sâmbătă, 15 octombrie 2022

Jianu Liviu-Florian - Rusia își continuă tradiția Marilor Scelerați

 




Rusia își continuă tradiția Marilor Scelerați.

 

~*~

Rusia își continuă tradiția Marilor Scelerați.

Marilor Comandanți Scelerați.

Nu s-ar fi oprit nici in 1944.

Dar - s-au oprit. Momentan. De nevoie. Dar nu s-au oprit, de fapt.

Decenii de-a randul, au rusificat, incazarmat, stapanit, in toata legea si regula, state pe care si-au pus traditia. Limba. Comanda. Si pe care au pretins - mai apoi - ca le-au dus pe cele mai inalte culmi - datorate numai lor - si socialismului dialectic si istoric - esenta a tot ceea ce a dat omenirea mai bun - si dincolo de carte nu se poate afla, si gasi - niciodata - nimic mai bun. pentru ca... evolueaza continuu! pe baza relatiilor de respect reciproc, prietenie, colaborare, si infratire, a tuturor oamenilor lumii! pentru egalitate, libertate, si fraternitate, intre toate tarile lumii! In acest timp, Sceleratii ramaneau fara mancare, fara bunuri elementare, fara ... replica, si vitriolau lumea occidentala, si apuseana, de toate relele posibile! simpla lor exisetnta era cauza tuturor relelor de pe acest pamant! ei erau dusmmanii! ei erau exploatatorii! ei erau clasa imperialista! colonizatoare! ei erau asupritorii intregii lumi! si ei - satrapii rusi - cu legioanele lor - erau arhanghelii. dreptatii, moralei, binelui, intrajutararii, sfinteniei literei de lege, care venea de la ...rasarit.

 

De la ... Fratele mai Mare.

Normal. Si cel mai Bun.

aparatorul tuturor obiditilor. saracilor. umilitilor. de sub pulpana lui.

la care puteai turna cuy nadejde. ca nu vei ramane pe drumuri,. ca va avea cine, sa aplece urechea, la suferinta ta. ca partidul glorios al traditiei marilor scelerati, ai federatiei ruse, iti va veni in ajutor, si te va salva. ca pe un pui. nevinovat, intotdeauna.

aceasta era promisiunea, aceasta era speranta. aceasta era sablonul,. acesta era froma. si fondul. in care erai turnat. restul,. erai un dezarticulat. un papusoi, sau papusa pe ata, a regimului. nu contyai. sau contai la numar. si puteai sa fii oricand, zburat, chiar fara urma. daca deranjai. in functie de cat deranjai. marii scelerati.

 

sigur ca o asemnea religie, avea nevoie chiar si de o religie, chiar si de o lipsa a religiei. care se intelegerau foarte bine. pe aceleasi coordonate. sigur, ca era formata, in acelasi timp, din ingeri, si demoni. in slujba marilor scelerati.

sigur, ca fara putere, fara armata, fara securitate, fara elite, supuse prin frica, in primul rand, prin consecintele necolaborarii, sau - tradarii marilor scelerati, marii scelerati - ca si traditia lor - nu ar mai fi existat. or - cum sa nu mai existe - marii scelerati?!

 

veti intelege mai bine astfel dilema lui putin, de ce adversarul lui este NATO. Cum sa existe el, ca parte? Nu ar mai exista. El trebuie sa existe ca Mare Scelerat, ca Maxim Scelerat, nu ca element, nici macar in Consiliu de Securitate ONU. Acolo,,el si cei ca el, sunt Marii Scelerati, care, daca nu ar fi, nu ar mai exista. Si atata timp cat se demonstreaza ca marii scelerati nu sunt vesnici - desi lenin nu este ingropat - tocmai din cauza aceasta - adica invatati, invatati, invatati, ca tinem noi si un mare scelerat vesnic in viata, ba inviem si toti vechii mari scelerati, care ne-au umplut de ce au stiut si facut ei mai bine, putin este putin, din putin, din putin, adica o matriosa ruseasca de scelerati. care nu scoate altceva, decat mari scelerati. Cu toata gloria, eroismul, fala, si cu toata galeria lor de sustinatori - in fata. inclusiv cu toata cultura lor de groaza. e suficient sa citim marea iteratura rusa. este o convulsie pe lumea marilor scelerati.

 

O sa imi spuneti ca am ceva cu astia.

Nu eu am intrat, am ocupat, am luat, din limba altuia, din pamantul altuia, nu mi-am iesit, din matca mea, din traditia altuia, doamne-fereste, din traditia marilor scelerati. care ne-au scelerat, si ne-au luat apoi in brate, si ne-au sufocat, si ne-au bagat traditia, si civilizatia, si spiritualitatea, si cultura, odata cu limba, pana in fundul gatului. si au mai pretins si toata dragostea. si ne-or mai fi oferit - si cele mai sufletiste - si apetisante - rusoaice. ca dovada.

ca altfel - nu suntem normali?!

vrem sa avem de-a face chiar cu dragostea sacerdotilor lui kadarov?! si wagner?!

 

sau - prefer sa fiu executat - cu rachete nucleare - nu cu una simpla, ca in Koreea de Nord?!

 

 

*

15 octombrie 2022

 

~*~

Cdr,

Jianu Liviu-Florian









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu