joi, 10 ianuarie 2019

Dupa d-na Merkel, Alternativa pentru Germania, (10 - 13)




Dupa d-na Merkel, Alternativa pentru Germania, (13)

AfD, singurul partid de opozitie serios din Berlin la politica falimentara a d-nei Angela Merkel, incapabilă să reziste la șantajul umanitar al milioanelor de afroasiatici în drum spre Dar al-Harb, Casa războiului, Europa creștină, si sa reformeze UE, anunta un Program politic radical pentru alegerile europene, 2019-2024. Islamizarea, moscheile, rugaciunile lor in spatii publice vor fi puse in afara legii, interzise. Pentru ca cine accepta invazia musulmanilor, idolatrilor afro-asiatici, nu salveaza Africa si Asia, ci devine ea insasi Lumea a III-a afro-asiatica. In SUA, care au generat invazia barbarilor moderni, musulmani nu depasesc 1% din populatie. UE trebuie reformata din temelii, incepand cu Parlamentul „nedemocratic“ European, cum remarcau, cereau si britanicii, pana la Brexit. The European Parliament is an talking shop - Parlamentul UE e o bacanie de cuvine - where discussion is the main activity, with no decisions or actions necessarily arising from the discussion.  Cei 750 de euro-parlamentari nu decid nimc, taie iarba la caine la Strasbourg cu 10.000,- Euro/luna, pensie, pentru ca ei nu reprezinta poporul europen inexistent inca, ci pretutindeni in Europa, Parlamente nationale fac legile. Euro-parlamentarii vor fi inlocuiti de 100 de delegati consultativi, fara privilegii parazitare.  Daca islamizarea nu-i oprita si UE nu se reformeaza, Germania paraseste UE, Dexit, si moneda unica Euro, pentru ca rabdarea a ajuns la limita si revenirea la Programul Partidului National-Socialist al Muncitorilor Germani e intolerabila. Lichidarea ordonata, nu ca Brexit-ul din aceste zile, a intregii constructii contractuale a UE, care nu mai functioneaza, este de asemenea o optiune realista a AfD-ului. 

https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf
https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf
http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/



Viorel Roman, Bangkok la 9 ianuarie 2019

Criza d-nei Angela Merkel (12) …s-a terminat cu alegerea succesoarei sale la președinția CDU, Uniunea Creștin Democrate, în persoana doamnei Annegret Kramp-Karrenbauer (n. 1962), catolică, căsătorită, trei copii. AKK, o mini-Merkel, garantează permanentizarea feminismului la Cancelaria federală și în alte funcții de conducere până în anul 2021. În același timp, asta dă apă la moară partidului AfD, Alternativa pentru Germania, de fapt Alternativa la politica d-nei Merkel, incapabilă să reziste la șantajul umanitar al milioanelor de musulmani și idolatri afro-asiatici în drum spre Dar al-Harb, Casa războiului, Europa creștină.  Dacă Europa, mai exact Germania, integrează Afro-Asia, nu salvează Afro-Asia, ci devine Afro-Asia, afirmă fără complexe de tip "politically correct" AfD-ul, singurul partid de opoziție serios, perceput și ca urmaș al revoluționarului NSDAP, Partidul National Socialist al Muncitorilor Germani al cancelarului imperial Adolf Hitler. Victoria à la Pirus a doamnelor AKK, Merkel etc. e obținută cu un cost atât de mare, încât va echivala cu o înfrângere, dacă AfD-ul va guverna în 2021 și reeducarea Germaniei de către anglo-mozaici va lua sfârșit cu consecințe greu de prevăzut, după peste șapte decenii de control "politically correct". 

https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf
https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf
http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/
Bangkok la 8 decembrie 2018



Criza d-nei Angela Merkel (11)

incepe 2015 cu deschderea granitelor fara conditii pentru musulmani si idolatri afro-asiatici, care se pun in miscare, invitati de cea mai puternica femeie din lume, care afirma fals, sus si tare ca granitele nu mai pot fi pazite. Incitati de idealisti rosii, verzi, vanzatori de sclavi, Soros, LGBT,
NGO-s, ei se pun in miscare pe apa si pe uscat spre un sistem de asigurari sociale inca unic in lume, de 1.000 euro pe luna/persoana. In lagarele din jurul Siriei, un refugiat primeste de la ONU 20,- $.
Daca Germania integreaza Africa, nu salveaza Africa, ci devine Africa, si fireste RFG-ul isi poate pazi granita, ne spune bunul simt si documente ale Ministerului de Interne. De aceea deschiderea granitelor si invazia barbarilor fara consultarea Bundestag-ului a provocat o criza a constitutiei, partidelor si democratiei, impuse de armatele de ocupatie dupa capitularea Wehrmacht-ului. 
In timp ce d-na Merkel se retrage, Bundestag-ul vrea o ancheta privind responsabilitatea primei femeie cancelar federal, nascuta in Hamburg dar educata in Lagarul ortodoxo-comunist, in zona de ocupatie ruso-sovietica, unde sclavii de dupa Cortina de Fier, fara libertate de miscare si expresie, ovationau hotararile conducerii superioare de partid si de stat, nu le discutau public. Ceea ce s-a reusit si in vest cu un santaj umanitar dictat de Political correctness (PC) al ocupantilor.
Bangkok, 12.10.2018


Criza d-nei Angela Merkel (10)

se incheie fara mari emotii, pragmatic in rate. Cancelarii Germaniei au o misiune, Konrad Adenauer, orientarea spre vest in Razboiul Rece I, Ludwig Erhard, miracolul econmic cu econmia de piata sociala, Willy Brandt, destinderea, orientarea spre est, Helmut Kohl, reunificarea. Ce urmeaza dupa etica protestanta ca politica de stat, era post-ideologica? 
Alternanta intre protestanti si catolici la conducerea Germaniei e traditionala. De aceea si de data asta, dupa fica unui preot protestant din Hamburg, va urma probabil milionarul Friedrich Merz, romano-catolic din Sauerland. El nu vorbeste ruseste ca d-na Merkel si in Razboiul Rece II, de dupa ocuparea Crimeei, va fi in tabara democrata nord-atlantica, nu in cea autoritara, continentala si cu atat mai putin in clubul dolce far niente, mediteranean. 
Impreuna cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, Merz va stabiliza Euro, va face granitele nationale, sud-europene si ordinea publica mai sigure, pentru a nu ajunge in situatia lui Matteo Salvini din Italiei, in conflit cu Grupul de la Visegrad si devenii mai atractiv greco-ortodocsilor, moldo-valahilor, macedonenilor, bulgarilor, sarbilor, kosovarilor, albanejilor, balcanicilor.
De un miracol economic german sau/si vest european nu mai vorbeste nimeni la Berlin. 

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf

http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu