duminică, 20 septembrie 2020

Maria Diana Popescu - Pilangiul cronic şi inteligentul asimptomatic

 



Pilangiul cronic şi inteligentul asimptomatic

Maria Diana Popescu

20 Septembrie 2020

 

Ştiţi că anul acesta e anul şobolanului de metal (ce porcărie!) şi, potrivit horoscopului chinezesc, era de prevăzut că vor fi războaie între şoareci şi pisici, că unii vor cădea în capcane. Iată-ne, în plin front, cu măştile lu’ Arafat pe figură, respirînd cu greutate, prinşi în capcana unui dublu duşman: pandemia isterizată pînă la cota Everestului şi păpuşarii paravanului globalist. Cine exploatează temerile omului? Producătorii de medicamente, care în ultimele decenii ţintesc tot mai mulţi oameni sănătoşi prin publicitate virulentă. Comerţul cu boli inventate urmăreşte păstrarea unei permanente clientele de „bolnavi” prin „medicalizarea” vieţii acestora, inocularea fricii, fiind strategie lor de succes. Comersanţii de medicamente au inventat cîte o boală pentru fiecare pastilă fabricată, constată medicul Martin Winkler în postfaţa lucrării lui Jorg Blech, „Inventatorii de boli”. „Manipulând membrii influenţi ai comunităţii medicale, industria farmaceutică a modificat periodic normele anumitor valori biologice (colesterol, tensiune arterială e.t.c.) „pentru a creşte numărul pacienţilor care sunt nevoiţi să cumpere medicamente”. Mai nou, după pandemia declarată abuziv şi ilegal de către O.M.S., oamenii vor fi obligaţi să se vaccineze, încălcîndu-se mult-trîmbiţatele drepturi ale omului. Filmul documentar „Pandemic”[1] - sinteză a demascării planului Covid-19, ca înşelătorie mondială concepută de acelaşi O.M.S. -, difuzat de televiziunea elveţiană, a deconspirat genocidul planetar. Omenirea a început să se trezească, iar protestele împotriva inexistentei pandemii au explodat în întreaga lume.

 

La fel stau lucrurile pe orbita pandemiei politice, unde e din nou perioada împerecherilor şi desperecherilor. Semn că în politica românească nimic nu se pierde. Totul se injectează în jocul de-a şoarecele cu pisica, dus pînă la cel mai înalt nivel, din moment ce în acelaşi ţarc stau şi şoarecii şi pisicile. Pisicile sînt din nou docile pentru că nu mai sînt nevoite să alerge pe coclauri după şoareci, iar şoarecii se lasă prinşi pe principiul „serviciu contra serviciu”. Cînd e nevoie de reprezentaţie „îngrijitorul” îi întărîtă niţel şi gata spectacolul! Unde e morala? Păi, în preacurvie! De la depărtare de revistă, m-am întrebat mereu ce mai face dragostea mea penală Iohannis cu haita lui de corupţi galbeni-albaştri (ca tapetul de pe noile maşini ale Poliţiei)… m-am întrebat ce mai caută securistul Petrov în politică, Manole Isărescu la BNR şi de ce nu se desfiinţează C.N.S.A.S. Băsescu Petrov e de înţeles. Are cîţiva nepoţi, ce naiba le lasă moştenire? E cu foamea în gît şi salivează cu gîndul la bugetul Capitalei. Dacă S.U.A. a avut ca preşedinte un G Bush sr. venit din subteranele C.I.A., ce aşteptări să avem de la România noastră, jucată pe degete de dictaturile democrate: băsistă şi iohanistă. Băsescu, un hoţ, un pilangiu scandalagiu, mirosind zi lumină a răchie, care asemenea căpitanului olandez Bernard Fokke din secolul al XVII-lea a transformat flota românească în „Olandez zburător”  şi a adus poporul în sărăcie lucie. Kim Johannes, un idiot falnic, „inteligent asimptomatic”, am vrut să spun, care colcăie de dosare penale, „lăzărite” şi „koveşite”! Un ins cu o cultură îndoielnică şi fără ţinere de minte a propriilor „ziceri”, căruia îi lipseşte cu desăvîrşire proprietatea termenilor pe care-i foloseşte în exprimare, atunci cînd citeşte, ca un papagal, de pe fiţuică su promter, textele întocmite de cei care îl marionează pe scenă. Omul ăsta ar fi potrivit ca huiduitor al unei galerii de stadion, mîncător de seminţe în aer liber. El, „Guvernul meu” şi gaşca valeţilor de la Grupul Strategic de Comunicare (a se citi Dezinformare), prin trompetele Vela-Tătaru-Arafat nu sînt decît nişte panarame periculoase, propagatoare de falsuri şi mitocănii pandemice! Cu tot respectul, dar idioţenia care a cuprins ţara încă de la alegerea şi realegerea lui Kim Johannes şi, mai cu seamă, preacucernica pandemie, sînt de antologie dantescă!

 

Deci, atenţie, se închid din nou uşile! Urmează staţia „circul electoral” cu peronul pe partea gunoaielor galbene cu dungi albastre... sau invers! Prin ironie încerc să rezist revărsării excesive în propriile tipare a unor teze capitaliste devastatoare, furnizate pachetului naţional de sarcini, încerc să rezist schimbărilor de necontenită degradare. Un lucru este cert: adevărul nu se află la extreme, este echilibrul între antiteze. Este, potrivit lui Hegel, triada teză, antiteză, sinteză. Cine să mai ia în seamă filosofiile creştine sau pe cele ale marilor gînditori, cînd normalitatea e atît de fragilă sau, aproape, inexistentă, cînd majoritatea vrea să se încarneze în „omul capitalist, de tip superior”, adică sclavul perfect, uşor de manipulat cu ajutorul fricii şi filosofiilor de piaţă ieftine.

 

Să ne întoarcem în salonul uriaş, în mijlocul pacienţilor politici, consideraţi peste „riscul” minim acceptat de tratatele medicale. Explicabil atunci, clinic vorbind, de ce, legătura amoroasă sau de subjugare dintre instituţiile statului şi politicienii de influenţă va face ravagii în continuare în ţară. Politica românească adăposteşte foarte mulţi trădători, corupţi şi trîntori de ţinută, îndrăgostiţi de bietul român doar cînd vine vremea urnelor! Amărîtele creşteri de pensii şi salarii, scăpate printre degetele lui Cîţu, sînt anulate anticipat de explozia preţurilor.

 

Cînd e vorba de cetăţean, Orban ia mărunţişul dintr-un  buzunar şi-l pune în altul pentru a-i împăca plînsul. Avem un guvern de investiţii în iarmaroace americane cu avioane third-hand nefolositoare, pe principiul drobului de sare, în băncile austriece, în măşti şi dezinfectanţi pentru circul de alertă. În concluzie, biata Constituţie a României este încălcată şi sfidată prin acte de corupţie, acoperite cu grijă de către beneficiari - nimeni alţii decît bolnavele personaje politice. Aşadar, nu excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii naţionale, ci corupţia şi excesul de idioţi marca Băsescu, Iohannis, Orban, Cîţu, Tătaru, Arafat, Violeta, Anisie… lista e prea lungă pentru a fi expusă într-un spaţiu atît de limitat. Niciunul dintre ei n-au făcut politici naţionale, ci politici criminale împotriva României, aserviţii fiind, mai întîi, Occidentului. Istoria a demonstrat că timp de sute de ani, Vestul ne-a trădat cu orice prilej, iar din 1990 încoace sîntem containerul lor de gunoaie, taraba lor de desfacere a mărfurilor eurizate, modificate genetic, gazda farmaciilor, băncilor, cămătarilor, escrocilor, dezaxaţilor-sexual, a pedofililor, a furnizorilor de corupţie şi droguri, după modelul cosmopolit occidental? Ei au făcut din România noastră două Românii: România celor peste 80% de săraci şi exploataţi, care trăiesc pe caietul de datorii de la lună la lună şi RoMafia politică, a Justiţiei strîmbe, a clanurilor interlope, evazioniştilor, cu sau fără dosare penale, ştiuţi sau încă  acoperiţi, afacerişti necuraţi cu statul, care au luat, pe mai nimic, în regim de proprietate privată, sate, păduri, dealuri, cîmpii şi ape ale României.

 

Guvernele au avut întotdeauna destui bani, dar i-au risipit pe afaceri personale, pe obţinerea unui statut social favorizat, acumulare de averi nemuncite, adică, trai-neneacă şi, fireşte, pe clientelism. Astfel de paraziţi scrobiţi la minte, pe care „prostimea”  i-a votat cu ochii închişi, au jucat soarta ţării în cazinourile Occidentului. Aşadar, Kim Johannes fiind mereu în transă, lanţul trofic al corupţiei nu se va rupe, politicienii de şanţ vor juca ţonţoroiul în continuare în ograda noastră,  construindu-şi alte reţele şi tunele sofisticate sau chelind pădurile seculare ale României.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu