miercuri, 5 decembrie 2018

Ion Maldarescu - Ce conţin scrisorile lăsate de Bush sr.




Ce conţin scrisorile lăsate de Bush sr.
Ion Maldarescu
Miercuri, 05 Decembrie 2018 20:40

Cum bine se vede, Anul Centenarului i-a găsit pe români mult mai dezbinaţi decât oricând în istoria sa multimilenară. Evenimentele extreme petrecute în lunile august şi decembrie ale veacului al douăzecilea au marcat pentru veşnicie Naţia Română: 1 Decembrie 1918, 23 august 1939, 23 august 1944, 25 Decembrie 1989, cărora le putem adăuga şi recentul 1 Decembrie al anului 2018.

Retrospectivă centenară

Secolul trecut a cioplit în cartea de piatră a Neamului Românesc atât victorii, cât şi înfrângeri: Primul Război Mondial (pentru România 1916-1919), realizarea României Mari de la 1 Decembrie 1918, semnarea infamului Pact Ribbentrop-Molotov de la 23 august 1939 (până astăzi, nereclamat oficial de România), rapturile teritoriale ale anului 1940 (Basarabia, nordul Bucovinei, Ţinutul Herţa, nord-vestul Transilvaniei şi Cadrilaterul), Al Doilea Război Mondial (pentru România 1941-1945) cu mârşava trădare a infantilului iresponsabil Mihai-Viteză de la alt 23 august 1944, când încă soarta războiului nu era definitiv decisă, act urmat de cotropirea Ţării de către Armata Roşie. La Conferința de la Ialta din 4-11 februarie 1945 dintre F.D. Roosevelt (S.U.A.), Winston Churchill (Marea Britanie) şi I.V. Stalin (U.R.S.S.) s-a hotărât noua împărţire a lumii. A urmat plata trădătorului cu Ordinul „Победа" şi numirea alogenilor la conducerea României. Excesul de zel dovedit de aceştia s-a manifestat prin asasinarea sau aruncarea în temniţe a elitei intelectuale şi a .ofiţerimii române. La ordinal Tătucului de la Kremlin s-a orchestrat mascarada proceselor aşa zisului „Tribunal al poporului" (imitaţie locală a Tribunalului de la Nürnberg), comiterea măcelului celor patru din „Lotul Antonescu" cu binecuvântarea nemijlocită a aceluiaşi „Nevoiaş al minţii" care a trădat în repetate rânduri ţara şi poporul român. Dar Mareşalul luptător pentru ReÎntregirea a ceea ce fusese România Mare - căruia nu i s-a permis să aibă nici măcar un mormânt - a devenit o legendă. Şi cu legendele nu te poţi lupta, nu poţi să le învingi, nici să le distrugi nu poţi! Ele sunt veşnice.

În zilele de 2 şi 3 decembrie 1989, George H.W. Bush, al 41-lea preşedinte al S.U.A. şi Mihail Gorbaciov, secretarul General al P.C.U.S., s-au întâlnit la Malta precum predecesorii lor la Ialta, unde au hotărât nu doar viitorul omenirii, ci şi lichidarea lui Nicolae Ceauşescu, pusă în practică de serviciile secrete ale mai multor state, cu complicitatea trădătorilor din interiorul României. Printre altele, atunci, la Malta, cei doi au declarat :
George H.W. Bush: „Lumea părăsește o epocă și pășește într-alta nouă. Suntem la începutul unui lung drum spre o eră a păcii. Amenințarea cu forța, neîncrederea, lupta ideologică și psihologică trebuie să aparțină toate trecutului" (Parole, parole... - n.a.).
Mihail Gorbaciov: „L-am asigurat pe Președintele Statelor Unite că nu voi începe niciodată un război împotriva S.U.A.". (Se adevereşte că niciodată nu trebuie să spui „niciodată!" - n.a.)
George H.W. Bush: „Putem realiza o pace durabilă transformând relațiile Est-Vest într-o cooperare de durată. Acesta este viitorul pe care Președintele Gorbaciov și cu mine l-am început chiar aici, în Malta" (Parole, parole... de care, după ce a deschis ochii, s-a dezis însuşi Gorbaciov - n.a.).
Aşa cum s-a văzut, de declaraţiile din 1989 ale celor doi s-a ales praful, iar umanitatea a involuat dramatic.

Ultima dorinţă şi scrisorile lui George H.W. Bush

Se spune că, blestemul uciderii conducătorilor unei naţii ar dura 100 de ani. Coincidenţă sau nu, sâmbătă, 1 Decembrie 2018, în Ziua Naţională şi a Centenarului Unirii României se pare că blestemul lui Ceauşescu n-a aşteptat centenarul, precum nici plecarea congelatului de la Versoix. Timpul n-a mai avut răbdare, i-a ajuns mai repede din urmă şi pe ex-regele de decor, şi pe George Herbert Walker Bush, chemaţi la sorocul judecăţii supreme. Dacă nemeritata paradă a „Побед-istului" beteag l-a aşezat pe răposat în necropola pe care o necinsteşte cu însăşi prezenţa sicriului „regal", surse demne de încredere au publicat pe Twitter informaţia că înainte cu câteva ore de plecarea în călătoria astrală, fostul preşedinte american a încredinţat ex-generalului defector Mihai Pacepa cinci plicuri sigilate în care se află câte un bilet olograf cu ultima sa dorinţă exprimată prin mesajul: „Come here, urgently!" (Veniţi la mine, urgent!). Numele destinatarilor sunt, în ordine : Mihail Gorbaciov, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu şi Klaus Werner Iohannis. Conştienţi că durata ajungerii la destinatari depinde de funcţionarea serviciile poştale internaţionale, a Poştei Federaţiei Ruse, a Poştei Române şi a voinţei Celui de Sus, să le spunem adresanţilor şi comisionarului: Drum bun, cale bătută şi cât mai grabnică!

Documente ale trădării

Întorcându-mă la retrospectiva centenară, reamintesc de documentului trădării numit „Declaraţia de la Budapesta" pentru Autonomia Transilvaniei din vara anului 1989, semnată de: ex-regele-trădător Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Djuvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici și alte Iude, urmat în anul 2018, Anul Centenarului României Mari, de „ediţia revăzută, adăugită a celui din '89, care a umbrit Ziua Naţională a României. Printre semnatari, ca şi în cazul precedent, nume „consacrate" ale defăimării României: Tokes Laszlo, Gabriel Andreescu, Smaranda Enache, Eckstein Kovacs Peter, Molnar Gusztav, Lucian Nastasă Kovacs, Szilagyi Zsolt, Sabin Gherman, Bakk Miklos, Marius Tabacu, Kolumban Gabor, Sandor Krisztina, Bodo Barna, Toro Tibor, Mircea Toma, Ovidiu Pecican, Cristian Pârvulescu. Şi pentru ei chemarea lui Bush sr. pentru cei cinci „cavaleri ai apocalipsei" din decembrie '89 este la fel de valabilă. Ca să scape ei de noi...

În cei 29 de ani scurşi de la pactul-complot Bush-Gorbaciov şi sângeroasa decembriadă din România s-au consumat o serie de „revoluţii" de catifea, s-au derulat războaiele secesioniste iugoslave, demolările tomnatice ale gemenelor WTC, „primăverile" arabe, atacul sarkozyan asupra binefăcătorului său libian, „lichidările de conturi" gaddafiene şi binladeniene (asasinatul comandat devenind politică de stat) şi seria actelor de discriminare împotriva României, comise de Noua Uniune Sovietică, rebotezată Uniunea Europeană prin ipocriţii ei reprezentanţi: cameleonul Jossé Manuel Barosso, etilistul-sciatic Jean-ClaudeJuncker, infatuatul ipocrit Frans Timmermans & gaşca bruxeless-eză. Fără a omite cele două personaje emblematice ale U.E. : Angela Merkel (Die Mutti von Migranten) şi Emmanuel Macron - („războinicul" Armatei Europei), pus la colţ de imprevizibilul Donald Trump.

De Ziua Naţională, faraonul K.W.I. şi-a bătut joc de români

În contextul descris, sărbătorirea Zilei Naţionale a României a fost confiscată de faraonul K.W.I., care şi-a bătut joc de români, transformând Ziua Centenarului în miting electoral cu „băi de mulţime" pregătite minuţios şi controlate de cei care l-au „ales" pe Facebook, în noiembrie 2014. În ziua sfântă a românilor, şi-a afişat fără jenă grimasa şi garnitura dentară, în timp ce interpreta rolul caragialean al lui Agamiţă Dandanache, fie la Bucureşti, fie în oraşul Unirii, acompaniat de aclamaţiile comandate ale „corului robilor". La Alba Iulia a adus un afront a „N"-a oară simbolurilor naţionale ale românilor, depunând mai întâi coroană de flori la bustul Regelui Ferdinand, apoi la Monumentul Unirii. Deliberat sau nu, a sfidat bunul simţ şi faptul că actul Unirii Românilor este mai important decât persoana. Aşa s-a ales praful de Centenar.

Gunoierii de la Zweites Deutsches Fernsehen

Colac peste pupăză - cum spune românul - şi în ton cu „Aria calomniei", Postul public de televiziune din Germania, „Zweites Deutsches Fernsehen" (Z.D.F.), echivalentul lui TVR 2, a transmis chiar în ziua de 1 decembrie 2018: „România sărbătorește a 100-a aniversare a anexării fostei provincii maghiare a Transilvaniei. Cu acest cîștig teritorial de la prăbușirea Austro-Ungariei după Primul Război Mondial, România și-a mărit teritoriul cu aproximativ o treime". Conform precizării Z.D.F., articolul ar fi fost preluat de la „Deutsche Presse-Agentur" (D.P.A.). Să nu se mai spună că jurnaliştii occidentali ar fi mai „profesionişti" decât cei din estul Europei, fiindcă nu este pentru prima dată când dau cu bâta-n baltă!

România rămâne „ciuca bătăilor"


După cum puteţi constata, România rămâne „ciuca bătăilor" şi vaca de muls a Occidentului ipocrit. Un anunț oficial precizează că Preşedintele României a semnat deja memorandumul propus de Guvern şi că luna viitoare, în Maroc, va semna acordul oficial al României la controversatul Pact O.N.U. pentru migraţie. Având în vedere reprobabilele evenimente produse în ţări precum Germania, Franţa, Marea Britanie, Suedia, Italia, Belgia... de către migranţi, semnarea de către România a controversatului Pact O.N.U. pentru migraţie poate fi catalogat drept crimă împotriva poporului român. Considerat drept o încălcare a suveranității și o punere în pericol a securităţii țărilor semnatare, Pactul a fost respins cu fermitate de: Austria, Australia, Bulgaria, Cehia, Croația, Elveția, Israel, Italia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi S.U.A. Oare cetăţenii statelor menţionate sunt şovini? Categoric, NU! Securitatea individului, deja şubredă în România va dispărea pentru că aşa vrea guvernul de mămăligă şi faraonul KWI. Nu demult, scriam că dacă măcar statutul de colonie vrea să-l respecte - adică un singur stăpân -, este imperios necesar ca România să renunţe la al doilea. Nu putem sta cu fundul în două luntrii. Dacă Partenerul strategic este mult prea puternic şi şansa de a scăpa de el este imposibilă în acest moment, de înstelata şi putreda Nouă Uniune Sovietică se poate. Soluţia se numeşte RoExit! Cu asumarea tuturor consecinţelor ei.

https://www.art-emis.ro/editoriale/5177.html







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu