duminică, 12 decembrie 2021

Albert Toma - Războiul, inevitabil și tot mai aproape?

 



Războiul, inevitabil și tot mai aproape?

Prof. Albert Toma

12 Decembrie 2021

 

Nu vi se pare ciudat cum toarnă gaz pe foc „aliații” și trădătorii din conducerea Ucrainei și României? Toată adunătura asta de criminali psihopați, la ordinul și șantajul "aliaților", o adevărată Monstruoasă Coaliție de Asasini, bagă bețele prin garduri și fac pe dracu-n patru să trezească și să asmută ursul rusesc, pentru ca, în sfârșit, să înceapă odată și odată Al Treilea Mare Măcel Mondial. Toată adunătura asta de asasini schizofrenici se comportă precum o nimfomană bătrână și disperată, ne... vorbită și ne... mângâiată, ce agresează câte un trecător grăbit și indiferent:

 

- Nesimțitule, nu ți-e rușine să te zgâiești la țâțele mele și la fundul meu? Nu cumva îți trece prin cap să mă violezi? Porcule, cum îndrăznești? Ești un obsedat sexual, un libidinos mizerabil, nu mai poate o femeie decentă să se plimbe, că vouă vă curg balele de poftă. Ei, dar stai că nu scapi tu așa ușor! Chem poliția să te aresteze pentru hărțuire. Poliția! Să vină poliția!

 

Exact așa se comportă fanarioții plantați la „conducerea” Ucrainei. Gurnalijdii și spălătorii de creiere susțin și ei din toate puterile aceste „eforturi”. Nenorocirea este că și fanarioții plantați în capu'la trista noastră colonie au primit același ordin. Și noi trebuie să „ajutăm” pe „frații" ucraineni, și noi trebuie să ne sinucidem ritualic pentru satisfacția plutocraților asasini. Avem și noi o groază de spălători de creiere ce susțin „riposta solidă și viguroasă” împotriva ursului rusesc. Uitați-vă numai la navigatorul prin materii fecale, gRadu Autostradu'. Are sens să mai repet bancul cu șoricelul ce a înghițit o bobiță de strugure și apoi căuta pisica s-o... abuzeze sexual?

 

Asasinii economici și biologici din capu' coloniei noastre lasă milioane de bolnavi cronici și de pensionari să moară în chinuri, pretextând că nu sunt bani, în timp ce ce se irosesc zeci de miliarde pe „lupta” cu Covid-ul și pe fierotenii ruginite, cumpărate pe post de „tehnică modernă” de la aliatul jefuitor strategic. Toate achizițiile astea demente se fac în vederea „ajutorării fraților” ucraineni. Numai că „frații” ăștia ne urăsc din rărunchi și ne disprețuiesc mai rău decât pe maimuțe. Pentru că așa sunt „educate” popoarele de către „elitele” lor, să urască alte popoare pentru diverse pretexte aberante. Dar astea nu contează, ordinul e ordin și trebuie executat, măcelul trebuie să înceapă.

 

Dacă Rusia ar fi o țară liberă și independentă și Putin ar fi ceea ce doar pare că este, adică un lider autoritar dar patriot, războiul ăsta n-ar trebui să înceapă, oricât ar țipa prostitusatele ucrainene „săriți, că ne violează!”. Din păcate, nu cred că lucrurile stau așa. Cred că Putin face și el parte din conspirație și a participat și el la scrierea scenariului celui de-al treilea măcel mondial. Plutocrații și-au dat seama că au greșit plantându-l în fruntea Rusiei pe slugoiul Bețiv Elțîn și încercând o jefuire agresivă cu ajutorul acestui vierme trădător. Metodele astea merg la turmele mioritice, dar nu au mers la ruși. Așa că au însărcinat un actor mult mai talentat și inteligent să joace rolul de „țar” atotputernic. Și așa l-au instalat pe Putin la „conducerea” celui mai mare „inamic” al americanoizilor, Rusia. Numai că totul este butaforie, Guvernul Dictatorial Mondial este deja instalat și comandă guvernului oricărei „țări” ai cărei naivi locuitori o cred „liberă și independentă".

 

Celor ce se îndoiesc că așa ar sta lucrurile le sugerez să-și răspundă la doar câteva întrebări retorice:

 

- Chiar credeți că într-o lume atât de globalizată putea Rusia să dezvolte „de capul ei” tehnică militară net superioară față de cea americanoidă? Pfoai, au făcut ei rachete hipersonice (10x viteza sunetului) și aliații jefuitori se dau cu fundu' de pământ de ciudă că nu pot să facă și ei? Aiurea!

 

- Ar fi fost lăsați rușii să consolideze o armată uriașă și ultra performantă ce ar putea să spulbere întreaga Europă, chiar și întreaga lume, într-un blitzkrieg năucitor și nimicitor, dacă n-ar fi fost de fapt armata păpușarilor? Ăsta este crudul adevăr, nu poate fi altfel, așa-zisa armată rusească a fost finanțată de păpușari, le aparține în întregime și le stă la dispoziție.

 

- Credeți că uriașul dragon chinezesc s-a dezvoltat de capul lui? Să fim serioși, că geme planeta de naivi! Mai mult, naivii merg și mai departe, crezând că acești doi „inamici” ai americanoizilor, Rusia și China, au fost lăsați nu doar să se dezvolte la nivelul de hiper puteri, dar au mai fost lăsați să formeze și o alianță! Nici vorbă despre așa ceva. China și Rusia sunt tot niște triste colonii ale Guvernului Dictatorial Mondial.

 

De ce par lucrurile atât de încâlcite? Tocmai pentru că așa a fost scris scenariul. Oamenii trebuie convinși că inamicii sunt în toate direcțiile și că războiul se produce pentru că sunt conflicte între „marile puteri”. Nu există așa ceva! Există doar o singură mare putere. Și aceea nu este o țară anume. Este o mică grupare satanică de criminali ce au reușit, ajutați fiind de somnolența și de stupiditatea noastră, să instaureze această dictatură a guvernului lor mondial. Dușmanii noștri nu sunt rușii sau oricare alt popor.

 

Singurii dușmani ai întregii omeniri sunt acei asasini ce au constituit dictatura globalistă. Evident, tot dușmanii omenirii sunt și trădătorii asasini ce compun autoritățile naționale, guverne, parlamente, președinți și restul paraziților ce compun „elitele” fiecărei țări, slugile dictatorilor globaliști. Aceștia sunt dușmanii noștri direcți și adevărați, nu rușii sau chinezii de aiurea. Dacă oamenii vor înțelege aceste adevăruri simple, se va produce un cutremur ce va demola această construcție putredă și criminală. Armatele naționale, constituite și echipate pentru participarea la al treilea măcel mondial, nu vor avea de făcut decât un lucru simplu și firesc. În loc să ridice armele pentru a se măcelări reciproc, nu trebuie decât să le întoarcă spre criminalii care-i împing în „arenele romane” ale măcelului mondial, proiectat să fie ultimul. Și atunci se va face lumină.

 

https://www.art-emis.ro/analize/razboiul-inevitabil-si-tot-mai-aproape







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu