marți, 7 ianuarie 2025

Ben Todică - Jungla de beton - rupere de natură

 



Jungla de beton - rupere de natură

 

Animalele nu se reproduc bine în captivitate. Și lumea a devenit o închisoare în aer liber. Ce te așteptai să se întâmple?

Un oraș de 15 minute!

          Trăiesc cu anxietate constantă cu privire la viitor. Nu am absolut nicio încredere în niciun guvern, instituție sau mulțimea de culte religioase, de aici sau din întreaga lume, fiecare cu Dumnezeul lor. Cred că toți sunt complici la această stare de rău. Din ce în ce mai mult, simt că suntem pe cont propriu. Cred că toate acestea sunt create și planificate intenționat. Oamenii puternici, sus-puși și bine plătiți au muncit din greu pentru ca acest lucru să se întâmple, timp de multe generații. Nu cred că o populație mai mică îi interesează, nu acesta e scopul, ci doar importul de înlocuitori. De orice fel: negri, galbeni, roz sau roboți, cap de elefant etc.

Noului locatar de la nr. 25, că eu locuiesc la 27, nu i-a plăcut mobila proprietarilor, așa că a scos-o în curte. Peste noapte o pisică vagabondă a născut șase pui. Vecina m-a întrebat dacă pisicile sunt ale mele. Am răspuns sincer că nu. A sunat la primărie ca să vină cineva să ridice pisicile. Angajatul a răspuns că el vine să le ridice însă noi trebuie să le prindem. Mie nu mi-a venit nici o idee cum să le prind, vecinei nici atâta, iar a doua zi a plecat în concediu în Iran. Am rămas cu pisicile la marginea gardului, pe care-l treceau cu ușurință și se ascundeau și pe sub casa mea. Ele cerșeau după mâncare și apă. Mi s-a făcut milă și le-am pus o cratiță veche cu apă și le mai aruncam din când în când resturi de la masă. Era un fel de ospăț, însă nu doar atât. Mama lor, desigur că avea iubiți și m-am trezit cu încă trei motani la masa boierească din curte. Pisicuțele crescuseră și la câteva săptămâni, motanii s-au dat la ele. Începuseră să miorlâie pe după miezul nopții de nu te mai putea odihni o clipă. Ii zăream peste zile împerecheați și nu numai asta, dar au început pe căldurile astea australiene de peste 38 de grade Celsius și fără baie să le năpădească păduchii, iar soția fiind mai sensibilă m-a somat să fac ceva să scapăm de ele. Desigur că 10 pisici sălbatice nu ai cum să le prinzi, să le îmbăiezi și să le dezinfectezi așa că a trebuit să mă pregătesc de război. Am eliminat toate sursele de alimente și apă, să meargă la vânătoare. Am început să dau cu spray dezinfectant în jurul casei și a căilor de acces, După sfaturile clipurilor de pe YouTube, am curățat coji de lămâie și le-am presărat în jurul casei și am așteptat; pe rând s-au cărat pe la alte case. Așa se înmulțesc pisicile prin suburbiile orașelor lumii. Nu ai cum să te scapi de ele așa cum se scapă guvernele de înmulțirea populației lumii. Nu ai cum să creezi pandemii pentru că ele nu merg la doctor să se vaccineze, nu investește nimeni în industria de război animală, de aceea nici nu există una pentru că animalele nu au proprietăți și resurse minerale sau bani.

Omenirea e ușor de condus acum de când cu tehnologia digitală și internetul spre supunere și exploatare a gândirii omului. Unii susțin că trebuie redusă populația lumii de la 8 miliarde la jumătate de milliard, iar alții cred că suntem pe cale de dispariție ca specie. E ușor să gândești așa când puterea ta de a raționaliza viața a fost redusă la cea a peștelui din acvariu. Nu mai trebuie să știi nimic că tot ce ai nevoie să afli e pe telefon.

G. I. Gurdjieff, un filozof de origine greco-armeană acum o sută de ani revela lumii intelectuale, precum că: Noi avem trei centre vitale: intelectualul, emoționalul și centrul motor. Fiecare din ele înțelege și are puterea de a mișca lumea în felul său. Majoritatea folosește doar un centru, însă imaginează-ți că le folosești pe toate trei simultan. Imaginează-te având logica ascuțită a intelectului tău, adânca înțelepciune a emoțiilor tale și puterea instinctivă a trupului tău lucrând toate în armonie. E ca și cum ai trece de la numărătoarea cu bile la un supercalculator. Gândurile, emoțiile și senzațiile fizice sunt foarte strâns legate.

Trăim într-o junglă condusă de specialiști perverși. Junglele de beton nu sunt mediul nostru natural, cum ne-a făcut Dumnezeu, cum ar trebui să trăim. În 1950, un bărbat putea întreține o întreagă familie. Astăzi, bărbatul și soția trebuie să lucreze dincolo de înțelegere și totuși nu își pot permite elementele de bază. Lăcomia este un cerc vicios, care distruge tot ce este în cale: prețul mediu al casei față de salariul mediu, lipsa comunității, impactul cultural egoist. Am prieteni care au 1-2 copii și ar decide să aibă mai mulți, dar pur și simplu nu își permit. Pentru o familie cu venituri suficiente, este aproape imposibilă acum, femeile trebuie să muncească și ele și nu își permit să cumpere un loc mai mare de trăit (familiile locuiesc în apartamente mici și plătesc dobânda ipotecară pentru 25-30 de ani), ca să nu mai vorbim de grădiniță sau de posibilitatea de a trăi, să-și permită mâncare decentă și sănătoasă. Cum vă așteptați ca oamenii la vârsta de reproducere să decidă să aibă mai mulți copii când abia își pot câștiga existența?

Corporațiile au devenit egalul individului, au redus totul la lupta corp la corp. Luptă-te ca om sărac cu o corporație și vezi cine câștigă. Păi luptă dacă îți poți permite să plătești zece avocați de reputație. Drepturile lor tiranice, s-au transformat în indivizi luându-ne totul.

Oamenii care se confruntă cu mult stres financiar nu doresc să supună o nouă generație la stres. Este din ce în ce mai greu să ne ținem capul deasupra apei... din cauza corporațiilor lacome, oligarhilor și politicienilor proști. Azi spun că suntem prea multi, mâine spun că suntem pe cale de dispariție. Hotărâți-vă! Cum pot fi mai mulți copii, când căsătoriile sunt moarte!



Oamenii mai spun:

TU EȘTI CARBONUL PE CARE EI VOR SĂ-L REDUCĂ, RĂZBOAIELE NU INTRĂ ÎN CALCUL.

Locuiesc în Vest. Mi-ar plăcea să am o familie cu o soție și câțiva copii. Cu legile, tribunalele, poliția și guvernul împotriva bărbaților, știu că nu merită riscul. Nu există nimic pentru bărbați. Am 70 de ani. Am 4 copii, 13 nepoți și 3 strănepoți. Sunt binecuvântat. Dar multi s-au despărțit și nu mai au nimic. Oamenii nu au copii din cauza costului vieții. Dar mai este un motiv. Lumea s-a schimbat atât de mult încât nu are rost. Toată lumea s-a transformat în zombi. Este literalmente, Zona crepusculară. Astăzi mulți oameni sunt singuri, izolați și nefericiți. Acesta este motivul pentru care Elon Musk le spune americanilor să aibă o mulțime de copii. Dar mulți dintre cei mai tineri, în special băieții, nici nu vor să auda să se căsătorească. Generația mea nu a ajutat pe nimeni. Boomerii (persoane născute între anii 1946 și 1970) le-au spus fetelor că pot opta pentru o carieră în loc să aibă copii. Și generațiile următoare au făcut exact asta. Deci, este foarte trist și periculos. Dacă problema este guvernul, Mama Pământ nu ne va dori. Treziți-vă oameni buni, activați cele trei centre ale constiinței!

Voi împlini în curând 72 de ani și sunt prea bătrân ca să mai am copii. Dacă aș fi întâlnit pe cineva care să o facă cu mine aș fi făcut-o. Mulți oameni din jurul meu fac la fel. Între timp, imigranții de aici au în jur de 6 copii. Oamenii locului au renunțat. Adulții care își doresc copii sunt considerați proști de lumea universitară. Feminismul modern, inflația vertiginoasă și documentele guvernamentale au contribuit foarte mult la accentuarea acestei stări de lucruri. Toate regizate în avans și conform programului, „inginerie socială pe steroizi”. „Rasa umană” NU se stinge. Doar lumea din VEST se stinge. Se suspectează că  „Este un înlocuitor alb”. Cine își permite să crească copii? Mai mult, de ce ai vrea să-i expui pe copii la o lume atât de toxică, plină de ură? 95 la sută din țări, în anii 1990, au fost de acord să depopuleze. Au reușit prin diverse mijloace, cu voia sau fără voia noastră. O modalitate este de a crea infertilitate prin tulburări metabolice (nu am putut avea copii tocmai din acest motiv), cealaltă este reconstrucția socială și apoi pandemiile devastatoare. Lăsații pe oameni să decidă. Lăsați femeile să decidă!

Când simți ceva din instinct să știi că este real. Instinctul este în mare comunicare cu mintea. Iar emoțiile lasă cicatrici adânci în minte și trup. Gurdjieff nu a identificat aceste probleme, dar oricare ar fi ele el ne oferă soluții ca să ieșim din situație. El a creat trei seturi de exerciții pe care le aliniază într-o armonie perfectă. O mișcare meditativă într-un fel de dans sacru care se adresează intelectului, emoției și trupului. În timp ce execuți aceste meditații, tu te reprogramezi din interiorul tău înspre afară, mărindu-ți capacitatea conștiinței. Nu e pentru oricine. Exercițiul cere atenție și dăruire. Te va împinge înspre extremități. Recompensa va fi de neimaginat, fără margini. Cine are această experiență, declară o adâncă claritate a evenimentelor ce vin de sus din ceruri. O legătură cu marea forță creatoare a universului. Abilitatea de a obține energii și revelații creative ca artist și om.

Treapta următoare este descoperirea ta spirituală. Descoperirea Super drumului spiritual care a existat tot timpul sub tine, dar nu l-ai văzut, sau n-ai știut de el. Leo Tolstoi după marele său success, s-a retras la țară pentru a-și răspunde marilor întrebări filozofice. Dacă, Suferința vine din doriri neîmplinite, atunci de ce existăm? Care este sensul vieții noastre? Și să intelegeți mai bine, dau un exemplu: America intrase în mare durere. Emoțiile poporului au fost strivite de la asasinarea lui JFK când iată, la apariția trupei Beatles în SUA, s-a desfundat acest vas uman plouat și dintr-o dată a explodat elanul tineretului american, unind cele trei centre: intelectual, emoțional și motor revelând umanismul natural al iubirii și dorinței de procreație. Fetele țipau pentru că nu aveau cuvinte să exprime, ceva ce venea de undeva din adâncul sufletului lor. Unde sunt acele timpuri?

Suntem supuși unui astfel de experiment și azi? Da. Alegerile din România. Un război contra umanității prin sfidarea milioanelor de voturi. Avea dreptate Tolstoi când a vrut să-și doneze toată averea săracilor în scopul împlinirii sale ca suflet. Nimic nu-i mai important decât dragostea pentru aproapele. Pierderea copiilor noilor generații. Cei cu care vorbesc nu vor copii, viețile lor sunt proaste, lucrează în două locuri de muncă peste 70 de ore pe săptămână. Condițiile de muncă proaste, plată proastă, sclavi salariați. Fiecare imigrant pe care îl vedeți este un înlocuitor pentru oamenii noștri, este un simplu fapt că aceste resurse au fost alocate pentru a maximiza diversitatea, așa cum se spune. Nu fac ură sau rasism împotriva lor. E vina noastră. Noi i-am bombardat ca să le furăm agoniseala și truda vieții. Impozitul și inflația pe care tot ei, guvernanții le propun ne mănâncă totul. Adică, sunt inginer cu venituri solide, dar ZERO ȘANSĂ pentru un al treilea copil.

Asta e o realitate tristă.

PS. Cred că țin ultima pisica.

Ben Todică










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu