marți, 18 decembrie 2018

Îmbătrânirea organismului începe de la picioare!




Îmbătrânirea organismului începe de la picioare!
Să înțelegem împreună de ce.


Întărirea picioarelor și stoparea procesului de îmbătrânire sunt posibile! Acest fapt a fost cunoscut dintotdeauna datorită medicinei chinezești, iar descrierile exercițiilor pentru picioare pe care le-au oferit chinezii încă din antichitate sunt relevante până acum!
http://carteabucatelor.eu/wp-content/uploads/2018/09/1461316.png

Primul lucru care trebuie să-l faceți pentru a încetini procesul de îmbătrânire – să vă îngrijiți picioarele!
Nu promitem că veți scăpa de toate bolile și veți întineri! Dar puteți ușura semnificativ starea dvs folosind tehnicile descrise mai jos.

1. În primul rând trebuie să acordați atenție mersului pe jos. Dacă nu aveți timp să mergeți pe stradă, atunci cel puțin prin casă trebuie să mergeți suficient. Chiar dacă podeaua este rece, trebuie să vă descălțați de ciupicii confortabili, la piciorul gol, de cel puțin de trei ori pe zi. Dacă aveți o casă la curte, atunci vara trebuie să faceți plimbări zilnice, desculț prin grădină sau pe gazon.

2. Este foarte bine să mergeți pe călcâie, pe vârfuri și părțile laterale ale tălpilor (interioare și exterioare). Un astfel de exercițiu va avea un efect benefic asupra stării mușchilor și a organelor interne.
http://carteabucatelor.eu/wp-content/uploads/2018/09/34566513.jpg

3. Bateți tălpile! Fără fanatism, ușor, inclusiv și în regiunea degetelor de la picioare. Puteți folosi în acest scop un ciocănaș din lemn, din cauciuc sau un sucitor. Începeți să vă bateți tălpile chiar din această zi, și faceți acest lucru zilnic. Această metodă îmbunătățește circulația sângelui și are un efect de liniștire.

4. Problemele cu vederea sunt rezolvate astfel: timp de câteva minute, în fiecare zi masați degetele picioarelor, mai ales al doilea și al treilea deget. Aici sunt localizate punctele care sunt legate de ochi, astfel veți influiența pozitiv vederea.

5. Este obligatoriu să masați punctul Yun Quan. Astfel veți relaxa mușchii și veți stimula circulația sângelui. Este mai bine să masați acest loc de două ori pe zi. Apăsați acest punct fără întrerupere și fără forță (masaj uscat).
Sau puteți face un masaj umed, după ce înmuiați picioarele în apă caldă.
http://carteabucatelor.eu/wp-content/uploads/2018/09/26561.jpg

6. În cazul durerilor matinale și a senzației de amorțeală în picioare trebuie să vă adresați unui medic. Medicamentele prescrise de medic trebuie să le folosiți luând în considerare tehnicile de masaj menționate mai sus – astfel rezultatul va fi mult mai eficient.

7. Încercați compresele cu bilă din farmacie. Înfășurați picioarele peste o zi cu un tifon cu bilă și încălțați o pereche de ciorapi din lână. În curând veți simți o ameliorare a durerilor de picioare.
http://carteabucatelor.eu/wp-content/uploads/2018/09/126547641.jpg

Cel mai important lucru care trebuie să-l faceți pentru a evita îmbătrânirea picioarelor și a întregului organism – este mișcarea!


Nu vă permiteți să leneviți și veți reuși pentru mult timp să evitați îmbătrânirea.





SVL









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu