joi, 9 decembrie 2021

ALIANTA FAMILIILOR - Teroarea alba din Germania impotriva familiilor

 



TEROAREA ALBA DIN GERMANIA IMPOTRIVA FAMILIILOR

Decembrie 10, 2021

 


Cazul Furdui ne constrânge să ne focalizăm pe un subiect mai vast decât acela a confiscării copiilor de către statul secular: politicile tot mai agresive ale statului secular la adresa familiilor naturale in general. Discutam azi cazul "terorii albe" din Germania împotriva familiilor așa cum ea este discutată într-un document înregistrat anul acesta de familii din Germania la ECOSOC. [Link: https://ohchr.org/.../Torture/Call/NGOs/TrennungsvatereV.pdf]

 

 

ONU critica Germania

 

ONU deja a punctat că Germania folosește "tortura albă" împotriva familiilor. Într-un raport recent a concluzionat că "some of the practices used by the German Jugendamt fulfill the criteria of so-called White torture / unele dintre practicile folosite de Jugendamt îndeplinesc criteriile așa-numitei terori albe".

 

Conform documentului, Jugendamt este o instituție cu puteri nelimitate care nu sunt restricționate nici chiar de tribunalele obișnuite care se ocupă de dreptul familiei. Anual, până în 2018, Jugendamt a luat de la părinți 52.990 de copiii, plasându-i după aceea în familii sociale ori în cămine special desemnate pentru minorii luați de la părinți. Pentru îngrijirea și creștea acestor copii se alocă sume enorme.

 

Persoanele și "familiile" unde sunt plasați copiii sunt uneori pedofili sau cupluri de același sex. Mulți dintre copii cresc în sisteme de conviețuire neconvenționale, neformate dintre persoane căsătorire ori de sex opus. Astfel se obișnuiesc cu modele de viață toxice, alternative și imorale.

 

Organizații de protejare a copiilor, organizații pro-familie și presa germană solicită Germaniei să investigheze abuzurile din cadrul Jugendamt, dar practic nimic nu se face pentru protejarea copiilor. O problemă adițională, afirmă raportul, este că judecătorii germani nu sunt independenți de executiv și devin o simplă ștampilă a politicilor și deciziilor autorităților.

 

 

Jugendamt, o organizatia in afara legii

 

Curtea Constituțională a Germaniei refuză să accepte pentru revizuire cazuri intentate împotriva Jugendamt. Iar când Jugendamt încalcă legea, tribunalele decid că erorile sunt "blânde" și nu justifică redarea copiilor părinților lor.

 

Dacă ar fi să dăm crezare Raportului înregistrat în ECOSOC, CEDO a atenționat Germania că procurorii ei nu sunt suficient de independenți de executiv și ca atare nu li se permite să emită mandate de arest cu efect unional.

 

Raportul informează, de asemenea, că agenții Jugendamt mint sub jurământ, distorsionează mărturia copiilor, ascund probele, cumpără experți care emit rapoarte favorabile obiectivelor instituției. Obiectivul ultim este separarea ireversibilă și finală a copiilor de părinți. Cu alte cuvinte, s-ar putea vorbi de o coluziune între judecători și agenții Jugendamt. Părinților li se refuză de multe ori acces la dosarele oficiale, li se adresează acuze nefondate și neadevărate ori acuze care iau părinții prin surprindere, îi șochează și părinții nu știu cum să răspundă acuzațiilor. Raportul numește acest labirint al minciunilor "a network of lies / o rețea de minciunilor".

 

Pericolul este evident: publicul este ținut departe de adevăr, tinde să creadă autoritățile și stigmatizează familiile ale căror copii le sunt luați. Există și suspiciuni că autoritățile germane intenționat dau informații eronate instituțiilor internaționale specializate în protejarea copiilor.

 

Dacă ar fi să dam crezare Raportului, bugetul anual al Jugendamt este de 33 de miliarde de euro. Exista interese investite în sistemul de protecție al copiilor astfel încât interesul suprem al copiilor este un slogan, nu o realitate. Jugendamt are mii de angajați. Pe lângă ei profită de sistem și proprietarii căminelor unde sunt ținuți copii, evaluatorii, psihologii, familiile sociale care cresc copii luați de la părinți.

 

Frauda și corupția sunt inevitabile într-un astfel de sistem. Conform Raportului, au fost cazuri în care copii au fost "inventați" pe hârtie pentru a escroca fonduri publice. Au fost depistate și rețele de pedofili care au gestionat cămine pentru adăpostirea copiilor, de exemplu în Berlin. Acest document și informațiile pe care le dă sunt zguduitoare. Vă îndemn să-l citiți cu atenție. Este evident că Familia Furdui este o victimă a unui sistem corupt care pretinde să protejeze copiii, dar în realitate îi abuzează. Abuzul este oficial, intenționat, ignorat de presă și autorități. Cauza Familiei Furdui este o cauză dreaptă. Este, deci, important să nu lăsăm garda jos, ci să continuăm să luptăm cu perseverență, să asigurăm eliberarea din captivitatea Jugendamt a copiilor Furdui.

 

 

PROTEST IN SPRIJINUL FAMILIEI FURDUI LA BUCURESTI

 

Alianta Familiilor din Romania organizeaza o manifestatie publica in sprijinul Familiei Furdui. Manifestatia este programata pentru Simbata 18 decembrie la Bucuresti in Piata Victoriei si va incepe la orele 12. Va rugam sa veniti in numar cit mai mare. La protest sunt asteptate personalitati proeminente din AFR cit si din intreaga miscare pro-familie si pro-viata din Romania.

 

Va asteptam cu drag!

 

SOLICITAM VOLUNTARI PENTRU SUSTINEREA FAMILIEI FURDUI

 

Miscarea pentru familie din Romania intentioneaza sa continuie sa se mobilizeze in urmatoarele saptamini si luni pentru a sprijini eforturile deja facute si care vor mai fi facute pentru a convinge autoritatile germane sa intoarca copii Familiei Petru si Camelia Furdui la parinti. Luati de acasa de la parinti in aprilie cu forta si fara justificare reala, copiii simt lipsa parintilor. Din nefericire, actiunea ilegala a autoritatilor germane continua acest cosmar la care familia a fost supusa de aproape opt (8) luni.

 

AFR doreste sa-si faca contributia la reintregirea cit mai grabnica a familiei. In acest sens, AFR intentioneaza sa demareze proiecte publice cit de curind, atit in Romania cit si in diaspora.

 

Avem nevoie de ajutorul dvs. Cei care doriti sa ne ajutati sunteti rugati sa raspundeti acestui email, si sa ne dati numele dvs intreg, un numar de telefon unde puteti fi contactati, si sa ne spuneti in ce oras locuiti.

 

Avem nevoie de persoane care se pricep la grafica, IT, design, media sociala, FB, websites, persoane care doresc sa se implice in pregatirea si derularea proiectelor, sa scrie si sa mobilizeze.Este deasemenea nevoie de persoane care doresc sa faca picketing in fata consulatelor si ambasadelor Germaniei din Europa si America de Nord pentru eliberarea copiilor.

 

Va multumim.

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu