miercuri, 8 decembrie 2021

RADU GABRIELA ne spune ca: Flavia Groșan, amenințată în mediul online:

 



Flavia Groșan, amenințată în mediul online:

„Mă supraveghează pas cu pas. Ce blăstămații, ce acuze, câta ură!”

 

După ce a spus că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu Covid cu ajutorul unei scheme proprii de tratament, pneumologul Flavia Groșan a devenit cunoscută. Mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale și-au arătat deschis admirația și prețuirea.

Flavia Groșan, amenințată în mediul online: „Mă supraveghează pas cu pas. Ce blăstămații, ce acuze, câta ură!”

Există, însă, și reversul medaliei: medicul a fost ținta atacurilor repetate şi unei injuste hărţuiri în mediul online. Recent, Flavia Groșan le-a transmis un mesaj detractorilor săi.

„Recunosc, timp de 2 ani m-ati protejat sau m-am protejat de furia unora. La ce lupta am dus cu prietenul meu Covid, aveam nevoie de un confort psihic sa pot gândi logic.

Ei, dar astăzi am dat peste un grup de opozanți. Eu nu știam nimic despre ei, dar ei știau totul despre mine. Ferească Dumnezeu, ce blăstămații, ce acuze, câta ura. Acum sunt turbați ca după 2 luni de pauza, reîncepem online ul. Ma supraveghează pas cu pas.

Calm băieți, ce am eu in cap nu prea poate sa mi ia nimeni. Faceți voi mai academic decat mine. Amin”, a fost mesajul medicului Flavia Groșan, postat pe pagina sa de Facebook.

 

Schema de tratament pentru pacienții Covid


Reamintim că în luna martie, pneumologul Flavia Groșan a împărțit România în două după ce a susținut că ar fi vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu coronavirus cu o schemă tratament diferită de cea aprobată de Ministerul Sănătăţii

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

 

 

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi înainte să faci o operație. Exp...

 

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta.

Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan.

 

 

Decizia Colegiului Medicilor în privința Flaviei Groșan

 

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au luat decizia să nu o sancționeze pe Flavia Groșan și să îi permită acesteia să își continue activitatea. În privința posibilității ca aceasta să-și continuie activitatea, reprezentanții Colegiului Medicilor au spus:

„Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis. Nu avem niciun fel de plângere împotriva doamnei doctor. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită.

Doamna avocat a înțeles că nu e vorba de o anchetă și, concluzia finală a fost că doamna doctor va continua să își vadă pacienții la cabinetul dânsei fără a mai ieși în spațiul public cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“, a declarat președintele Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș.

 

Sursa: RADU GABRIELA








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu