miercuri, 31 mai 2023

Zoe Dantes - Imperiul Otoman este viu

 



Imperiul Otoman este viu

Zoe Dantes

31 Mai 2023

 

Globaliștii și demoncrații și-au luat porția de ...uie. Multă și îndesată! Pe mărimea prostiei, propagandei și mai ales pe imensa fractură dintre realitate și nebunie. Care propagandă, urlă ca turbată că Erdogan e dictator. O fi pentru ei! Pentru Turcia, e Sultan! Bravo, Turcia!

 

Statul care nu are politicieni ieftini, repetenți, șantajabili și mai ales slugoi. A rămas în picioare și au arătat încă o dată lumii ce înseamnă să-ți respecți istoria. Ai fost și ai rămas un imperiu! În ciuda tuturor demoncraților. Cu cine făceau ei filme de doi bani? Cu turcii? Vedeți că e singurul stat în care bărbații au rămas bărbați. Pe cine manipulați băi, demoncraților? Pe băieții din Van? Serios? Pe cei din Anatolia? Habar nu are propaganda idioată de peste ape ce înseamnă tradiția. Pentru că nu au avut și nu vor avea vreodata așa ceva. Nu au avut cum și azi, sunt doar o șleahtă de nebuni care cred că pot face orice. Nu! La turci, nu!  Puteți face cu imbecilii din U.E. care nu mai au nici un Dumnezeu, nici o tradiție, care au renunțat să mai aibă identitate, mândrie, și cultură!

 

În timp ce Europa se chinuie să afle dacă are femei sau bărbați, în timp ce peste baltă se dă o lege a nebuniei: ce este femeia, Turcia își vede de treabă!

 

Când s-a deschis sezonul turistic, Turcia a încasat aproape 60 de miliarde euro din avansul pentru vacanțe. Doar avansul! Deranjant pentru „lumea civilizată”! La câteva zile, un ministru al Turciei, iese și transmite un mesaj direct către globaliștii lui pește prăjit: „Luați-vă mâinile de pe Turcia!” Eu aș fi zis „labele”! După care Turcia s-a trezit într-o noapte cu cel mai mare „cataclism” cutremurul devastator. Încă nu știm dacă a fost un cutremur natural sau a fost indus. Ce cutremur este natural fără epicentru?! Nu există! Au rămas în picioare! În ciuda tuturor! Au refăcut în trei luni mare parte din locuințele devastate.

 

Asta înseamnă să te simți și să acționezi ca un imperiu. Singurul viu care a mai rămas. U.K. e mort de mult. Au rămas doar cu fumurile si aroganța! În rest, o adunătură de indivizi din toată lumea. Viața se răzbună! Și cum o face ea, nu o face nimeni!

 

Lecția pe care au dat-o turcii la aceste alegeri, te face să te întrebi zadarnic: de ce slugoii de politicieni din „lumea liberă” se vând pe nimic și o dată cu ei își vând țara și neamul?! Pentru câțiva firfirei! Pentru că nu avem cultura suveranității, a demnității de a fi cetățenii unui stat suveran și nu mai avem bărbați de stat!

 

Avem doar niște maimuțe îmbrăcate în costume scumpe cu lesa atărnată de gât! Care sar de câte ori li se ordonă! De stăpâni! Ăia cu demoncrația în gură, cu propaganda dementă, cu mincina transformată în narativ oficial.

 

Încă o dată, duminică, 28 mai 2023, Otomanii au arătat lumii că nu se vând, nu se pleacă și mai ales nu-și tradează istoria și neamul!  Asta este diferența dintre realitate și propagandă, se vede aici[1].

 

Bravo, Turcia!

 

-------------------------------------------

[1]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3612520645739444&id=100009446322363 – 28 mai 2023.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu