luni, 23 aprilie 2018

Congresul de Istorie a Presei ARAD





Congresul de Istorie a Presei ARAD


Multumesc tuturor celor care au participat la CONGRESUL DE ISTORIE A PRESEI: PRESA MARII UNIRI de la Arad​​​​​​​​​​​​​​​​.

Cei care nu au putut participa au ratat oportunitatea de a fi prezenti, in ANUL CENTENARULUI, la o manifestare care - credem noi - a fost de o mare incarcatura emotionala.

Pe cei care au fost prezenti nu pot decat sa-i indemn sa impartaseasca acasa experienta traita la Arad.



​​​​​De la Marius Grec si Dorina Magarin









T e l e g r a m e :

Dragi colegi,

Țin să vă mulțumesc pentru prezența la Congresul ARIP, pentru calitatea materialelor prezentate, precum și pentru atmosfera de „mare familie” în care s-au desfășurat lucrările acestei manifestări academice. 
Apreciez efortul depus pentru a fi prezenți la Arad și vă aștept cu mare drag, anul viitor, la cel de-al XII-lea Congres ARIP, care se va desfășura la Iași.
Totodată, vă invit să participați la cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale „Cultura și Presa în Spațiul European”, care se va desfășura la Universitatea „Dunărea de Jos”, în perioada 25-26 mai a.c. Atașez Apelul Conferinței.
Vă doresc zile însorite și întâmplări frumoase!

Conf. univ. dr. habil. Cătălin Negoiță,
Președintele Asociației Române de Istorie a Presei



Stimate Domnule Președinte ARIP Cătălin Negoiță,
A fost o reală plăcere să particip la Congresul Internațional de Istorie a Presei organizat la Arad. Am avut zile însorite, voie bună, am reîntâlnit vechi prieteni și am avut ocazia să avem o manifestare științifică productivă și foarte interesantă, care a relevat totodată nivelul științific de o înaltă ținută academică.
Vă felicit pentru organizarea și reușita Congresului. Mult succes în activitatea dumneavoastră.
Cu alese sentimente de prețuire,

Răducu Rușeț!



Buna ziua! 
Tin sa multumesc si eu atat dnul prof Grec, cat si colectivul Universitatii de Vest din Arad, implicati in organizarea unui eveniment extraordinar. Ma bucur ca am reusit sa fiu alaturi de dvoastra si anul acesta! 
Mult succes pe viitor! Sa fiti sanatosi, sa mai puteti organiza asemenea manifestari! 
Sa ne vedem cu bine la Iasi! 
Cu respect si ganduri insorite de la Oradea! Salutari si din partea sotului meu si mai ales din partea lui Dragos, care a fost poate cel mai incantat de tot ce ne-a daruit in aceste zile Aradul!

Carmen Ungur-Brehoi

Pe 23 apr. 2018, 



Buna ziua d-le profesor Marius Grec,

In primul rand si eu vreau sa va multumesc pentru Invitatie si pentru rabdare, pentru ca ati impartasit cu noi aceste fotografii minunate!

Imi pare foarte rau ca nu am putut participa, insa sper sa nu ma ocoliti la o viitoare manifestare! 

Va felicit, atat pe Dvs., pe organizatori, cat si pe cei care au participat, pentru acest minunat eveniment!

Cu aleasa consideratie si profund respect,


Carmen Nicolescu



Stimate Domnule Profesor Marius Grec,
Vă mulțumesc pentru ospitalitate, pentru organizarea impecabilă a Congresului și, mai ales, pentru continuarea demersurilor ARIP pentru a fi o asociație profesionistă, cu standarde academice.
Cu deosebită considerație,
conf.univ.dr.habil. Gabriela Rusu-Păsărin




Stimate Domnule Președinte ARIP,
Vă felicit pentru reușita Congresului Internațional de Istorie a presei de la Arad. Este dovada că organizația are un prezent și, mai ales, un viitor. Vă doresc succes în tot ceea ce întreprindeți!
Cu deosebită considerație,
conf.univ.dr.habil. Gabriela Rusu-Păsărin









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu