duminică, 12 decembrie 2021

Maria Diana Popescu - Cînd ştiinţa este pusă în slujba răului

 



Cînd ştiinţa este pusă în slujba răului

Maria Diana Popescu

12 Decembrie 2021

 

Măsurile de relaxare pentru perioada sărbătorilor vin la pachet cu regia valului cinci. În majoritatea ţărilor europene testarea şi vaccinarea sînt definite cu formule precum 2G, 3G, 4G. Aşadar, urmează 5G. Să fie cumva o legătură între cel din urmă şi microundele electromagnetice cu frecvenţă foarte înaltă ale telefoniei mobile, care afectează orice ţesut viu? În urma unor studii cu privire la „Omicron”, rapoartele medicilor din Africa de Sud susţin că mutaţia Covid19 va transforma virusul într-o banală răceală cu simptome uşoare, majoritatea cazurilor fiind asimptomatice. Persoanele depistate în Africa de Sud n-au necesitat spitalizare, cu toate că rata de vaccinare n-a sărit de 1,5%. Aceste informaţii ştiinţifice nu reprezintă o veste bună pentru sataniştii „Big Pharma”, autorităţile europene şi interne, în cîrdăşie.

 

Dacă spectacolul morţii Covid ia sfîrşit, ce vor face cu miliardele de vaccinuri şi rapeluri, pregătite cetăţenilor planetari, din şase în şase luni, pentru o vreme îndelungată? Vor înregistra stocuri uriaşe, cum de altfel, SUA şi industria americană de armament, care caută acum rîcă în Europa şi vor s-o pună de un alt război, pentru a scăpa de stocurile de arme. Americanii au uitat sau poate nu ştiu că civilizaţia chineză a inventat prima busolă cîndva, între secolele IX şi XI!  Nu are cum să fie o veste bună pentru impostorii care au crescut, au înflorit şi s-au îmbogăţit la umbra acestui virus. Apostolii morţii, guvernele totalitare, guriştii presei, „anal-iştii” apocalipsei, medicii vînduţi, cioclii şi stăpînii lor vor rămîne fără chaş-caval. Cu frica în sîn, Ursula von der Leyen şi-a chemat complicii la şedinţă.

 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a fost şi el prezent la Reuniunea miniştrilor Sănătăţii de la Bruxelles, din 7 decembrie. Fiecare, primind sarcini cu termene şi responsabilităţi în achiziţionarea terapiilor Covid-19, pentru valul cinci. Omicronul trebuia adus neapărat şi în ţara noastră! Cum el era de negăsit prin cotloanele ţării, ce s-a gîndit Ciucă, Arafat şi cretinii care au terorizat de doi ani poporul român? Au decis să aducă „Omicronul” în ţară cu un avion special, plătit din bani publici, pe care l-au umplut cu nişte compatrioţi de prin Africa de Sud. Luaţi la puricat pasagerii avionului, hopa, miracol! Trei dintre ei aveau omicronul în bagaj. În sfîrşit, spectacolul mult aşteptat de casapi putea începe! De aici încolo, vom fi din ce în ce mai prinşi în hăţişul temerilor, al cîmpurilor de energie electromagnetică, al constrîngerii, restrîngerii de libertăţii, al informaţiilor contradictorii şi teoriilor conspirative.

 

În numele nediscriminării şi al toleranţei sîntem forţaţi să urcăm în trenul care ne duce la balamuc. Nu mai e mult şi oamenii vor accepta ca Înaltele Porţi să înlocuiască pe medicul austriac Karl Landsteiner, care a descoperit grupele sanguine, cu Fauci, imprecatul succesor al lui Mengele sau cu Tedros Adhanom Ghebreyesus (teroristul-criminal, potrivit unor acuzaţii care i se aduc public din vîrful OMS) sau cu oricare dintre furitivii planetei.

 

Anul ’21 al veacului ’21 îşi face bagajele, Moş Crăciun a început să sufere cumplit, înţepat cu seringile OMS, iar nouă o să ne fie aproape imposibil să ne protejăm copiii de genocidul planetar. Sărbătorile Sfinte ale sfîrşitului de an îi fac pe români să uite de problemele din proximitate şi de cele cu care 2022 le va bate la uşă. Cînd şirul sărbătorilor se va încheia, gata cu cheful românilor! Reintrînd în miezul existenţei, vor constata că proaspeţii căsătoriţi din guvernul lui Iohannis nu vor face minuni, ci vor duce mai departe, prin şiretenie, tipul de conflict multiplicat, în dependenţă directă cu lumea lui Caragiale şi Carlo Godoni. Vor constata că realitatea se înnoadă şi se deznoadă potrivit aceloraşi zone de influenţă, de către aceiaşi impostori laşi, care nu conspiră numai unii împotriva altora, ci, mai abitir, împotriva cetăţeanului român, siluit cu ameninţări, restricţii, absurdităţi. Cu singurul amendament că, poate, pesedeul nu se va lăsa călcat pe picior ca un mire prost şi va rupe logodna. Altfel, va pieri ca toate grupările politice oportuniste.

 

Mă întorc la anul 2009, cînd, în calitate de redactor-şef adjunct al revistei Agero din Stuttgart, publicam editorialul „Vaccinurile din industria ororilor”, inserat şi în cartea sub semnătură, „Omenirea în paragină savantă”, apărută, în 2009, la Editura, Conphis, Râmnicu Vâlcea. Iată ce consemnam în urmă cu 12 ani: Uşor, uşor, minciuna transpiră, vaccinurile şi virusurile fabricate în laboratoarele ororilor încep să fie demascate la nivel global. Medici şi oameni de ştiinţă din întreaga lume, afirmă că „valurile pandemice” (porcină, aviară, mexicană, AH1N1) au virusat mai degrabă mass-media prin complicitate la dezinformare. Cu toate acestea, mass-media şi conducătorii statelor lumii continuă cu neruşinare să profeţească, pe un ton grav şi apocaliptic, moartea omenirii, în cazul refuzului vaccinurilor.

 

Opinez că este vorba despre terorism de stat, prin perpetuarea fricii, implicit participaţiune prin supunere, prin încurajarea şi săvîrşirea unor atentate împotriva vieţii. Reiau în acest sens, cu ghilimelele de rigoare, cîteva declaraţii şocante, care vădesc terorismul diplomatic: David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”. Henry Kissinger, un membru marcant al Grupului Bilderberg, afirma, mizînd pe naivitatea oamenilor: „Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării şi a siguranţei de către Guvernul Mondial”. „Depopularea trebuie să fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia”, afirma acelaşi Henry Kissinger. Implicarea personalităţilor politice de rang mondial în practici cu efect distructiv nu este o simplă coincidenţă.

 

Amintim şi cazul ex-secretarului de stat al S. U. A., Madleine Albright, altă mengeliţă americană, care a impus aplicarea vaccinului „Silvergard” elevelor de la şcolile din România. De le debutul plandemiilor (porcină, aviară, mexicană, AH1N1) simţim, resimţim ameninţarea unor vaccinuri netestate, care, potrivit oamenilor de ştiinţă neînregimentaţi, alterează imunitatea naturală, ADN-ul şi fondul genetic, care compromit identitatea naturală şi alterează esenţa ei divină, pînă la stadiul de animalitate.

 

Suprasaturată de bombardamentul mediatic, populaţia planetară nu mai poate diferenţia răul de bine şi este gata să accepte noile „descoperiri medicale”, ca pe un act de progres ştiinţific şi umanitar, necesar existenţei optime, cînd în fapt, o nouă ordine mondială îşi instalează cu nonşalanţă fişierele şi uneltele de lucru pentru virusarea şi controlarea numărului de locuitori ai planetei, pe segmente geostrategice, de inteligenţă, resurse economice şi financiare. Din păcate, vaccinurile miraculoase, proclamate ca remediu dăunează prin reacţii adverse, decese, riscuri de deces în timp, sau infectarea cu virusuri-experiment.

 

Instalarea unui nou „ADN” planetar de controlare şi supunere a omenirii se realizează prin răspîndirea panicii majore, prin dezinformare cu privire la aşa-zisele pandemii, ele fiind produsul industriei farmaceutice a ororilor, interesată să stoarcă fonduri uriaşe, să supună omenirea care se înmulţeşte galopant. Conform Der Spiegel, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a modificat definiţia pandemiei pentru a acomoda noile gripe. Un nebun celebru spunea că războiul este necesar, la fel şi calamităţile naturale, altfel omenirea ar scufunda planeta în Univers. În niciunul dintre scenariile derulate de cîţiva ani nu s-a certificat existenţa unui virus periculos, care ar fi putut provoca moarte colectivă la nivel global. Au existat de-a lungul vremii decese cauzate de virusuri obişnuite ale gripelor sezoniere, dar întotdeauna în rîndul celor care aveau alte complicaţii patologice. Campania de impunere a vaccinărilor este susţinută de oficiali ai sănătăţii din mai multe state, nimic mai ruşinos pentru jurătorii lui Hippocrate, care ştiu că orice vaccin trebuie aplicat în urma umor studii şi experimente pe o întindere de minim zece ani. Ca prime măsuri de aşa-zisă siguranţă, s-a trecut la vaccinarea colectivităţilor de copii instituţionalizaţi şi a bătrînilor din aziluri, ceea ce constituie un abuz asupra acestor categorii fără posibilitate de apărare împotriva agresiunilor.

 

Vaccinurile n-au fost testate suficient, s-a trecut la implementarea rapidă, într-un timp scurt, iar siguranţa proclamată de producători este o falsă iluzie cu grave consecinţe asupra sănătăţii. Televiziunile şi ziarele trăiesc din banii agenţiilor de publicitate, în speţă, publicitate masivă unor medicamente scoase pe bandă rulantă de companii producătoare de virusuri şi de anitivirusuri la comandă. Citiţi site-ul naturalnew.com şi veţi afla mai multe despre vaccinurile care nu contribuie la menţinerea sănătăţii, ci la rotunjirea şi umflarea fondurilor companiilor farmaceutice producătoare. Desigur, indicaţia spălatului pe mîini de cîteva ori pe zi este sănătoasă şi trebuie invitat şi guvernul mondial să se spele pe cap cu toată mascarada răspîndită pe glob, cu toate ororile ieşite la iveală.

 

Nu am intenţia să schiţez o imagine dezolantă a lumii, ci să trag un semnal de alarmă prin vocea filosofului român Constantin Noica, care afirma că „descoperirile ştiinţei devin distrugătoare dacă sînt puse în slujba răului, a conspiraţiei împotriva umanităţii”. Guvernul mondial şi-a arogat dictatura asupra destinului omenirii şi mă întreb, cum pe bună dreptate se întreba în interviul pe care mi l-a acordat pentru Agero, istoricul Ion Măldărescu: „Oare ne găsim aproape de pragul în care, asemenea altor civilizaţii dispărute, omenirea a atins momentul autodistrugerii prin ştiinţă?”. Acesta era semnalul de alarmă pe care îl trăgeam în urmă cu 12 ani, cînd strămoşii Covidului - aviara, porcina, mexicana, AH1N1 - jucau şotron cu mintea şi cu viaţa noastră!

 

Aranjament grafic - I.M.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu