților copiilor noștri și vor distorsiona valorile tradiționale și creștine în caz că vor fi adoptate. Deca spune că viziunea cuprinsă în Legile Deca este culminarea muncii ei din ultimii șapte ani, dânsa obținând un doctorat în Luxembourg.

 

Un lucru este clar: Legile Deca nu au apărut peste noapte. Ele sunt rezultatul unor mutații radicale în ideologia pedagogiei, inițiate și aplicate de elita neo-marxistă globalistă. Recent am dat peste sursele Legilor Deca și a ideologiei periculoase pe care ele le promovează.

 

 

ONU munceste la distrugerea valorilor

 

Pe 27 februarie, Craig Austin Rose a publicat un dosar explicativ de o relevanță și importanță covârșitoare: The Global Social and Emotional Security State: The Transformation of Education to Embed Sexual Rights and a Progressive Universal Ethic / Transformarea sistemului de învățământ pentru instituirea drepturilor sexuale și a unui sistem de etică progresist. Documentul poate fi citit aici: https://c-fam.org/.../the-global-social-and-emotional.../

 

Redam câteva dintre concluziile dosarului. În primul rând, vârful de lance al acestor mutații progresiste în domeniul educației este ONU și organizațiile sale bine cunoscute: UNESCO și UNICEF. Un aport enorm a fost făcut și de organizațiile neguvernamentale globale neo-marxiste care urmăresc secularizarea extremă a sistemului de învățământ prin eliminarea oricărei nuanțe valorice ori creștine.

 

Conferințe peste conferințe, studii peste studii, și programe peste programe din ultimii ani au atins punctul culminant în septembrie anul trecut, când ONU a organizat summitul Transforming Education Summit în New York / Întâlnirea la nivel înalt pentru transformarea educației. Conform autorului, obiectivul explicit declarat al organizatorilor a fost "to remove decision making from local and national levels to a globalized, progressive universalism in education / eliminarea autorității decizionale de la nivelul local și național către un sistem global, progresist și universal de învățământ". Pentru realizarea acestui obiectiv, se urmărește stabilirea unei grile de învățământ pentru copii. Dar nu numai pentru ei. Îndoctrinarea în noua ordine valorică mondială nu este doar pentru copii și adolescenți, ci pentru fiecare ființă umană.

 

 

Indoctrinarea parintilor

 

Terminologia se schimbă. În loc de „elevi” și „studenți” se folosește expresia "learners / persoane care învață". Noua doctrină a învățământului prevede că învățătura și educația sunt preocupări constante pentru fiecare ființă umană de la grădiniță până la bătrânețe. Noua doctrină pedagogică este și ea clar expusă. "Education must reorient its goals to prepare all learners … to advance human rights, social justice, solidarity and respect for diversity / sistemul de învățământ trebuie să-și reorienteze obiectivele pentru a pregăti pe toți care învață … să promoveze drepturile omului, dreptatea sociala, solidaritatea și respectul pentru diversitate".

 

Ecoul acestor deziderate se găsește clar expus în Legile Deca. Obiectivul ultim este îndoctrinarea în noua ordine mondială a non-valorilor, și marginalizarea în extremis – până la anihilare – a persoanelor tradiționale și a valorilor de care ei sunt atașați. Recomandam respingerea Legilor Deca. Regretabil, nu suntem în Parlament, unde am putea atenționa din interior privind pericolele Legilor Deca. Guvernul a aprobat Legile Deca. Noi, cetatenii, le respingem. Ele nu sunt bune pentru sănătatea emoțională și valorică a tineretului României, nici azi și nici în viitor.

 

Republica Moldova: Sluga Uniunii Europene?

 

Si tot privind Legile Deca, si Republica Moldova s-a alaturat grupului nefast global care promoveaza murdariile morale. Ceea ce am suspectat de mult timp ne-a fost demonstrat la începutul lunii. Republica Moldova, spre rușinea noastră ca români, dar mai ales creștini, se transformă în sluga Uniunii Europene când e vorba de valori. Se transformă, la nivel internațional, în vehicul de atac folosit de UE împotriva valorilor morale.

 

Un exemplu concret e o Rezoluție ONU respinsă la începutul lunii prin mobilizarea masivă a țărilor tradiționale. Rezoluția, inițiata de Administrația Biden și UE, avea de-a face cu demografia și dezvoltarea. Vreme de decenii, ONU a încercat să includă în aceste rezoluții noțiunea de „drepturi sexuale și reproductive”. Adică: mizerie și confuzie sexuală și avort.

 

Văzând că pierde teren, UE a folosit Republica Moldova pentru a negocia și convinge țările tradiționale să accepte inserarea acestei sintagme în Rezoluție. [Link: https://c-fam.org/.../traditional-countries-stop-biden.../]

 

 

Pe lângă mizeriile din trecut, noua Rezoluție a încercat inserarea unui paragraf care să propună recunoașterea pentru adolescenți a unui drept de acces la avort și contraceptive fără cunoștința ori consimțământul părinților. Eforturile UE au eșuat. Țările musulmane (și Rusia!) s-au opus din răsputeri și textul rezoluției a fost respins! Ne exprimam îngrijorarea că Ucraina va deveni și ea o pârghie a Uniunii Europene pentru promovarea mizeriilor în schimbul sprijinului militar împotriva Rusiei.

 

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu