duminică, 20 septembrie 2020

ART-EMIS - Film documentar despre Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de O.M.S.!

 



Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de O.M.S.!

Documentar difuzat la televiziunea elvețiană

Redactia ART-EMIS 

20 Septembrie 2020

 

 

O.M.S. înşeală omenirea!

 

Preşedintele României – portavocea  globalistă cu şepcuţă de baseball - slujeşte interesele unor entităţi suprastatale.

Guvernul României dezinformează şi încalcă Drepturile Omului !

Grupul Strategic de Comunicare, prin tripleta Vela-Tătaru-Arafat prezintă date gonflate despre infectări şi vindecări neconforme cu realitatea.

Ministerul (ne)Educaţiei îşi bate joc de copiii Ţării !

Sub imperiul acestor realităţi ale României anului 2020, vă prezentăm o sinteză informativă extrasă dintr-o serie de ediţii ale portalului Oficial Media despre situaţia încordată existentă la nivel mondial şi despre înşelătoria la nivel planetar numită Covid-19. Europa e în haos! Oamenii nu mai suportă! „Dacă televiziunea elvețiană a transmis un documentar prin care desconspiră « Operaţia Covid-19 », în timp ce toate celelalte televiziuni au ignorat-o, asta trebuie să însemne ceva, nu-i așa?”[1].

 

Conducerea actuală a României care uită că ea este Sluga românilor, trebuie să dea seama pentru raportările false şi pentru măsurile extreme aplicate împotriva populaţiei şi în special a copiilor (Ion Măldărescu, ART-EMIS).

 

La această oră în lume există o tensiune explozivă. Au loc proteste în toată lumea și în mai multe orașe din România. Boala Covid-19 este un „Scam”, adică o înșelătorie, se scandează la Londra de către zeci de mii de oameni. În România, în multe orașe se strigă „Jos dictatura”, „Libertate !”, „Nu vă mai credem !”, „Copiii noştri nu sunt cobaii voştri !”, „Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele” sunt doar câteva dintre scandările participanţilor la protest. Proteste dure în Spania, aproape ca în stare de război. Manifestanții sunt pregătiți să înfrunte forțele de ordine.

 

Proteste majore sunt în curs de derulare și în Columbia, Franța, Belarus, America. Oameni târâți pe jos în Amsterdam - Olanda. Proteste împotriva înșelătoriei au izbucnit şi România. „Cum poţi să înveţi la materia « Educaţie civică » despre drepturile şi libertăţile cetăţeneşti când te afli într-o cuşcă şcolară? Cum poţi să înveţi la Istorie despre Revoluţia Franceză sau Declaraţia de Independenţă a S.U.A., când ai masca pe figură, ca sclavii pe plantaţie? Ce vor înţelege aceşti copii despre valorile libertăţii şi dreptăţii, când ei vor fi îngrădiţi îngrozitor, în timp ce le învaţă? Cerem anularea restricţiilor aberante şi a educaţiei online”, au transmis organizatorii.

 

 

La Londra proteste pentru libertate și impotriva înselatoriei

 

Manifestanții s-au strâns în Trafalgar Square și au scandat împotriva restricțiilor, măștilor de protecție, afirmând că virusul Covid-19 este un „Scam”, adică o înșelătorie. La Londra protestele au devenit violente. Zeci de mii de oameni au respins cordoanele formate de poliție. Manifestanții nu poartă măști și scandează împotriva lipsirii de libertate și a măsurilor de îndobitocire a populației și a controlului dictatorial. La această oră Se desfășoară proteste cu agresivitate și se așteaptă ca poliția să intervină în forță[2].

 

 

Coronavirus - O înşelăciune mondială

 

O.M.S., așa cum s-a demonstrat în acest documentar, a înșelat deja lumea de mai multe ori, răspândind alarme pandemice care s-au dovedit nefondate, dar, între timp, statele au cumpărat vaccinurile produse de industriile medicamentelor, vaccinuri care au fost apoi lăsate neutilizate. Toate acestea au fost posibile din cauza conflictelor de interese între managerii O.M.S.  Mulți dintre acești capi ai O.M.S. primesc bani de la companiile farmaceutice. Și în România s-a încercat preuarea unui documentar însă foarte probabil după apariția sa la televiziunea B1, acesta a fost interzis. Documentarul este o anchetă amplă care urmăreşte corupţia din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, opacitatea instituţiei, dar şi jocurile de interese făcute la cel mai înalt nivel.

 

 

Scandalurile, pandemiile, radiațiile și corupția O.M.S.

 

Sănătatea a miliarde de oameni este controlată de către această organizaţie fondată în anul 1948. Orice problemă care apare în cadrul O.M.S., fie că vorbim despre corupţie, comunicare defectuoasă sau incompetenţă, poate avea consecinţe dramatice pentru omenire. Scandalurile şi acuzaţiile apărute recent în jurul O.M.S., cu privire la Covid-19, sunt o dovadă în plus a acestui lucru. În cadrul acestui documentar apar importanţi reprezentanţi ai O.M.S. (inclusiv Margaret Chan, fostul director al O.M.S.), experţi epidemiologi din întreaga lume, dar şi oficiali guvernamentali (precum Barack Obama, Angela Merkel, Naoto Kan, fost premier al Japoniei, Hermann Grohe, fost ministru al Sănătăţii din Germania), personalităţi (Bill Gates).

 

Pandemiile, problema radiaţiilor, dar şi interesele producătorilor de tutun sunt printre subiectele abordate în acest film. De asemenea, documentarul scoate la suprafaţă practicile ascunse din cadrul O.M.S. Autoritățile sanitare cer părinților să-și izoleze de restul familiei copiii infectați sau suspecți de infectare. În caz de nerespectare acasă a carantinei autoritățile din trei landuri germane amenință că vor lua copilul prin instanță și-l vor plasa într-un spațiu închis, separat de cel de domiciliu[2].

 

 

Documentar difuzat la televiziunea elvețiană - Sinteza demascării planului Covid[3]

 

„Plandemic” a fost lansat online pe 19 august 2020, în ciuda eforturilor îndârjite de a-l opri și de a-l cenzura. Este numit „Plandemic partea 2” de mulți, pentru că în luna mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, care a prezentat un interviu cu suferințele abuzive nedrepte îndurate de către dr. Judy Mikovits, cea care a expus frauda lui Anthony Fauci arătând cine este acesta cu adevărat, acuzându-l de genocid. Acest „trailer” a devenit curând viral, iar „deep state” a intrat în criză pentru a încerca să micșoreze daunele și să-l cenzureze, ceea ce a înrăutățit lucrurile. Se estimează că aproape 1 miliard de oameni au văzut deja acest clip, care este acum denumit „Plandemie 1” de mulți.

 

 

Boala „Covid” este 100% vindecabilă și Anthony Fauci a dosit cu premeditare aceste remedii

 

Mii de medici din întreaga lume, s-au prezentat pentru a explica că boala “covid” este 100% vindecabilă și că Anthony Fauci a dosit cu premeditare aceste remedii în favoarea noilor “medicamente” și “vaccinuri”, care au provocat sute de mii decese la nivel mondial.

 

Filmul complet are un interviu cu dr. Judy Mikovits pe care cel mai sigur veți dori să îl urmăriți fiindcă nu știm cât va fi lăsat de instrumentele de control a populației. Documentarul a fost lansat pe 19 august 2020 și oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, care este de formație doctor.

 

Tiranii medicali criminali precum Anthony Fauci și liderii C.D.C. au descoperit o „mina de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS coronavirus din Asia. Conduși de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu”. „Au văzut că un virus, despre care știau că poate fi ușor manipulat, a fost ceva foarte valoros”. În 2003, au căutat să îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia. În perioada 2003-2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.

 

Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cititorii de la Health Impact News, care sunt deja familiarizați, precum: dr. Meryl Nass, Google Whistleblower - Zach Vorhies, avocat Mary Holland și dr. Judy Mikovits. De la preluarea de către bancherul Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea absurdă a tehnocrației condusă de Bill Gates și până la actuala “plandemie” folosită pentru a instala frica la scară foarte largă, acest film le demontează toate lucrurile și faptele mârșave și abominabile.

 

Vă recomandăm documentarul acesta produs atât de remarcabil de Mikki Willis, pentru că ne cam expiră timpul pentru a trezi cetățenii de pretutindeni și pentru a împiedica globaliștii să își pună în aplicare pe deplin „Noua Ordine Mondială”.

 

 

Scurt cuprins al documentarului

 

Mikki Willis: O cunoşteam pe dr. Judy Mikovits de doi ani înainte să îi filmez interviul. I-am citit cartea şi i-am cercetat cu atenție povestea. După ce i-am intervievat echipa legală, foştii colegi şi oameni care o cunoşteau de zeci de ani, un lucru pe care îl pot spune fără niciun dubiu este ca Judy Mikovits este una dintre cele mai oneste, grijulii şi curajoase femei pe care le-am întâlnit vreodată. Atunci de ce ar lua cele mai puternice instrumente ale tehnologiei, politicii, mijloacelor media şi medicinei măsuri extreme să îi ascundă vocea de restul lumii?

 

 

Mikki Willis: Ţi s-au făcut oferte financiare ca să rămâi tăcută.

 

Judy Mikovits: Dacă pur şi simplu spui că ai făcut o greşeală şi promiţi să nu mai spui niciodată nimic despre acel subiect, poţi păstra orice suma primeşti, îţi recapeţi banii, primeşti totul înapoi. Milioane de dolari, publicaţii, sponsorizări. Mi s-a spus că asta e cea mai bună ofertă pe care o să o primesc. Dar nu au înţeles – eu nu aveam nevoie de o ofertă, deja pierdusem totul. M-am gândit că un copil sau o bunică ar putea fi rănita fiindcă eu am decis să nu fac nimic, iar asta mi-ar fi distrus viaţa. Nu există o sumă cu care să mă plăteşti ca să ascund asta. Nu o să mă opresc niciodată din a spune adevărul.

 

David Martin: La inceputul anilor 2000 echipa mea a fost responsabila pentru demascarea a ceea ce putea fi numita atunci cea mai mare frauda fiscala din statele unite. Mentinem o lista a oamenilor, organizatiilor si companiilor care se amesteca in orice activitate care incalca linia armelor biologice si chimice, in oricare din 168 de tari.

 

Aproximativ o treime din toate brevetele depuse in statele unite erau plastografii functionale, insemnand ca in timp ce aveau variatii lingvistice, toate acopereau acelasi subiect. In 1999, brevete pe subiectul coronavirusului au inceput sa apara. Si asa a pornit o poveste fara sfarsit.

 

Stim ca Anthony Fauci, Ralph Baric, Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (C.D.C.) si lista lunga cu oameni care voiau sa primeasca creditele pentru inventarea coronavirusului erau punctul central al acestei povesti. Intre 2003 si 2018, ei au manipulat 100% din bani care au construit imperiul in jurul complexului industrial al coronavirusului.

 

 

Demascarea planului coronavirus

 

Existau două posibilităţi - coronavirusul să fie creat artificial, ceea ce făcea că patentele asupra să să fie legale, sau să fi apărut natural, asta însemnând că patentele să fie ilegale. Dacă a fost creat artificial, ar reprezenta o violare a armelor biologice și chimice. Dacă a apărut natural, finanțarea unui brevet ar fi ilegală. În orice situație, amandoua sunt ilegale.

 

Mikki Willis: Viteza cu care se derulează cotidianul le face aproape imposibil oamenilor să cerceteze evenimentele și politicile care le alcătuiesc viață. Când vrem răspunsuri la întrebări, unde ne îndreptăm prima dată? Google. Introducem subiectul, apăsăm căutare și iată, primim că rezultat doar ce vrea sistemul să găsim. Google este deja mai puternic în sensul controlului asupra oamenilor decât orice alt guvern de pe planetă. Dacă articolele sunt în conformitate cu C.D.C. și O.M.S., atunci se presupune că sunt adevărate. De când cu inventarea presei tiparului, s-a dat o bătălie pentru controlul propagării informațiilor. La începutul anilor 1900, John D. Rockefeller a obtinunt controlul asupra tuturor ziarelor și editorilor de ziar. A devenit primul miliardar al Americii, de atunci pavând calea celor însetați de putere. John D Rockefeller este fondatorul industriei farmaceutice și motivul pentru care erorile medicale reprezintă a treia cea mai frecventă cauza a morții din America.

 

Voce de pe un canal TV : Așa cum spune undocument al C.I.A. din 1952, scopul este „controlarea unui individ până în punctul în care ne va execută ordinele împotriva voinței sale”.

 

James R. Thornwell: Totul este un mare proces de manipulare pentru a schimbă percepția realității tuturor americanilor până în momentul în care nimeni nu mai e capabil să ajungă la o concluzie în favoarea apărării propriei persoane, a famiilor lor, a comunității și a țării.

 

David E. Martin: Primul semnal de alarmă a apărut când am citit scenariul „A world at risk” (o lume în pericol). Este o organizație numită global preparedness monitoring board, o parte din organizația mondială a sănătățîi, care ii include pe dr. Chris Elias din fundația Gates, și pe Anthony Fauci din N.I.A.I.D. Aceștia doi alături de directorul C.D.C. din China (dr. George F. Gao) au venit cu o recomandare care spune că până în septembrie 2020, două exerciții de pregătire pentru o pandemie trebuie completate. Și unul dintre ele trebuie făcut pe tema eliberării unui patogen respirator.

 

Mikki Willis: Anthony Fauci a știut, încă din ianuarie 2017 că o să vedem o epidemie înainte de finalul anului 2020. Chiar și Bill Gates, un bărbat fără pregătire medicală, a știut că vine. „Dacă începem acum, putem fi pregătiți pentru următoarea epidemie” (discursul lui Bill Gates la T.E.D., din aprilie 2015). În octombrie 2019, cu 5 luni înainte de declararea coronavirusului că pandemie, a avut loc o ședința event201 unde s-au simulat evenimentele și știrile actuale.

 

Mikki Willis: În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un document de 54 de pagini intitulat „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”. Pagină 18 menționează scenariul pandemiei : „o lume condusă de sus până jos de către guvern și conducători mai autoritari, cu inovații limitate și răspuns negativ din partea cetățenilor. […] În timpul pandemiei, liderii națiunilor din toată lumea și-au folosit autoritatea și au impus reguli și restricții puternice, de la purtatul mandatoriu al măștilor de față, până la verificarea temperaturii la intrarea în spațiile comune cum ar fi gări și supermarketuri. […]Chiar și după pandemie, acest control și supraveghere a cetățenilor a rămas și chiar s-a intensificat.”

 

Mikki Willis: Tedros Adhanom Ghebreyesus este primul director general al O.M.S. care nu este medic. În fostul post, de ministru al sănătățîi în Etiopia, Tedros a fost acuzat de acoperirea a trei epidemii majore. Înainte de asta a fost un membru de seama al frontului de eliberare al Tigray, un grup politic brutal și corupt responsabil de crime împotriva omenirii, incluzând bombe, răpiri, torturi și omucideri. Cum poate un om cu un trecut atât de controversat să câștige cel mai înalt post din cea mai influență organizație de sănătate din lume? Prin intermediul tatălui său, Bill Gates a învaţat substraturile politicii şi cum să manipuleze. În timp ce co-fondatorul Microsoft, Paul Allen se lupta cu cancerul, Bill Gates a văzut oportunitatea de a prelua averea companiei. Ca să reducă la tăcere presă negativă, Gates a decis să investească 100 de milioane de dolari în fundaţia Bill & Melinda Gates. Peste noapte, Bill şi-a transformat imaginea publică din monopolist tehnologic nemilos în cel mai generos filantrop al lumii. În calitate de cel mai mare donator al O.M.S. şi C.D.C., niciun alt om nu deţine mai multă putere decât Bill Gates, să poată influenţa şi controla sănătatea şi libertatea medicală a tuturor oamenilor.

 

Artur Capeln: Covid-19 este al șaptelea coronavirus care atacă omenirea, şi totuşi nu am găsit vaccin pentru niciunul dintre ele. Cel mai scurt timp în care cineva a găsit vaccinul pentru un virus nefamiliar a fost de 7 ani. Timpul mediu pentru conceperea unui vaccin este de 21 de ani. Să vorbeşti de un colac de salvare care va ajunge în câteva luni e absurd. (Arthur Capeln, Profesor de Bioetică).

 

David E. Martin: Dacă scopul tău este să creezi din acest pământ frumos pe care trăim un loc de joacă exclusiv pentru cei mai influenţi câţiva oameni, atunci populaţia care îţi stă în cale este o problemă. Şi sunt impulsurile indivizilor care au decis că prin surclasarea lumii pot dicta populaţiei condiţiile propriei sale existenţe. Când societatea îşi pierde libertatea, de obicei nu este din cauza tiranilor care i-o iau, ci fiindcă oamenii renunţă de bunăvoie la ea, în schimbul protecţiei împotriva unei ameninţări externe. Asta mă tem că trăim acum. Suntem condiţionaţi să avem o scuză pentru incredibilele acte de tiranie, pe care le vom justifica drept „aminteşte-ţi de 2020”. Cei dragi, cei care au murit, cei care sunt infectaţi sunt folosiţi ca muniţie de tun, distrugându-li-se onoarea şi integritatea. De asemenea, este un test pentru umanitate, ca să vedem la cat din libertatea noastră suntem dispuşi să renunţăm înainte să tragem linia şi să spunem stop. Asta e momentul nostru să ne recâştigăm umanitatea.

 

Mikki Willis: Poveştile folosite ca o arma pot fi mortale. Una dintre cele mai periculoase poveşti care ne-a fost spusă sună cam aşa: umanitatea este un experiment eşuat, suntem paraziţi, un cancer, un virus. E un mit care apare constant în filme, în muzică, în media, în minţile noastre. Aşa cum se spune, dacă repeţi o minciună prea des, devine adevărată.

 

Frica ne opreşte abilitatea de a rezolva probleme. Fără această abilitate, ne aşteptăm ca alţii să ne ghideze şi să ne salveze. în procesul acesta pierdem legătura cu natura noastră primara, uităm că suntem parte din cel mai briliant şi flexibil ecosistem din univers. Vestea buna e că povestea noastră nu s-a sfârşit, punctul culminant se apropie. Momentul în care eroul se ridică pe propriile picioare şi invocă forţa pe care a uitat că o are. Forţa dinauntru, o forţă a naturii (traducere, rezumat și interpretare - Lorena Iordache)[4].

 

-----------------------------------

[1] https://www.facebook.com/assuntaloredana.valentini/videos/3176919099056860/?t=66

[2] Ibidem, op.cit.

[2] https://oficialmedia.com/au-innebunit-de-a-binelea-cum-sa-iti-ia-copiii-in-alt-spatiu-decat-domiciliul-speriate-de-aceasta-perspectiva-unele-familii-se-ascund/

[3] https://oficialmedia.com/nou-documentar-cutremurator-demascarea-planului-coronavirus/

[4] https://oficialmedia.com/nou-documentar-cutremurator-demascarea-planului-coronavirus/

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/coronavirus-o-inselaciune-mondiala-conceputa-de-o-m-s-documentar-difuzat-la-televiziunea-elvetiana








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu