miercuri, 17 mai 2023

Anușca-Doglan Elena - ,,Cine știe dans, câștigă!” a ajuns la majorat

 



,,Cine știe dans, câștigă! a ajuns la majorat

 

Duminică, 14 mai 2023, a avut loc la Berezeni Gala Festivă și Gala Laureaților a Concursului - Festival Interjudețean de Gimnastică și Dans  ,,Cine știe dans, câștigă!” - Editia a XVIII-a, organizat de Școala Gimnazială ,,Anastasie Fătu” Berezeni - Grădinița cu P.N. Nr. 2, în colaborare cu: Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Casa Corpului Didactic Vaslui, Primăria Berezeni, Agroind Berezeni, Asociația Județeană ,,Sportul pentru toți” Vaslui, Liceul de Arte ,,Hariclea Darclee” Brăila,  Colegiul Tehnic ,,INFOEL” Bistrița,  Școala nr. 1 Limanu  - jud. Constanța, Grădinița cu P.P. Nr. 1 Huși,  Școala Nr. 1 Hoceni, Liceul Tehnologic "Petru Rareș" Vetrișoaia, și Centrul Cultural ,,Anastasie Fătu”.

Sponsorii Concursului, cei care au făcut posibilă realizarea lui, au fost:

Primăria Berezeni - primar Dima Toader;

Agroind Berezeni – inginer Talmaciu Sorin Marian;

Biserica Comunei Berezeni – preot Nistor Nelu;

prof. Prodan Alina Elena - director Școala Gimnazială ,,Anastasie Fătu” Berezeni;

ed. Nedelcu Ioana - coordonatorul concursului.

A fost o sărbătoare a dansului vasluian, o gală grandioasă plină de excelență, un program de zile mari, în care dansul a făcut legea.  Peste 250  de copii din Vaslui, Hoceni, Vetrișoaia, Berezeni (Centru, Satu Nou, Mușata), Brăila  Constanța s-au întrecut pe ritmuri de emoție și dans pentru a cuceri inimile juraților și a sutelor de spectatori prezenți.

Comisia de Specialitate a acordat note fiecărei prestații și astfel s-a stabilit clasamentul final. S-au acordat diplome, cupe, premii în bani, adeverințe cadrelor didactice îndrumătoare, dulciuri tuturor copiilor.

Juriul concursului ,,Cine știe dans, câștigă” a fost alcătuit din:

Președinte de onoare: Prof. Botan Ana-Cristiana– inspector școlar general - Inspectoratul Școlar Județean Vaslui;

Președinte executiv: Prof. Vîrlan Luminița Mihaela– inspector școlar pentru Educație fizică și Sport - Inspectoratul Școlar Județean Vaslui;

Prof. Prodan Alina Elena– director Școala Gimnazială ,,Anastasie Fătu” Berezeni;

Prof. Lazăr Liliana – director Grădinița cu P.P. Nr. 1 Huși;

Dr. Ing. Toader Dima – primarul comunei Berezeni;

Prof. Anușca Doglan Cristian - profesor Educație Fizică și Sport - Colegiul Economic ,,Anghel Rugină” Vaslui;

Prof. Balan Gabriela Roxana Mariana – director adjunct Școala Gimnaziala ,,Anastasie Fătu” Berezeni.

          Concursul a fost supervizat de arbitrele internaționale prof.  Ianul Ioana și prof. Dohotaru Iulia și a fost prezentat de prof. Filip Veronica.

,,Astăzi am participat la un eveniment extraordinar și de mare impact pentru școala și comunitatea noastră, concursul - festival ,,Cine știe dans, câștigă!”. Vreau să-i mulțumesc domnișoarei ed. Nedelcu Ioana pentru inițierea acestui concurs, în spatele căruia se află o munca asiduă de ani de zile și sunt mândră că în acest an am făcut parte din organizarea acestui mare eveniment, fiind extrem de mulțumită de rezultat, de tot ceea ce am văzut, de prestațiile excepționale ale formațiilor. Mulțumesc tuturor cadrelor didactice, părinților și copiilor, sponsorilor si sprijinului domnului primar dr. Ing. Toader Dima.”, ne-a mărturisit vizibil emoționată doamna director a Școlii Gimnaziale ,,Anastasie Fătu” Berezeni - prof. Prodan Alina Elena.

,,Astăzi s-a mai scris o pagină de istorie a dansului la Berezeni. Cadrele didactice îndrumătoare au pregătit niște momente absolut excepționale, copiii au fost superbi, iar atmosfera a fost una de poveste. Mulțumesc din suflet participanților, sponsorilor, copiiilor, părinților, colegilor. Ne revedem la ediția cu numărul XIX.”, a declarat inițiatoarea concursului– ed. Nedelcu Ioana.

 

Felicitari  dragii mei consăteni, pentru tot ce ați realizat frumos pentru copii, părinți și spectatori, pentru noi toţi! (prof. Anușca-Doglan Elena)

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu