luni, 10 aprilie 2023

Încălzirea globală - tâmpirea globală

 



tâmpirea globală

 

Încălzirea globală e un mizilic, adevarata catastrofă e tâmpirea globală!

 

Un expert NASA  rupe tăcerea:  fenomenul tâmpirii globale e mult mai periculos decât cel al încălzirii globale!

Deşi aproape nimeni nu vorbeşte despre tâmpirea globală, efectele ei sunt atât de evidente în zilele noastre încât nimeni nu mai poate contesta existenţa acestui fenomen.

 

Dar să-l lăsăm pe expertul NASA să explice:

 

  Tâmpirea globală reprezintă fenomenul de creştere anuală a mediei de tâmpiţi la nivel mondial. Ritmul de creştere accelerându-se alarmant de mult în ultimii 25 de ani, tot mai multe guverne  îşi pun problema consecinţelor pe termen mediu ale acestui fenomen.

 

  Tâmpirea a evoluat treptat şi a luat diverse forme, pe măsură ce omenirea a continuat să polueze planeta cu tot felul de gunoaie umane, însă curba graficului care monitorizeaza tâmpirea planetei a început să urce brusc în ultimii ani, pe măsură ce tot mai mulţi pământeni fac abuz de televizor şi calculator. Deşi sunt zone mai predispuse la tâmpire decât altele, de exemplu Europa de Est, efectele ei se văd deja cu ochiul liber pe absolut toate continentele.

 

Vânătoarea de pokemoni, e doar vârful iceberg-ului, unul dintre cele mai vizibile efecte ale fenomenului, însă un expert poate recunoaşte tentaculele tâmpirii globale inclusiv în politică, mass-media, pe Facebook sau pur şi simpu pe stradă.

 

Efectele tâmpirii globale ne ameninţă pe noi toţi si pot duce chiar la distrugerea vieţii pe Pământ aşa cum o ştim noi - a declarat expertul american, celebru după precizia cu care a dezvăluit şi în trecut anumite informaţii clasificate.

 

În ciuda acestor evidenţe există voci, de regulă interesate, care contestă existenţa acestui fenomen, ba unii chiar susţin contrariul, că de fapt omenirea ar fi din ce în ce mai inteligentă, lucru extrem de improbabil în opinia majorităţii experţilor NASA…

 

Prin tâmpirea globală trebuie înţeles "spălarea creierelor", activitate în plină desfăşurare la nivel planetar!!!

 

 

Sursa: ADRIAN MUNTEANU









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu