marți, 14 decembrie 2021

Marian Ilie - INVITATIE - Concurs-fulger de creatie poetica

 



INVITATIE  -  Concurs-fulger de creatie poetica

 

Dragi prieteni,

Ca in fiecare an, si la inceputul lui 2022 vom marca la Potlogi Ziua Culturii Nationle si aniversarea nasterii lui Eminescu, printr-o manifestare de muzica si poezie planificata a avea loc samabta 8 ianuarie. Cu acest porilej orgnizam si un concurs-fulger de creatie poetica dedicata lui Mihai Eminescu.

Cei ce doresc sa participe sunt rugati ca pana la data de 30.12. 2021 sa trimita cel mult doua poezii - una publicata deja (cu indicarea publictiei/volumului) si/sau una inedita (cu mentiunea "Inedit") pe tema Eminescu si Patria.

In cadrul manifestarii se vor anunta rezultatele concursului la ambele sectiuni, poeziile premiate urmand a fi prezentate in cadrul recitalului poetic. Se recomanda ca poemele sa nu fie mai lungi de o pagina si jumatate format A4.

In functie de volumul de creatii trimise, ne vom consulta cu autorii daca va fi cazul sa mergem mai departe cu ele si in ce mod.

Creatiile imi vor fi trimise mie pe acaeasta adresa, in Words, marime font 14, la un rand (single), fara numele autorului - pe care doar eu il voi sti si il voi face cunoscut dupa notare si stabilirea ierarhiei. Premiile vor consta in carti si diplome. Trofeul va fi inca o pagina adaugata patrimoniului spiritual romanesc, avandu-l ca emblema pe Mihai Eminescu.

Juriul va fi format din poeta Vilia Banta, criticii Aureliu Goci si Lucian Gruia, toti membri ai USR.

Va dorim clipe de inspiratie si sarbtori fericite.

Tuturor, cu pretuire,

Marian Ilie







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu