sâmbătă, 25 februarie 2023

Albert Toma - Slava bidonu' cu robinet ! Slava 5je !

 



Slava bidonu' cu robinet ! Slava 5je !

Prof. Albert Toma

25 Februarie 2023

 

Cel mai mare erou al tuturor timpurilor, bidonul cu robinet, luptător neobosit pentru cotropirea și jefuirea strategică și sistematică a întregii planete a căzut iar. A căzut eroul de nenumărate ori, s-a lovit rău de tot la cap și s-a umplut de cucuie și de cicatrici, dar s-a ridicat de fiecare dată. Bine, l-au ajutat aghiotanții să se ridice, altfel riscam să-l pierdem. Dar el și-a continuat lupta după fiecare căzătură, chiar dacă mereu era debusolat și confuz (și dădea mâna cu umbrele - n.r.). Chiar și când făcea pe el, eroicul bidon cu robinet nu stătea pe gânduri. De îndată ce aghiotanții îi schimbau pamperșii, vajnicul bidon reîncepea lupta lui neobosită.

 

Se știe că deasupra oricăror zăcăminte subterane valoroase se află numai state teroriste. Așa că idealul întregii omeniri, idealul pentru care luptă și eroul nostru, este redarea acestor bogății către cei mai îndreptățiți să le exploateze, jefuitorii strategici mondiali.

 

Slava!

 

Să mai demontăm o teorie a conspirației!

 

O altă teorie a conspirației, foarte răspândită printre conspiraționiști, teoria nocivității 5je-ului. Teoria asta fantezistă, poate chiar mai aiurită decât cea a dârelor chimice, zgârie și agresează creierele fasonate ale oamenilor instruiți și culți pentru că susține că rețeaua 5je nu se implementează pentru binele și fericirea noastră, a „prostimii”, ci dimpotrivă, se instalează cu scopuri malefice, pentru controlul, fragilizarea și îmbolnăvirea noastră. Auziți la ei, conspiraționiști rătăciți! Ce-a putut să le mai treacă prin capetele lor inculte...

 

Păi dacă undele 5je nu erau benefice pentru populime, le-ar mai fi aprobat guvernanții din întreaga lume liberă și democratică? Cunoaștem măcar vreun singur caz în istoria lumii libere și democratice în care guvernanții să fi impus măsuri dăunătoare populimii? Evident că nu cunoastem! Evident că nici rețelele 5je nu erau aprobate dacă nu erau măcar la fel de sigure și eficiente precum vaccinurile.

 

Prin urmare, mă simt dator ca alături de oamenii muncii și mai ales ai nemuncii, alături de oamenii instruiți și culți în cap de la orașe și sate, strâns uniți în jurul iubiților conducători de partid și de stat, să dezavuăm această ticăloasă teorie a conspirației. Rețelele 5je sunt sublime, sunt sigure și eficiente și își vor dovedi utilitatea în anii care urmează, n-am nici o îndoială în privința asta.

 

Dar avem nevoie și de un pic de ajutor, ca să „ne râdem” de conspiraționiști pe săturate. Conspiraționiști ăștia sunt tare enervanți și nărăvași, s-au obișnuit să pună o groază de întrebări incomode. Este greu să le răspundem, că ne cam dă cu virgulă... Uite, redau câteva mostre din aiurelile lor:

 

Costurile implementării unor asemenea rețele sunt astronomice, astfel că nici un operator de telefonie mobilă nu și-ar putea permite asemenea investiții pe scară largă. Pe deasupra, costurile de întreținere și funcționare sunt uriașe. Sunt foarte gurmande, consumă cantități imense de energie electrică. Oare în ce se transformă terrawații înghițiți de aceste rețele sublime, sigure și eficiente? Să fie vreo asemănare cu un banal cuptor cu microunde, replicat la scară planetară? Conspiraționiștii doar întreabă, nu dau cu parul. Evident, i-am putea întreba de ce nu s-au alertat și în privința rețelelor 4je sau precedentele... Dar ei ne răspund că și acelea sunt dăunătoare, numai că astea de 5je sunt de sute de ori mai rele.

 

După ce că generează asemenea cheltuieli astronomice, minunățiile astea de rețele nu pot fi amortizate nici măcar cât negru sub unghie. Utilizatorul obișnuit nu poate sesiza enormele avantaje ale sublimelor rețele, astfel că nu va fi dispus să plătească facturi umflate pentru a beneficia de o tehnologie aproape inutilă pentru el. Dar poate că tehnologia asta o fi utilă pentru cineva dacă pentru omul de rând nu este...

 

Conspiraționiștii se gândesc că există niște buni samariteni în toate domeniile (cam ca ăia împrumutați de Cîțu pentru care nici el, nici altcineva nu ne spune unde s-au dus - n.r.). Așa cum există bunii samariteni din „big pharma”, samariteni ce ne oferă atât de dezinteresat minunatele lor leacuri pentru o tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, tot așa trebuie să fie și niște buni samariteni în „big arma”, preacinstiții ce se dau de ceasu' morții pentru a instaura pacea și armonia deplină pe pământ. Ei merg și mai departe cu imaginația și susțin că trebuie să fie și niște buni samariteni „big data” și chiar aceștia ar fi insistat să se împădurească toată planeta cu sublimele antenuțe 5je. Bine, ei n-au făcut-o pe cheltuiala lor, a dat dispoziție guvernul mondial ocult către guvernele naționale subordonate să se împrumute cu bani grei de la „big finanța” pentru a subvenționa minunata împădurire.

 

Dar stai, noi știm că nu există această fantasmagorică ocultă mondială suprastatală, este doar o invenție conspirationistă. Cel mai științific și corect politic este să presupunem că guvernele au fost convinse prin argumente logice și de bun simț de către bunii samariteni din „big data” să se împrumute de la „big finanța” pentru a ne ferici pe noi, „prostimea”, cu acest dar minunat și poate nemeritat, împădurirea 5je. Cam la fel cum și ăia din „big pharma” au convins guvernele să ne fericească cu minunatele și superbele seruri. Poate nici pentru alea nu am fost vrednici, dar bunii samariteni și-au arătat marea lor generozitate și cu acest prilej.

 

De aia zic, ar trebui să intervină experții și specialiștii din domeniu și să demonteze și această ridicolă și absurdă teorie a conspirației, așa cum s-a procedat și în cazul superbelor seruri, cele atât de eficiente și de sigure!

 

Slava 5je!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu