duminică, 25 februarie 2024

PAVEL RATUNDEANU-FERGHETE - mărul discordiei, mărul din Eden

 



Pavel Ratundeanu-Ferghete intreaba:

- Care-i spiritul și, liber albitru, în problema, cu mărul discordiei, mărul din Eden?

- Vulnerabilitatea... e poate unul dintre cele mai sensibile subiecte ale ființei umane. De obicei, încercăm să mascăm vulnerabilitatea de teamă să nu fim răniți, să nu suferim, pentru că nu ne place asta, lucru normal, cui îi place să sufere?!

Totuși, vulnerabilitatea poate crea posibilitatea descoperirii și reprezintă un pas spre evoluție. Când e momentul să îți expui vulnerabilitatea? În fața cui?

Dar oare, nu cumva, vulnerabilitatea ne poate defini ca oameni în relațiile cu cei de lângă noi?

În general, îmi pot ascunde vulnerabilitățile destul de bine dar nu e întotdeauna bine. Când am început să scriu teatru îmi era teamă de ce impact vor avea cuvintele mele și că, dincolo de orice fantezie, ficțiune, o bucățică din sufletul meu e acolo. Am fost plăcut surprins de reacții și de aceea am continuat!

De Dragobete, sâmbătă las garda jos total, omul eu, în totalitatea lui, de data asta ca și actor, mă dărui publicului, vouă, în speranța că veți avea grijă de sufletul meu!

Bogdan Gagu Indart

 

CONTELE de Capucino SPUNE

„Mărul din Eden” este un artefact extraterestru care conține codul genetic al Liberului Arbitru, cod ce putea fi introdus în oricare rasă evoluată sau avansată.

Veți înțelege cum au fost preluat din străvechime până în ziua de azi, atât de greșit și de distorsionat, conceptele referitoare la miturile începutului omenirii. Pentru că în multe colțuri ale lumii există și la ora actuală oameni care cred că începuturile omenirii datează de vreo 6000 de ani de la Adam și Eva care au fost alungați din Grădina Edenului.

– Grădina Edenului a fost plasată de către istorici și arheologi undeva între râurile vechii Mesopotamii, Tigru și Eufrat. Cu toate acestea, nu au fost descoperite vestigii în acest sens care să ateste că acolo a fost cândva Grădina Edenului. Nu și-a pus nimeni vreodată întrebarea de ce Grădina Edenului era în vechea Mesopotamia, Irakul de azi, dar toate relatările biblice în privința alungării din Rai sunt doar în aramaica veche??!!

În Eden – numele real fiind Eaa-Deea-En adică Țara Creatorilor – au fost puse bazele proiectului Homo Sapiens

Acest razboi continua si astazi; furia cu care oculta se grabeste sa implementeze planurile satanice de control totalitar al omenirii pornind cu SUA, Europa dupa modelul chinezesc de credite sociale, vaccinuri, hrana toxica, controlul aerului si al apei, al climei, etc.

 

Trimis de: PAVEL RATUNDEANU-FERGHETE












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu