duminică, 4 februarie 2024

Ion Măldărescu - „Marea Resetare” - Holocaustul Suprem al W.E.F.

 



„Marea Resetare” - Holocaustul Suprem al W.E.F.

Ion Măldărescu

04 Februarie 2024

 

„Fiecare om trebuie să lupte pentru demnitatea și unicitatea lui” (Dana Gîrbovan, magistrat)

 

Inexorabilul început de an 2024 a fost pus la colţ cu brutalitate de noi fenomene extreme generate de monștrii planetei. Nu fenomene meteorologice, ci proiecte psihopatalogic-diabolice ale planificatei și mult trâmbițatei Mari Resetări, concept de neoprit al unor minţi bolnave cu dorinţe totalitare situate între poruncile oculte „Solve et Coagula” [Destramă/distruge și reconstruiește] și „Build Back Better” Reconstruiește mai bine (altfel-n.n.)]. La recenta reuniune, W.E.F.-ul (Forumul Economic Mondial) de la Davos și-a declarat oficial scopul urmărit: „reducerea populației planetare”.

 

De câţiva ani buni, stafia Resetării lansată tot la Davos, bântuie spaţiul public mondial. Bulgărele acestui concept a început să fie rostogolit în toate direcţiile, de către grupurile politice şi mass-media mercenară, generând revoltă şi înfricoşare. Balaurul și-a chemat şi anul acesta argații la „Cina cea de taină”. Nu, nu e vorba de celebra creație picturală a lui Leonardo da Vinci, ci de sacrilegiul pus la cale de marii asasini ai rasei umane. Este vorba de slugile „kallergiene” ale lui satan, adepți ai metisării raselor și civilizațiilor umane, este vorba de inamicii declarați ai națiunilor și conceptului de stat național. Aplicând străvechiul dicton latin „Divide et impera!” (Dezbină și stăpânește!), W.E.F. pregăteşte Holocaustul Suprem, la propriu, fie el chiar prin război nuclear de care se vorbește din ce în ce mai frecvent.

 

Hai-huiul excursionist permanent de la Cotroceni, cheltuitorul de serviciu al Ţării nu ne-a spus dacă abuzul „multi-supra-dimensional” cuprinde și cheltuielile (declarate secrete) ale deplasărilor sale cu avioane private de lux, ale consoartei și, mai nou, ale Ministrului (ne)Sănătății - omul O.M.S. -, de la Ana la Caiafa.

 

Trădătorii de țară din fruntea Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină numită încă România nu slujesc poporul român, ei slujesc străinii și interesele acestora. Cum altfel poate fi interpretată declarația iresponsabilă a șefului statului, adept al Marii Resetări: „Securitatea Ucrainei înseamnă şi securitatea României. Exprim hotărârea României (exprimată cu ce drept? - n.n.) şi a societăţii româneşti (idem, ? - n.n.) de a continua sprijinul multidimensional şi consistent pentru Ucraina şi poporul ucrainean, inclusiv cel de tip militar, atât timp cât va fi nevoie până la victoria împotriva agresiunii ruse, până la eliberarea întregului teritoriu, tragerea la răspundere a tuturor celor vinovaţi de crimele comise şi, mai departe, în procesul de refacere şi reconstrucţie a ţării”.

 

Chiriașul de la Cotroceni nu vrea să spună pentru care motiv susține Ucraina?,  stat artificial, neprieten al României, mult mai perfid decât Rusia, care, în frunte cu  Zelenski îi batjocorește pe românii aflați sub ocupația ucraineană și le interzice să-și vorbească graiul național.

 

Pentru care motiv, fără a cere părerea cetățenilor României prin referendum, îl susține „până-n pânele albe” pe saltimbancul de la Kiev, alungat din Parlamentul României de gura unei senatoare?

 

Pentru care motiv refugiații ucraineni sunt favorizați mai mult decât chiar în țara lor, acordându-li-se în România privilegii abuzive discriminatorii și contrare drepturilor românilor prevăzute în Actul Fundamental al Țării?

 

Pentru care motiv, fără a cere părerea cetățenilor României prin referendum România trebuie să achite nota de plată pentru „reconstrucția Ucrainei”.

 

 Chiar în aceste zile, încă actualul Președinte al României, insensibil la protestele fermierilor autohtoni, își dovedește trădarea la Bruxelles, transformând celebra lozincă creată de Barbu Catargiu „Totul pentru țară, nimic pentru noi”: în sloganul apatrid „Nimic pentru România, totul pentru Ucraina!”. „По какой причине?” (pentru care motiv?) românii trebuie să plătească oalele sparte de alții într-un război care nu este al nostru? Dacă vrea, să plătească el, nu poporul român !

 

Potrivit W.E.F.-Davos 2024, cea mai bună metodă de gestionare a decimării populației Terrei este provocarea conflictelor interetnice în scopul impunerii dictaturii și anihilarea reacțiilor potrivnice supraviețuirii. După 1989 o şleahtă de ne-românii au condus Țara frumoasă şi liberă de altădată pe căile de îngenunchere şi atârnare ale unei colonii. Gauleiterul Coloniei, unii dintre prim miniștrii postdecembriști, șefi SRI, șefi S.I.E.,., avocatul Poporului, o serie lungă de alte instituții ale statului au fost și încă sunt conduse de ne-români. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) tace pentru că e condus tot de un ne-român. „По какой причине?” - întreb și eu.

 

Răspunsul ni-l oferă cuvintele unui mare patriot Român care a ținut cu Țara până la moarte, nu cu străinii: „Puterea unui Neam faţă de el însuşi şi prezenţa unui Neam în lume şi în Istorie se dovedeşte prin unitatea cu care, în ceasurile de încercare ştie să-şi afirme cugetul şi voinţa nestrămutată. În România trebuie să trăiască şi să fie puşi în valoare mai întâi Românii; ceilalţi, dacă rămân locuri libere, vin după ei. Împotriva tuturor piedicilor şi intrigilor duşmane, a clevetirilor şi ameninţărilor nemernice, trebuie să ducem Ţara în matca viitorului, în val de veac, ca să-i asigurăm drepturile nepieritoare” (Ion Antonescu).

 

Poate, chiriașul de la Cotroceni - care nu și-a plătit chiria la palat, reprezentată prin slujirea nației în fața căreia și-a rostit jurământul de credință - ne va spune de ce „sprijinul multidimensional” cuprinde inclusiv sărăcirea și înfometarea până la rarefiere a populației României, culminând cu Holocaustul Suprem propovăduit la Davos de bilderbergi, de S.U.A., U.E și ciracii lor. Până atunci, urmând îndemnul moto-ului de la începutul editorialului, unica soluție de salvare a României este „RoExit” exemplul oferit de „Partidul Alternativa pentru Germania” (A.f.D) fiind edificator: „Marea Britanie a avut dreptate să părăsească Uniunea Europeană, iar Germania ar trebui să-și ia în considerare propriul «DeExit»”.

 

P.S. - În acest moment, Colonia e condusă de o „tripletă de aur”: KWI-Ciucă-Ciolacu,dar când am scris „de aur” nu mă refereram la 24k, 18k sau 14k, ci la „aurul” aflat în locul acela discret „Wo der Kaiser zu fuss hingeht”. Și pentru că nimic nu este întâmplător, comentariul atașat acestui editorial conține partea sa de adevăr.

 

 Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------------------------------

https://www.facebook.com/reel/1548122349270269









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu