miercuri, 6 martie 2019

"Mai mult" nu a fost niciodata suficient.




Puternicul mesaj al lui Morgan Freeman pentru Umanitate!

"Mai mult" nu a fost niciodata suficient.


Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.
Un mesaj narat de Morgan Freeman s-a viralizat si a facut inconjurul internetului. Este un mesaj puternic menit sa ne faca sa ne constientizam adevaratul scop in aceasta lume si viata.

Mesajul lui Morgan Freeman pentru umanitate

“Mai mult” nu a fost niciodata suficient. Am 86 de ani si, din nefericire, ma aflu pe patul de moarte. Am milioane de dolari la banca, insa nu imi pot cumpara sanatatea pentru a-mi salva viata acum. Am familie si milioane de fani in lume, insa sunt singur acum. Nici macar copiii mei sau un frate sau o sotie de mult timp instrainata nu stau langa mine in ultimele mele momente. Mi-am trait viata gresit si nu vreau ca asta sa ti se intample si tie.
Daca asculti acest mesaj, atunci ia masuri, chiar daca sunt evazive. Te pot ajuta sa iti schimbi viitorul.
Urmatoarele cateva momente pot prea bine sa iti schimbe viata. Mi-as fi dorit ca cineva sa imi spuna si mie asta cand eram de varsta ta.
Banii nu sunt rai prin ei insisi; banii sunt doar o hartie cu o valoare recunoscuta pentru a obtine alte lucruri pe care le pretuim in alte moduri. Daca banii nu reprezinta Raul, atunci “Ce este raul?” – poate ca te intrebi. Raul este dorinta excesiva, obsesiva si “morala” pentru mai mult. Raul este cautarea fara sfarsit, fara suflet, obsesiv compulsiva a unui anumit vas cu aur la sfarsitul unui anumit curcubeu care nu exista. Raul este a avea o eticheta de pret pentru inima si sufletul tau in schimbul succesului financiar cu orice pret. Raul este a incerca sa cumperi fericirea iar si iar, pana cand toate acele false si efemere miraje sau emotii s-au dus.Imagineaza-ti ca ai totul doar ca sa pierzi totul. Imagineaza-ti ca esti acum falit, ca toti banii tai s-au dus, ca tot ce ai s-a dus. Singura solutie la nebunia si la fericirea ta era sa obtii mai mult. Acum nu mai ai posibilitati ca sa obtii fericire falsa. Nu mai ai bani ca sa obtii mai mult. Prin urmare, cine esti acum?Ei bine, acum toti oamenii pe care ii credeai prietenii tai atunci cand banii curgeau…Poate ca ti-ai pierdut familia, prietenii si aproape toti cred ca esti o persoana de nimic, egoista si centrata asupra sa…De ce?Din cauza ca nesfarsita ta cautare ti-a intunecat mintea si te-a abatut de la adevarul tau tel in viata.Atinge asta vreo coarda sensibila in tine? Te deprima sau te intristeaza? Aproape ca am spus “bine”. Insa spun asta doar pentru ca vreau ca tu sa te schimbi.Nu spun ca nu poti avea succes financiar; spun doar sa ai un scop mai mare in viata dincolo de cautarea succesului financiar.
Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.
Sufletul tau tipa pentru ca tu sa raspunzi chemarii tale adevarate. Poti sa te schimbi astazi daca redefinesti ce este succesul pentru tine. Poti sa iti transformi relatiile tale deteriorate si sa construiesti altele noi. Poti sa te ierti pe tine si pe altii care te-au ranit. Poti sa devii un lider povatuindu-i pe altii.
Poti sa iti reechilibrezi prioritatile in viata. Poti sa iti vindeci casnicia si sa recreezi o dragoste mai puternica decat ai crezut vreodata ca este posibil. Poti sa devii cel mai bun parinte cu putinta la orice varsta, chiar si la 86, insa nu astepta pana atunci. Intotdeauna vei fi capabil sa faci mai multi bani, insa nu poti face mai mult timp.
Intr-o zi, la fel ca si mine, vei muri si tu. Pentru ce anume vrei ca oamenii sa isi aminteasca de tine? Ce poti face pentru ceilalti pentru a face lumea un loc mai bun? Care este adevaratul tau scop pe acest pamant?
Toti murim, insa doar cativa sunt cei care traiesc cu adevarat.
Poti pasi afara din umbre in lumina. Ai fost menit pentru maretie.
Ai fost menit pentru mai mult decat ce faci pentru a-ti castiga existenta.
Esti o fiinta cu putere interioara, facuta sa inspire si sa ajute lumea. Sa intelegem acest lucru in mod corect odata pentru totdeauna.
Astazi, pasesti in lumea in care dragostea adevarata exista si realizezi in sfarsit ca dragostea este de fapt acel “mai mult” pe care ti l-ai dorit toata viata.

Doar iubeste mai mult si mai mult in fiecare zi si in fiecare mod si nu renunta niciodata. Indiferent de cat de plin de provocari va fi destinul tau in viata, lumea are nevoie de tine cu adevarat, acum mai mult ca niciodata.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu