miercuri, 12 octombrie 2022

Ion Măldărescu - Uniunea Europeană a dat Ordinul de Marș al României spre Evul Mediu

 




Uniunea Europeană a dat Ordinul de Marș al României spre Evul Mediu

Ion Măldărescu

12 Octombrie 2022

 

Specialiștii au confirmat că în secolul al XX-lea românii aveau un IQ superior unor populații occidentale cu pretenții, dar se pare că, bătându-se cu pumnii-n piept precum gorilele pentru că ar fi scăpat chipurile de dictatură, mintea lor a cam luat-o pe arătură. Au „sărbătorit” nu fantasma libertății, ci drumul spre sclavie. Mai mult, debusolați și atacați din toate părțile de hienele avide de pradă ușoară, după decembriada catastofică românii au perpetuat gândrea cu încetinitorul. Le-a trebuit 33 de ani de la cacealmaua GloboCap-Bush Sr.-Gorbaciov & Comp. din 1989 șă-și dea seama că atunci a început punerea în scenă fără restricții a spectacolului morbid al Marii Resetări. Asocierea celor 33 de ani de îndobitocire! cu cele 33 de grade ale Piramidei și ale „B'nai B'rith International” să fie doar simplă coincidență? Poate ne luminează „vânătorul de capete” românești de la I.N.S.H.R.-E.W. Știe el ce știe… dar o știm și noi.

 

Românii „au căzut din lac în puț”, sau cum se mai spune, „au scăpat de dracu' și au dat de tată-su!”.

 

După 1990 ni s-a dat brânci în N.A.T.O., ni s-a dat brânci în  lagărul concentraționar U.E., dar nu România avea nevoie de U.E. ci Occidentului i se scurgeau ochii după România pentru a-i jefui bogățiile și a-i transforma pe români în sclavi. Cu ce ne-am ales noi, românii? Ce mai avem astăzi? Ne-am ales cu o țară parțial vândută și parțial dată pe gratis străinilor, ne-am ales cu statutul de Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.), cu tezaurul național  trimis „în delegație” la Londra (pe care-l vom revedea la fel ca pe cel din Primul Război Mondial dus la Moscova) și cu buzunarele și goale. Prin cei patru trădători de Neam și Țară care s-au înșurubat pe scaunul prezidențial, cu sprijin străin, vrerea hoților s-a instaurat „Pas cu pas”. Ei, guvernele lor și matusalemicul guvernator al BNR au adus România în faliment. Suntem „Pe marginea prăpastiei”.

 

Oricât de răuvoitor ar fi cineva, nu poate contesta diferența ca de la cer la pământ între puterea economică și militară a României de dinainte de '89 cu cea a C.C.O.M.S. „iohanniste”.

 

Oricât de răuvoitor ar fi cineva nu poate contesta faptul că după 1989 și până azi C.C.O.M.S. a „realizat” cel mai mare deficit demografic din istoria omenirii - pe timp de pace.

 

Oricât de răuvoitor ar fi cineva nu poate contesta statutul și poziția demnă a României anilor '70-'80 al secolului al XX-lea pe plan internațional cu cel de slugă al C.C.O.M.S. a anului 2022.

 

Oricât de răuvoitor ar fi cineva nu poate infirma „Matrix”-ul în care se află astăzi  C.C.O.M.S. în calitate de membră „cu drepturi depline” a lagărului concentaționar în fruntea căruia, în plină criză energetică, o maimuță coruptă și cu un tupeu dus dincolo de orice limite dă lecții de moralitate și conduită civică Europei. Criză „confecționată” la comandă de nemernicii cretini care de cred dumnezeii planetei.

 

Românii s-au săturat de dublă măsură!

 

Cuvintele recente ale europalamentarei Maria Grapini adresate Comisiei Europene  în plenul Parlamentului european oglindesc realitatea și sunt mai mult decât edificatoare: „Criza ecnergetică se accentuează, iarna bate la ușă […] Comisia Europeană mimează solidaritatea. […]  vine cu propunerea să scădem consumul - toate statele membre - cu 5%. România consumă sub un Mw/oră energie electictră spre diferență de alte state […] Suedia care consumă 4MW/oră. Nu credeți că solidaritatea înseamnă consum egal pentru toți cetățenii din cele 27 de țări ? Ce se întâmplă cu cetățenii din țara mea? Românii s-au săturat de dublă măsură! Nu suntem în Schenghen, nu avem vize pentru America, dar ne puneți să trăim în întuneric și la lumânare!”. Din păcate, nu toți cei care reprezintă România în Turnul Babel de la Bruxelles procedează la fel.

 

Pentru a completa lucrătura globalistă, cretinii demoni ai planetei au clocit ouă amestecate până când a ieșit altceva decât ce știam noi. A ieșit „Crislamul”, noua religie mondială uns de un Papă(lapte) Francisc-an. Un fel de ghiveci călugăresc gata otrăvit, bun de servit atât creștinilor, musulmanilor și ce or mai fi.

 

După ce conducătorii C.C.O.M.S. s-au prosternat în genunghi cu fața la Mecca D.C. Pentagon stârnind Ursul de la Răsărit împotriva românilor  - gest gratuit și nejustificat - România suplimentează efectivul trupelor de ocupație. „O companie de transportoare blindate și una de tancuri «Leclerc» ale Armatei Franței vor sosi în România, la sfârșitul lunii octombrie, pentru a completa mijloacele tehnice ale Grupului de luptă al N.A.T.O. - Battle Group Forward Presence (B.G.F.P.) dislocat în Cincu” [1].

 

Din ospiciul de la Kiev, clovnul cretin-dement-iresponsabil -sluga altui iresponsabil senil-căzător-de-pe-trepte și căutător de creaturi inexistente pe malul Potomacului  - cere „lovituri preventive” împotriva Federației Ruse. Adică cere declanșarea războiului nuclear.

 

„Vinovaţi suntem cu toţii…”

 

Bine spunea conf. univ N. Grigorie Lăcrița: „Dintotdeauna omenirea a ajuns pe mâna unor mari nebuni !”[2]. Statele lumii sunt conduse astăzi „ca niște turme de oi de către niște ciobani tâmpiți, spre prăpastie”, sunt conduse de ciudățenii - probabil reptiloide - ca să apelez la una din teoriile conspiraționiste, aduse cu vreun OZN de dincolo de Calea Lactee pe Terra pentru depopularea planetei de ființe umane și înlocuirea lor cu creaturi gen Aliens. Îi știm cu toții pe „ciobanii” în discuție: Biden, paparuda-fără-cap, Macron tăietorul-de-frunză-la-câini telecomandat prin scârțâitul fenomenelor neobișnuite de Abația de la Mont Saint Michel, Johnson Dilimache cu părul confecționat din ciulinii Bărăganului, Iohannis, dulapul-robot cu șepcuță pe post de navetist-la-nevastă și excursionist fără-limite, Justin Trudeau-zmintitu', tocător de frunze de arțar… regișori vetuști depravați și veștejiți…

 

Dar, volens-nolens, sunt obligat să re-citez un mare patriot român: „Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi, şi vinovaţi suntem cu toţii: unii pentru că am tăcut, alţii pentru că am greşit, cu toţii pentru că am suportat” (General Ion Antonescu, 1 decembrie 1940).

 

Aranjament grafic - I.M.

 

----------------------------------

[1] https://ecopolitic.ro/ministerul-apararii-convoaie-cu-tehnica-militara-franceza-vor-sosi-in-romania/ - 12 octombrie 2022.

[2] https://www.art-emis.ro/analize/dintotdeauna-omenirea-a-ajuns-pe-mana-unor-mari-nebuni - 2 o









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu