sâmbătă, 14 aprilie 2018

Stat catolic cu popor ortodox





Stat catolic cu popor ortodox,

este paradoxul romanesc pe care il analizeaza critic dintr-o perspectiva istorica si ortodoxa un tanar cercetator. Mihai Șomănescu, nascut in 1983, nu mai crede, si se pare ca nu este singurul, in paradigmelor laice, neo-marxiste ale activistilor de partid si de stat reciclati dupa anul revolutionar 1989 in adeptii democratiei catolice, el analizeaza critic si incompatibilitatea ortodoxiei cu occidentalul si Statul Paralel Ilegitim. Reconquista ortodoxa sau Renastere nationala?

Aderarea Romaniei la UE/NATO, la acquis comunitar, la Tratatul Comunitatii din 1957, Roma, la Tratatul UE din 1992, Maastricht, la jurisprudența Curții de justiție UE etc., impune adaptarea, remodelarea statul neo-fanariot al ortodoxo-comunisti moldo-valahi Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu, intr-un capitalist, occidental. Fireste ca atat cele zece porunci biblice, cat si normele, valorile catolice sunt transformate, prezentate, pentru a nu leza sentimente religioase, in drepturile fundamentale ale omului occidental, in standarde de civiliztie universal acceptate si invidiate in lumea larga.

Cinci milioane de romani, majoritari ortodocsi, au votat deja cu piciorele, cum spun americanii, traiesc, muncesc in occident unde sunt primiti cu bratele deschise si se integreaza individual mult mai bine decat refugiatii afro-asiatici musulmani si idolatri. Problema este integrarea tuturor romanilor in civilizatia catolica, occidentala nu numai cea individuala si nu numai de jure, ci si de facto a intregii natiuni, pe care fireste nu o poate face nimeni altul decat Partidul ortodox moldo-valah, din anul 1946 la putere, PMR, PCR, FSN, PSD.


http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/
https://www.academia.edu/35901853/Razboiul_dintre_Statele_Paralele
http://bentodica.blogspot.ro/2018/02/bremen-razboiul-dintre-statele-paralele.html
Miorita USA, Anul XII, Numărul 133, martie 2018, p.7 www.mioritausa.news
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/teocratia-moldo-valaha.html
www.viorel-roman.ro
Timisoara, 15 aprilie 2018










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu