duminică, 24 martie 2019

GSM STOP MOJICIEI FESENISTE ! 0w




STOP MOJICIEI FESENISTE !

Vă amintiți cum a început Republica Fesenistă România ?
„IMGB face ordine !”, „Noi  muncim, nu gândim !”,
„Moarte intelectualilor !”, „Nu ne vindem țara !”

Acum, după 30 de ani de la instaurarea deplină a fesenismului în România, prin acea abilă lovitură de stat, de fapt Contrarevoluție, acele slogane venite din hăurile proletcultismului românesc al anilor ’50 din secolul trecut, revin sub forme mult mai subtile, pline, însă, tot de venin și mitocănie împotriva Opoziției.
Să ne amintim cum intelectualul fesenist de tip nou provenit din familie de cadru de nădejde al comunismului, Adrian Năstase, îi invita pe parlamentarii din Opoziției să-i „numere ouăle”. S-a ajuns ca mojicia să înlocuiască treptat dialogul civilizat democratic, cu formule țopești, duse pe culmile mârlăniei de către trimisul feseneului pe Dreapta, marinarul-bișnițar Traian Băsescu, pentru distrugerea PNL.
Contrele dintre Putere și Opoziție capătă accente de Ferentari, tehnica utilizării bățului prin gard devenind deliciul maselor populare, aburite de mesajele golănești ale președintelui circar. Marea cacealma înghițită de români cu „liberalul” Băsescu (om cu state la servicii) a făcut ca FSN să-și lungească traiul pe vătrai încă zece ani, până când partea liberală a PDL și-a dat seama cui aparține în realitate „chiorul”. A se vedea jocul pe care-l face acum !   
Nu cred că există vreun Parlament în Uniunea Europeană în care limbajul să fie de tip mahala. Mai mult ca limbajul între instituția prezidențială, guvern și parlament să ajungă de-a dreptul insultător. Ce să mai înțeleagă poporul !?!
Limbajul civilizat a fost înlocuit cu sintagme tot mai greu de digerat de oamenii decenți și cu bune maniere deprinse în cei șapte ani de acasă și, apoi, prin școlile urmate. Cum educația în România a fost lăsată, premeditat, de izbeliște de FSN (PSD&PDL), numărul celor ușor de păcălit a tot crescut an de an, mai ales după alungarea a celor aproape cinci milioane de români din țară.
În același timp, prin lozinci otrăvite „Toate partidele sunt aceeași mizerie”, „N-ai pe cine alege, dom'le !”, lansate tot din laboratoarele feseniste, mulți au preferat să nu mai vină la vot. Asta au și urmărit păpușarii FSN.
Astfel, cu doar 3,8% voturi s-au reinstalat la Putere în 2016.
Nu a trecut un an de zile și poporul s-a trezit. Era, deja, prea târziu ! Degeaba au iești sute de mii de oameni prin piețe. Au fost gazați, bătuți și liniștea s-a așternut peste țară.

Scena politică devine rapid un cazan sub presiune, dar mijloacele democratice de neutralizare a găștii de infractori instalate la putere se dovedesc a fi fără efect deoarece bunul simț, onoarea, cuvântul dat nu mai reprezintă nimic pentru mojicii ajunși la Putere. Limbajul suburban folosit de „vip-urile” PSD arată proveniența lor, în ciuda diplomelor obținute pe diverse căi, educația lor precară îi dă de gol la fiecare ieșire publică, totul rezumându-se la dorința aprigă de a acumula averi peste averi iar mai nou să-și promoveze sau să modifice legi care le legalizează hoțiile și să-i ferească de cazarea în spații fără soare.
Mulți români, din țară și din diaspora își îndreaptă speranța spre președintele țării, însă, nu-și dau seama că atribuțiile actuale ale președintelui țării nu sunt similare cu cele ale președintelui Ceaușescu. Puterea nu este la Cotroceni, ci în Parlamentul României. Acolo colcăie patrihoții neamului de la PSD&ALDE+UDMR ... ei făcând toate jocurile.
Opoziția se zbate, dar activitatea ei ajunge greu la popor, întrucât mai toate televiziunile sunt aservite Puterii feseniste.
Mesajele președintelui sunt clare și tocmai asta irită cel mai mult gașca PSDragnea. Atacurile furibunde asupra lui Iohannis au ajuns să fie cotidiene. Jigniri fără precedent sunt la adresa președintelui, de fapt, la adresa celor peste șase milioane de români care l-au ales ! 
În condițiile în care adevărata stare economică a României iese tot mai mult la suprafață, șobolanii dau din colț în colț. Au ajuns să practice limbajul de mahala, doar-doar, își vor putea prelungi zilele la Putere, mai ales, de când președintele a început să le dea replici usturătoare cu dovezi concrete.
Frica lor cea mare este generată și de apropierea finalizării unor procese. Infractorii nației apelează la tot felul de trucuri, internări prin spitale, modificări peste noapte a legilor Justiției prin ordonanțe de guvern de urgență (!) pentru a le tot lungi. Iar Tudorel nu mai știe cum să procedeze ca să-i scape.


Numai că, europarlamentarele bat la ușă, la care șobolanii roșii defilează cu tov. Plumb cap de listă, cu un trecut politic de telenovelă ! Nici ALDE nu stă prea bine cu lista scurtă-scurtă cu mahalagioaca Norica Nicolai și cu docilul Daniel Barbu în frunte. 
E doar începutul lungului șir de alegeri ! Toate la fel de importante. Problema e cum scăpăm de mitocanii Republicii FSN ? Aceasta-i întrebarea !

PS. Nu vreau să fiu cinic, dar mulți pensionari au ultima șansa de a vota sfârșitul Republicii Feseniste România. Ei fiind cei mai acuzați că au susținut un asemenea regim. Ceea ce parțial e adevărat, fiind cel mai ușor de păcălit, dar nici indolența tinerilor nu trebuie trecută cu vederea.  
Pentru eliminarea ciumei roșii, din politica europeană, prezența la vot trebuie să fie în proporție de minim 65%.
*
Azi am fost la o campanie de strângere de semnături pentru viitorii europarlamentari liberali. Marea majoritatea a celor cu care ne-am întâlnit a avut un comportament civilizat, de multe ori binevoitor. Doar un cetățean, în jur de 40 de ani, mi-a promis că-mi sucește gâtul ! Vă dați seama cât de îndobitociți sunt mitocanii ?

VOTUL – mai puternic decât glonțul !


S-auzim numai de bine,



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu