luni, 9 septembrie 2024

Ion Măldărescu - Spune-mi cu cine te întâlnești ca să-ți spun cine ești!

 



Spune-mi cu cine te întâlnești ca să-ți spun cine ești!

Ion Măldărescu

08 Septembrie 2024

 

De la Istambul - Orașul Sultanilor și Moscova - Orașul Țarilor, la Washington, Davos, Bruxelles, Bilderberg… -  centrele „Marii Resetări” și ale Apocalipsei.

 

România se zbate în zodia marii simulări a recalculării pensiilor necalculate, operațiune ce nu se mai termină. Recalcularea se face numai după calculele măsluite de Sfântu' Așteaptă, iar miniștri și ministresesele se dau peste cap să lungească mizeria incompetenței mincinoase până la „alegerile” în urma cărora se va alege praful de ce-a mai rămas din România Mare, din Republica Socialistă România și din România postdecembristă.

 

După exterminarea pădurilor seculare ale românilor de către austrieci (comisă cu bunăvoința alde Năstase și a urmașilor acestuia la conducerea „guvernelor mele” și cu binecuvântarea zburătorului universal cu cheltuieli „secrete” fără limite financiare, incendiile pădurilor și a lanurilor de cereale se țin lanț, ne mai putând fi controlate. Asigurarea rezervelor alimentare pentru români a devenit o iluzie falsă.

 

Chiriașul de la Cotroceni încă nu și-a depistat locul fotoliului pentru anii ce vor urma, negăsindu-și-l nici în cele șase case sibiene câștigate prin sudoarea meditațiilor, nici în „Coliba unchiului Klaus de la Miami-Florida” câștigată „Pas cu pas” („Secret de stat”).

 

În situația descrisă, când Țara arde (la propriu), aud că Mr. Ciolacu  a fost chemat și s-a prezentat pe 5 septembrie 2024 la lustruit pantofii lui Bibi. Nu s-a dus singur ci însoțit însoţit de o gașcă guvernamentală (numai unu' și unu'): Angel Tîlvăr - Ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu - Ministrul Afacerilor Externe, Radu Oprea - Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, şi deputatul Silviu Vexler - „ministrul” antiromânismului. Mai precis, delegația de slugi a primit noi ordine de la Benjamin Netanyahu şi de la ministrul pentru Afaceri Strategice al Statului Israel, Ron Dermer. Problema este că slugile dâmbovițene de serviciu chemate la ordin la Ierusalim, pentru a-l susține pe Netanyahu, prin gestul lor trec România în categoria complicilor la crime de război de care s-a făcut/se face vinovat statul Israel.

 

Discuțiile dintre premierii Marcel Ciolacu și Benjamin Netanyahu au evidențiat potențialul semnificativ al colaborării comerciale dintre România și Israel. Pentru schimburile comerciale s-au stabilit două domenii: industria de apărare cu transfer de tehnologie în România și produsele agroalimentare pe care România le va putea exporta în Israel. Adică vom putea exporta castraveți și fasole în Israel și vom putea primi în schimb niscai muniție pentru aruncătoare de dovleci din arsenalul israelian,

 

În timp ce gașca I.N.S.H.R.-E.W. emite sunete stridente cum că românii ar fi antisemiți, întreb nedumerit: da' ce-are chipa cu… prefectura? Răspunsul corect este că în împrejurările actuale, „hoții strigă: hoții!”. Faptele demonstrează că israelienii sunt antisemiți! Nu ei se luptă cu sirienii - semiți ca și ei, cu arabii - semiți ca și ei? Cu palestinienii ? Oare Vexler care stă la masă convorbirilor cu israelienii, de-a dreapta Ciolacului, ce rol joacă în delegație? Același ca în C.S.A.T.? E pe post de distribuitor al chipelor la întâlnirea cu Bibi sau de operator tv pe timpul filmării spectacolului în care șeful echipei dâmbovițene și delegații se vor da cu capetele de Zidul Plângerii ? În condițiile date, se impune ca vânătorul de români de la INSHR-EW să ia măsuri împotriva antisemitului Vexler.

 

Ceea ce se întâmplă acum în Gaza a devenit un joc murdar de acoperire, iar super-puterile s-au folosit și se folosesc în continuare de deptul de veto în Consiliul de Securitate pentru a se bloca reciproc atunci când interesele lor nu coincid. Două prevederi ale Convențiilor de la Geneva ar fi fost suficiente ca „diplomația” dâmbovițeană (dacă mai există așa ceva) să atenționeze Guvernul României să fie mai circumspect în ceea ce privește recenta deplasare în Israel:

 

- crime împotriva umanității: acte comise în cadrul unui atac sistematic pe scară largă, îndreptat împotriva populațiilor civile.

 

- crime de război: acte comise care încalcă dreptul războiului Printre exemple se numără maltratarea prizonierilor de război, uciderea ostaticilor sau distrugerea deliberată a municipiilor, a orașelor sau a satelor.

 

Susținerea oficială de către prim-ministrul și Guvernul României a crimelor de război de care se fac vinovați  prim-ministrul și guvernul statului Israel echivalează - sine die - cu trecerea inevitabilă a României - ca țară - și a Guvernului României în poziția de complicitate la crime de război. Asta vrei, popor român?

 

P.S. „Organele centrale ale U.E,” vor toate fișele medicale ale cetățenilor români. Nu vă faceți iluzii, nu pentru vreun ajutor dezinteresat. Poate precum cel din Gaza pentru palestinieni. Auschwitz-ul modern impune selecția și ordinea eșaloanelor depopulării.

 

Rău ai ajuns biata mea Țară!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu