duminică, 7 ianuarie 2018

Lichelismul d-ei Elena Udrea - Superioritatea... (81) cu anexe







Lichelismul d-ei Elena Udrea

Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (81)

Unirea cu Roma este problema fundamentala a romanilor, lichelismul este un aspect minor, paralel, ilegal, care ne poate ajuta in perceperea esentei, tot asa cum in luminisul unei paduri, vedem, putem intalegem mai bine padurea.

Ce-i lichelismul d-lui Liiceanu si d-nei Udrea, fosta șef a Cancellerei Prezidențiale, ministru, parlamentar Ea face parte din elita tiganilor , d-nilor Ion Iliescu, Adrian Nastase, Adrian Severin, Marean Vanghelie, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Andrei Plesu, Mircea Dinescu, Madalin Voicu etc. Coloana a cincea a Moscovei la Bucuresti.

Romanii si tiganii sunt de rasa indo-germanica, asa ca orice suspiciune de discriminarea rasiala, n-are sens.

Putina storie

In vremea administratie turco-fanariota moldo-valahii nu stiau nici marimea nici data impozitul, asa ca sute de ani, strategia lor de supravietuire avea o parte negativa, lichelismul, ca si tiganii, robii boierilor si manastirilor ortodoxe.

1775, Tarul ruso-pravoslavnic preia de la Sultan si patriarhul sau grec suprematia duhovniceasca si soborniceasca a ortodocsilor din Imperiul Roman de Rasarit, Otoman, fara ca strategia de supravietuire, lichelismul sa sufere.

1859, Cuza, supus inca al Sultanului si Tarului, occidenalizeaza administratia dar esuiaza in unirea cu Roma, apoi Rusia accepta à contrecœur regii germani, cu conditia orientarii Regatului spre Moscova si Constantinopol.

1918, la Paris, Romania devine Mare, anticomunista, si din noua esuiaza unirea cu Roma, garantia existentei regatului Romania Mara, asa ca supravietuirea orientala, lichelismul, paternalismul raman nealterate.

1944, Stalin lichideaza cu Armata Rosie tot ce-i occidental, il decupleza pe Dumnezeu de societate, munca de remunerare ei, sexul de procreere, inchide granitele si gura tuturora. In dictatura proletariatului lichelismul submineaza insa planificarea sovietica, asa ca rusii se bazeaza pe Ana Pauker si pe evreii ei.

1989, Ceausescu e ucis si rusii il pun pa Ion Iliescu sa submineaze unirea cu Roma. Tiganizarea tarii si lanturile grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane sunt garantia revenirii ruso-pravoslavnicilor.

2018, „Statul Paralel Ilegal“, deconspirat de d-na Udrea, se lupta cu lichelismul oriental. Demnitarii, d-ul Voicu, baronul tiganilor si d-na Udrea da lectii de comportament legal, lor le raspunde d-na Angela Tocilă. vezi Anexa

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/article-tiganii-si-evreii-romani-119156562.html

http://confluente.org/viorel_roman_1463411613.html

http://www.gandaculdecolorado.com/tiganizarea-romanilor/

http://www.cartesiarte.ro/edituraOnLine/upload/files/i67140Viorel%20Roman.pdf

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/11/mafia-paralela.html

http://bentodica.blogspot.com/2017/12/superioritatea-occidentalilor-64.html


Tiganizarea romanilor / de Angela Tocilă

De la o româncă, laşă şi trădătoare, către un deputat în Parlamentul României:

Dacă eu spun că neamul țigănesc e hoț, puturos, cerșetor, bun de nimic, se cheamă că sunt xenofobă, rasistă, intoleranta si inapoiata.

Dacă domnul Mădălin Voicu spune că românii sunt lași și trădători, nu mai e nici rasism, nici discriminare, trebuie musai să fie adevăr.

Românul laș și trădător trebuie să-și ia notițe, să bage la cap, să-și revizuiască atitudinea, să lucreze la îndreptarea acestor defecte majore, ca să fie pe placul unuia care nu e rrom, ci țigan.

El are voie să-și spună țigan, românii n-au voie.

Românii trebuie să fie politically correct, ca să urmeze și ei trendul altora mai civilizați, cu consum anual de săpun și pastă de dinți mai mare.

Românul are voie în schimb să dea.

Bani să dea.

La stat, să dea.

Care stat, dă și el: ajutoare sociale, alocații la puradei, bani de lemne iarna, mâncare și căldură-n pușcării, să nu-nghețe neamul viteaz și loial al lui Mădălin Voicu.

Dar, stai!

Nici așa nu e bine!

Românul tot laș și trădător e.

E laș în primul rând că spre deosebire de țiganul cu 3 Mercedesuri în curte, nu fură curent și apă.

E laș pentru ca nu calatoreste cu tramvaiul, trenul si mai nou cu avionul pe gratis, decit in rare

ocazii și cu fundul strâns de teama controlorului, care controlor îl arde pe român dacă-l prinde, da-l iartă creștinește pe țigan că cică, ce dracu să-i ia!

Românul spre deosebire de țigan e laș și pentru că trebuie să fie asigurat ca să bolească în spital, să fie operat sau să vină elicopterul după nevasta lăuză când e țara înzăpezită, e laș că atunci când îi e foame nu se duce în grădina vecinului să-i fure găinile și zarzavatul.

E laș și că nu-și schilodește copiii ca să-i pună la cerșit și că nu-i trimite cu mucii-n gură pe orice vreme în intersecție să-i adune bani de băutură.

Laș mai e românul că nu integrează cum se cuvine etnia de super-oameni, că n-o educă, nu-i dă casă, masă și bani de cheltuială, bașca nevastă.

Pentru că etnia țăgănească merită: are tradiții multiseculare si un impact major în civilizația europeană, în dezvoltarea culturală, economică și spirituală la care lașul de român, a fost întotdeauna simplu spectator și n-a contribuit cu nimic.

Românii sunt lași pentru că în loc să fraternizeze cu derbedeii care i-au călcat de-a lungul istoriei, au stat în calea lor ca să-i primească mai târziu pe țigani să le lumineze viața, să le-o îmbogățească, dar sunt trădători pentru că nu recunosc asta.

Nu recunosc că fără țigani n-ar exista ca neam și n-ar avea azi ocazia să fie insultați de un Confucius de cort al cărui singur merit e că se trage dintr-un celebru … muzicant.

Nu medic, nu profesor, nu academician.

Muzicant.

Urmașul muzicantului ne scuipă între ochi pentru că-i ținem neamul în spinare, în timp ce-și frige porcii, găinile și oile între mașini de lux, împodobit cu kile de aur, după care se retrage să-și facă siesta în palate din marmură și granit.

Domnule Voicu, greșiți…

Românul nu e laș, e prost de bun.

Românul nu discriminează negri, asiatici și nici măcar pe neamurile voastre din Pakistan.

Românul se ferește de hoți și de tâlhari cum știe el.

Pune sapte lacate la usa, caine-n curte, dar nu v-au alungat niciodata asa cum au facut altii.

In momentele lui de vitejie si-a permis cel mult sa va numeasca tigani.

C-asa e invatat el de cind lumea ca va cheama, pana cand un domn din etnia voastra a ajuns presedintele tarii si-a zis ca va cheama rromi, ca sa va creada prostii de la care cersiti si furati acuma prin strainatati, români.

Nici măcar scuze nu așteptăm, domnule deputat Mădălin Voicu și știți de ce?

Pentru că suntem lași și trădători, dar mai presus de asta, suntem proști,



Proștii voștri.

De Angela Tocilă – Politic Stand







Lichelismul d-ei Elena Udrea
Anexa la,
Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (81)

Elena Udrea, consiliera prezidentiala, fosta șefa Cancelariei Prezidențiale, Ministru, Deputat: „Eu am dosare penale și sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști «deontologi», #rezist acum”. ImunoMedica

„Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați functii în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susțin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine astăzi? Eu am dosare penale și sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști deontologi», #rezist acum”

„Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar, dacă vă faceți calculul că o să fiți lasați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt. Lichelele tot plătesc odată și odată!”

Lichelismul d-ei Elena Udrea

Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (81)

Unirea cu Roma este problema fundamentala a romanilor, lichelismul este un aspect minor, paralel, ilegal, care ne poate ajuta in perceperea realitatii, tot asa cum in luminisul unei paduri, vedem, putem intalegem mai bine padurea.

Ce-i lichelismul d-lui Liiceanu si d-nei Udrea, fosta șef a Cancelariei Prezidențiale, Ministru, Deputat? Ea face parte din elita tiganilor d-nilor Ion Iliescu, Adrian Nastase, Adrian Severin, Marean Vanghelie, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Andrei Plesu, Mircea Dinescu, Madalin Voicu etc. Din 1989, coloana a cincea a Moscovei la Bucuresti. Romanii si tiganii sunt indo-germanici, asa ca orice suspiciune rasiala, n-are sens.

Putina istorie

In vremea administratie turco-fanariota moldo-valahii nu stiau nici marimea nici data impozarii, asa ca sute de ani, strategia lor de supravietuire avea o parte indoielnica, lichelismul, ca si tiganii, robii boierilor si manastirilor ortodoxe.







Lichelismul d-ei Elena Udrea

Anexa 2 la
Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (81)

Elita etnico-religioasa

1) greco-catolica la ardeleni, formata, dependenta de Roma, 1698-

2) greco-fanariota la moldo-valahi, formata, depedenta de Constantinopol, 1711-

3) occidentala in orasul parazitar (Zeletin: germani, maghiari, evrei etc.) la regii germani, formata, dependenta de Occident, 1866-

3) evreiasca, marxist-leninista, Ana Pauker, formata, dependenta de Moscova, 1944-

4) olteneasca, ortodoxo-comunista, Nicolae Ceausescu, format la Moscova, dependenta de Lumea III, 1965-

5) tiganeasca, romanes, romi, ortodoxo-socialista, Ion Iliescu, format, dependent de Moscova, 1989-


https://www.academia.edu/3217996/Zydokomuna._Evreii_si_comunismul_-_cazul_Romaniei_1944-1965_

https://www.academia.edu/16614844/Tiganii_si_evreiii_romani

http://confluente.org/viorel_roman_1463411613.html

... asta grosoo modo ... care ar mai fi ?

_________________________________________________________

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/12/statul-paralel-ilegitim-sup-71.html

http://bentodica.blogspot.com.au/2018/01/superioritatea-occidentalilor-76.html

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/12/superioritatea-occidentalilor-67-68.html

http://bentodica.blogspot.com.au/2017/12/rezista-europa-sup-73.html

http://elenatomaxxl.blogspot.com/2017/11/viorel-roman-superioritatea.html






Lichelismul d-ei Elena Udrea

Anexa 3 la
Superioritatea occidentalilor si inferioritatea ortodocsilor moldo-valahi e intolerabila (81)


http://bentodica.blogspot.com/2017/12/stat-de-drept.html
http://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/
http://bentodica.blogspot.com.au/2017/12/statul-paralel-ilegitim-sup-71.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/11/mafia-paralela.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/09/statul-roman-stat-mafiot.html
https://gradinaculecturi.wordpress.com/2017/04/12/dr-viorel-roman-semnele-vremiispre-est-sau-vest/

Elena Udrea … de o mediocritate înfiorătoare, dar cu un tupeu și un grobianism fără limite, certată cu rușinea și bunul simț, precum țiganii, se crede suficient de inteligentă pentru a convinge că ar fi o victimă… Nu recunoaște că a băgat mâna până la cot în banii publici pe care i-a administrat fraudulos, în beneficiul personal sau al unor găști, și nici că, alături de soțul Cocoș, a participat la una dintre cele mai uriașe devalizări a bugetului public. … Udrea lansează atacuri ce au ca scop punerea sub presiune a justiției … de fapt, avându-l ca „avocat” pe „îmbroboditul” Băsescu, care astfel și-a arătat adevărata față imorală, alături de Voiculescu, Ghiță, Dragnea, Tăriceanu și alți infractori, cercetați, urmăriți penal sau trimiși în judecată, ajunși în postura de a fi monopolizat puterea politică și aproape toată media, mai au un obstacol înainte de a implementa dictatura infractorilor și imoralilor: politizarea Ministerului Public și a Ministerului Justiției, prin metode imorale, statutul inamovilibilității magistratului, care le stă precum un „os în gât“. Asaltul asupra acestui sistem (a subordonării de tip mafiot a justiției și inamovibilității magistratului) se dă pe față, de infractorii … gen Udrea. 

http://flacara-rosie.ro/2017/10/21/udrea-prototipul-scoafei-urcata-copac/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu