marți, 16 iulie 2019

De aproape 55 de ani, Adriano Celentano și Claudia Mori și-au unit destinele




FAMILIA CELENTANO

De aproape 55 de ani, Adriano Celentano și Claudia Mori și-au unit destinele în fața altarului. Povestea de dragoste a celor doi a fost plină de pasiune și putea servi drept subiect pentru un film romantic.


Povestea de dragoste a lui Adriano Celentano și Claudia Mori

Adriano Celentano și Claudia Mori s-au cunoscut în anul 1963 pe platoul de filmare al peliculei ”Un tip straniu”. Inițial, Celentano nu a impresionat-o nici într-un fel pe Mori. Claudia auzise despre Celentano, chiar a vizionat și câteva filme, însă imaginea lui scenică i se părea foarte scandaloasă.


Celentano încerca din răsputeri să o intereseze pe Mori, însă de fiecare dată primea un refuz politicos și rece. Totul s-a rezolvat întâmplător: din vina Claudiei, în pavilionul de filmări s-a produs un scurt circuit, lustra din sticlă s-a făcut cioburi și i-au zgâriată fața lui Celentano.


Povestea de dragoste a lui Adriano Celentano și Claudia Mori


Tânăra s-a apropiat de actor să-și ceară scuze. Mai târziu cei doi stăteau la o ceașcă de cafea, iar încă peste o oră se sărutau cu pasiune în vestiar. Însă și după aceasta, frumoasa italiană a rezistat: Celentano i se părea un bărbat fără viitor. După filmări, cântărețul a convins-o pe Claudia să vină la concert, oferindu-i un bilet în rândul din față. Concertul s-a finalizat cu o baladă romantică, după care Adriano a recunoscut în fața publicului că o iubește pe Mori. Acest lucru a și pus începutul relațiilor dintre cei doi.


Povestea de dragoste a lui Adriano Celentano și Claudia Mori


Ei s-au căsătorit pe 14 iulie 1964. Pentru a scăpa de paparazzi, îndrăgostiții s-au cununat la ora 3 noaptea. Celentano avea un caracter dificil, iar Mori prin înțelepciunea sa a decis să-și sacrifice cariera de artistă în numele familiei. Ea a născut trei copii și l-a susținut în carieră pe Celentano – fiindu-i administrator, imagine-maker și PR-manager cu o fantezie nesecabila.
Victoria lui Adriano Celentano la San-Remo din anul 1970 la fel se datorează în mare parte Claudiei. Ea a ieșit în scenă alături soț, și privindu-l cu dragoste a cântat împreună cu Adriano, ținându-l de mână. Piesa ”Cine nu lucrează, nu face dragoste” a devenit un șlagăr pentru mulți ani.


Povestea de dragoste a lui Adriano Celentano și Claudia Mori


De atunci, pentru următorul deceniu, festivalul de la San-Remo s-a transformat într-un teatru al unui actor – Adriano Celentano. Cântărețul însă, ca orice italian nu-și imagina viața fără femei. O poveste de dragoste furtunoasă s-a întâmplat între Adriano și OrnellaMutti, partenera de film ”Il bisbetico domato”. Ornella Muti chiar a divorțat de soțul ei, actorul Alessio Orano. Celentano însă nu se grăbea să-și părăsească soția. Între timp, Claudia a dat dovadă de răbdare și aștepta revenirea soțului acasă, reiterând în fiecare interviu că ”O înșelare întâmplatoare – nu este un motiv pentru despărțire. Ea poate fi iertată. Iar pentru un bărbat, relațiile ocazionale – este ca pentru un mecanic testarea tehnică a automobilului”. În final, răbdarea Claudiei a fost răsplătită: Adriano a revenit acasă, cerându-și scuze public față de Claudia și copii pentru fapta comisă. 


În prezent, familia Celentano locuiește la 100 km distanță de Milano, într-o vilă confortabilă, cu un havuz la intrare, apele căruia spală statuia Claudiei Mori. 


Petrecerile gălăgioase nu sunt pe placul celor doi, de aceea duc un mod de viață retras. Iar Claudia își iubește la fel de tare soțul, motivul fiind același, făcut public acum mulți ani ”Nu am întâlnit pe nimeni în viața mea mai interesant decât Celentano”. 


Fotografiile de mai jos au fost făcute la 50 de ani diferență, iar soții continuă să fie tandri unul față de celălalt.


Povestea de dragoste a lui Adriano Celentano și Claudia Mori












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu