marți, 29 septembrie 2020

Anusca-Doglan Elena - Saptamanii Europene a Sportului in judetul Vaslui

 



Saptamanii Europene

a Sportului in judetul Vaslui.

 

#BEACTIVE  "SĂPTĂMȂNA EUROPEANĂ A SPORTULUI" 2020, in judetul Vaslui, in plina desfasurare.

In spiritul  unei frumoase traditii, in  perioada 23-30 septembrie a fiecarui an din 2015 pana in prezent, se organizeaza la nivel european prin programul Erasmus+, proiectul “Saptamana Europeana a Sportului” (European Week of Sport - #BEACTIVE).

Initiator/cofinantator Comisia Europeana, partener in Romania, Ministerul Tineretului si Sportului, coordonator la nivel national, Federatia Romana Sportul Pentru Toti si in judetul Vaslui, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti.

Si anul acesta, pentru a avea continuitate si a nu ne lasa “infranti” de Covid-19, care a cuprins planeta, in conditii foarte grele, cu respectarea regulilor in vigoare, la nivelul multor unitatii de invatamant, se organizeaza  activitati sportive (crosuri, stafete, parcursuri aplicative si dans, gimnastica, tenis de masa, tenis de camp, badminton, concursuri de role, bibiclete) , jocuri sportive (doar elemente tehnico-tactice fara minge).

 

*** Felicitari tuturor participantilor!

Multumiri si recunostinta  colegilor de breasla, parintilor, voluntarilor si tuturor celor implicati in sustinerea activitatilor  sportive ale copiilor nostri frumosi si destepti .

Presedinte AJSPT Vaslui,

Prof. Anusca-Doglan Elena.





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu