marți, 12 septembrie 2023

DIPLOME (pentru Melania Rusu Caragioiu) - DIALOG

 




BUNA ZIUA

 

Va trimit cu multa bucurie  roadele muncii dumneavoastra  puse  in lumina  de GALA ARTELOR editia a 4-a Montreal 2023

Felicitari  si multe succese in continuare!

Va invitam  cu drag la revista  nr 13-14 !

 

Cu deosebita stima

Mihaela CD

fondator al revistei PPSM

 

PS. Acestea sunt categoriile  de diplome si premii  virtuale oferite la GALA ARTELOR ediția a 4-a !Fiecare colaborare pe care o aveti cu noi este pusa in valoare si in fiecare inceput de toamna  de Ziua limbii romane, culegem roadele la GALA ARTELOR: 

 

Diplome de Excelenta pentru participarea  la proiectul ÎMPREUNĂ ( antologia tricolora -3 volume)

Premiile la concursul  de Creații literare  și Arta  în Imagini GALA ARTELOR LA   CEAS ANIVERSAR  editia a 4-a desfasurat in revista numarul 12/2023( concursul se desfășoară  în fiecare an in ce-a de-a patra revista : exemplu  revistele 4-8-12-16-20-24 etc

Diploma de Excelenta a Galei se oferă colaboratorilor de excepție ai revistei PPSM   iar   Penita de aur  și Stejarul de aur  sunt diplome de înaltă recunoștință care se oferă  o singura data în viata  pentru întreaga activitate .

Diploma de onoare a clubului GOLD se ofera membrilor activi  care  sunt in continuare sustinatori  ai revistei PPSM.

 

 

 




Mult Iubită Doamnă, Mihaela C.D.,

Mă simt copleșită de generozitatea atâtor daruri LITERARE, cărți și Diplome primite drept apreciere din partea Domniei voastre.

În acest benefic interval de timp de când publicați cărți, reviste și organizați festivități și în Montreal și în punctele cheie de literatură și cultură, în jurul Dumneavoastră s-a creat o aură care vă înscrie în primele locuri.

Talentul și marea Dvs. capacitate de creație îmi amintește de regretata prietenă comună, Ligya Diaconescu, colaboratoarea noastră,  cea mai prolifică scriitoare, poetă, antologator internațional și ,,Doamna Limbii Române”.

Îmi amintesc de prefața unei asemenea apariții editoriale pe care Dvs. ați alcătuit-o, de asemenea menționez și privitor la rolul Dvs, în consultările dânsei pentru traduceri în limba engleză, cu toate că Ligya era și ea însăși o cunoscătoare a acestei limbi.

 Nu am uitat cuvintele Dumneavoastră rostite în fața participanților in prag de despărțire de la Festivitatea literar-muzicală la care am participat în parcul Domeniului Dvs., când ați rostir la adresa mea, îmbrățișându-mă, declarând că mă cunoașteți prin Ligya de a fi eu o mare poetă.

Mărturisesc faptul că mă găsesc făcând parte dintre neamul poeților, cunoscând expresia sacră , ,,Românul e născut poet”. Privind gradul meu de poet, încep și eu însămi a-l aprecia după numărul de peste patruzeci de diplome care mărturisesc zelul meu de a scrie în versuri. Îmi rămâne de a nu mă dezice de această artacție care durează din 1974 și până acum  și continuând această inspirație de bună metrizare a sonetului, haiku,  epigrama și poezia închinată României,  care fiind multe m-au obligat de a le imortaliza, pe specific, în câte o carte aparte, între cele treizeci și două cu diverse tematici.

Primesc cu multă bucurie aceste multiple diplome, uimitor de frumoase și artistice din partea Dumneavoastră, persoana care înscrie o epocă personală, mediatizată, privitoare la ,,Creșterea Limbii Române” în Diaspora.

Cu multe mulțumiri, prețuire, admirație și colaborare care mă onorează pe mine, memoria Ligyei Diaconescu, ,,LImba Noastră cea  Română și Cultul tradiției noastre românești.

Doriri de continuă ascensiune a prezenței Domniei voastre în calitate de lider literar-cultural,

 

     Cu stimă,

 Melania Rusu Caragioiu,

   Ambasador literar :Limba Română.

   Vicepreședintă ASRAN









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu