duminică, 30 octombrie 2022

Ion Măldărescu - Jurnalul unui război pierdut - Corespondență din No Man's Land

 



Jurnalul unui război pierdut - Corespondență din No Man's Land

Ion Măldărescu

30 Octombrie 2022

 

Pe 29 octombrie s-a schimbat ora naturală a Pământului şi am trecut la ora artificială. Vom aprinde becurile cu o oră mai devreme, tocmai cînd energia electrică e în criză, tot una artificială, desigur, iar economia de energie este impusă de Inalta Poartă Europeană. În haosul în care am fost aruncaţi ca nişte lucruri stricate într-o magazie pe nimeni nu mai interesează această problemă de importanţă majoră. În dimineața aceasta am schimbat câteva cuvinte cu un colaborator al revistei despre ceea ce nu vrem să se întâmple în România şi în Europa, dar după cum evoluează evenimentele, mai mult decât probabil se va întâmpla. Slugile obediente „partenerului strategic”, Gauleiterul „No Man's Land” (Țării nimănui), prima (Mă)Ciucă și gașca lor de antiromâni, cramponați pe scaunele care nu li se cuvin, vor pieirea Neamului Românesc. Vă las să citiți schimbul de păreri cu un mânuitor al condeiului, descurajat de neputința celor mulți în fața nemerniciei:

 

[08:16 - 30.10.2022]: Bună dimineața! Îmi cer iertare de deranj, dar eu sunt foarte îngrijorat în legătură cu iminența unui război pe teritoriul României. Se pare că se adună nori negri deasupra noastră. Cred că se fac ultimele pregătiri pentru demararea războiului dintre N.A.T.O. și Rusia (mai exact spus, între S.U.A. și Federația Rusă - n.n.I.M.). Evident, purtat de către români și pe teritoriul României. Asta ar da „legitimitate” acestor criminali sataniști. O țară membră N.A.T.O. (România) va fi lovită de către „ruși”. Bineînțeles, loviturile vor fi inițiate chiar de către criminalii strategici, dintr-o zonă de pe teritoriul Ucrainei, una cu statut confuz, despre care și rușii și ucrainienii susțin că le apartine. Desigur, rușii vor fi „găsiți vinovați”. Apoi se vor iniția lovituri de ripostă contra ruşilor, la care aceștia vor cam fi obligați să răspundă. Pretextul odată creat, ar da legitimitate și slugilor de la București să decreteze mobilizarea generală pentru constituirea rezervei de carne de tun.

 

În urmă cu patru zile am scris pe Facebook despre asta și după două zile articolul mi-a fost șters și eu am fost blocat pentru o lună. Nu mă plâng de asta, dar mi se pare extrem de ciudat. Deunăzi am citit și un scenariu al domnului Ilie Șerbănescu în care susține cam același lucru, că războiul dintre N.A.T.O. și Rusia va fi purtat inițial pe teritoriul României. Desigur, dumnealui argumentează mult mai bine decât aș fi putut s-o fac eu. Dar concluzia este aceeași. Credeți că e un scenariu plauzibil?

 

[09:47 - 30.10.2022] Ion Măldărescu: Stimate domn, trăim clipe cumplite pe care „prostimea” manipulată prin drogul TV nici nu încearcă să le perceapă, cu atât mai puțin, să le înțeleagă. Din păcate, ceea ce prezumați dvs. nu este un scenariu, este realitatea care va șterge România de pe hartă. Yankeii își vor lua bagajele și vor trece Marea Gârlă înapoi, lăsând în urmă ceea ce au lăsat peste tot, pe unde le-a călcat bocancul: oraşe şi localităţi făcute scrum, crime abominabile, dezastre, cadavre, sărăcie, foamete… Coreea, Vietnam, Irak, Libia, Siria, Afganistan...

 

Se spune că poporul care-și ucide conducătorul va fi blestemat 100 de ani. Poate că așa o fi: 1946 - Mareșalul Ion Antonescu; 1989 - Primul Președinte al României - Nicolae Ceaușescu - deci 2046... 2089. Doi mari patrioți cu bunele și mai puțin bunele lor, dar cu suflet de Români! Credeți ce doriți, dar se pare că blestemul e real. Înseamnă că cel de-Al Treilea Război Mondial va pleca din România și „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi, şi vinovaţi suntem cu toţii: unii pentru că am tăcut, alţii pentru că am greşit, cu toţii pentru că am suportat” - Mareșal Ion Antonescu.

 

În curând vom fi Istorie.

 

[09:56, 30.10.2022] Mulțumesc! Regret că și dumneavoastră îmi confirmați temerile. Speram oarecum să mi le infirmați. Deși eram aproape sigur de adevăr. Chiar că numai Dumnezeu ne mai poate ajuta. Dar nu cred că vom primi ajutorul divin. Poate că Dumnezeu ne iubește, dar vrea să ne vindece de ticăloșie. Dar pentru asta trebuie să trecem prin suferințe cumplite. Mulțumesc, numai bine vă doresc!

 

Românii sunt oameni pașnici, iar unica urare pe care le-o fac militarilor americani, olandezi, belgieni, francezi… și de care or mai fi este: Să fie pace! Cavaleri ai Apocalipsei, militari ai Diviziei 101 Aeropurtată a USA!, Go Home !











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu