marți, 30 iulie 2019

Joan Scheckel Filmmaking Labs - Application + Biblioteca Metropolitană București





Romanian Urban Sketchers - “Schițele noastre spun povești”

Bună ziua,


Joi, 1 august 2019, începând cu ora 18.00, Biblioteca Metropolitană București vă invită în Artoteca BMB, la vernisajul unei expoziții inedite de pictură, care face parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică „Temeiuri", intitulată Romanian Urban Sketchers 2019. 
Pe simezele Artotecii BMB vor fi expuse tablouri ale unor căutători de frumos pe străzile orașelor, credincioși aceluiași manifest „Schițăm în locație, în interior sau afară, ceea ce vedem din observație directă. Schițele noastre spun povești”. 
Mai multe detalii în documentul din attach.










„Biblioteca FUNtastică” continuă distracția în Parcul Titan

După o zi plină de distracție și voie bună petrecută în Parcul Kiseleff, „Biblioteca FUNtastică” se mută în Parcul Titan. Biblioteca Metropolitană București vă așteptă pe 3 și 10 august, la aceeași oră și cu aceleași ingrediente perfecte pentru a crea zile de neuitat.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa link-ul următor:  https://www.bibmet.ro/biblioteca-metropolitana-bucuresti-se-transforma-in-biblioteca-funtastica/






Evenimentele culturale ale Bibliotecii Metropolitane București din luna august

Bună ziua,

Biblioteca Metropolitană București vă propune în luna august o arie largă de activități pentru toate vârstele.

Joi, 1 august, începem luna cu vernisajul unei expoziții inedite de pictură, care face parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică „Temeiuri”, intitulată Romanian Urban Sketchers 2019. Tot în aceeași zi, la Filiala Gheorghe Șincai marcăm, printr-o expoziție de carte, 104 ani de la nașterea scriitorului Gellu Naum.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu