luni, 29 mai 2023

Cornel Dan Niculae - Umbra „sponsorilor misterioşi” globali în lichidarea liderilor ruşi (4)

 



Umbra „sponsorilor misterioşi” globali în lichidarea liderilor ruşi (4)

Cornel Dan Niculae

28 Mai 2023

 

Vor să ridice criminalitatea din Rusia împotriva lui Putin şi să-l lichideze după modelul asasinării în trecut a ţarilor Rusiei şi „ca pe Ceauşescu”

 

Mesajul anti-Putin trimis de ultra-bogatul rothschildian Ponomarev la finele lui august 2022 e de fapt unul specific anar­hist, precum tiparul revoltei împotriva „tiranilor”: „Sărăcie și sicrie pentru unii, palate pentru alții, aceasta este esența politicii sale [a lui Putin]. Credem că oamenii lipsiți de drepturi au dreptul să se revolte împotriva tira­ni­lor. Putin va fi detronat și dis­trus de noi!”. Cam la fel gândeau şi bolșevicii zhydovi care l-au asasinat pe ultimul ţar al Rusiei.

 

Anarhiştii lui Ponomarev adăugau: „Îi declarăm pe oficialii guvernului Federației Ruse și ai administrațiilor regionale complici ai uzurpatorului puterii (?). Cei care nu re­nun­ță la puterile lor vor fi distruși de noi... Proprietățile celor care nu se pocăiesc și nu vorbesc public împotriva acestui guvern și a războiului său, vor fi distruși, și ei, de noi”.

 

Având în vedere că Ponomarev este omul celei mai bogate clici financiare a lumii, în­ţe­le­gem că aceasta este aceea care instigă - printr-un cal troian anarhist sau „rezist” - la distrugerea averilor altora, pe care mai apoi să le preia ea. Averile celorlalţi sunt declarate ca fiind obţinute prin „corupţie“, corupţia fiind mantra neo-marxistă rezist îndreptată numai împotriva riva­­lilor oligarhiei globale, averile clicii fiind „corecte”.

 

Ponomarev propaga asemenea idei de la postul său tv personal din Ucraina, fiind foarte bogat, dar pretindea că vorbeşte în numele unui „grup care lucrează în interiorul Rusiei pentru a răsturna re­gi­mul lui Putin, iar aceasta (asasinarea Dariei - zicea el) este doar în­ce­putul: vor fi lovite ţinte importante legate de Kremlin, inclusiv oficiali, oligarhi şi membri ai agen­ţi­i­lor de securitate ale Rusiei”.

 

La 1 septembrie 2022, periodicul ucrainean Kyiv Post anunţa, prin articolul „dărâmând regimul lui mPutin: Primul interviu din lume cu un lider al organizației ruse A.N.R.”[11], că zilele lui Vladimir Putin sunt numărate, conform asasinilor care au revendicat şi uciderea Dariei Dughina, căci urmează ca grupul „Armata Naţi­onală Rusă“ să-l ucidă, con­form liderului ei, „Aleksandr”, după ce, la 1 septembrie, s-a semnat o „declaraţie de coo­pe­rare între gru­pu­rile ruse anti-Putin şi cele ruse pro-ucrainene”, în prezenţa lui Ilya Ponomarev, care le în­tindea hârtiile la semnat la 3 inşi în uniforme de camuflaj, identice acelora ale batali­onului Azov al armatei ucrainene, lângă nişte clădiri în ruină din Ucraina, doar unul fiind fără cagulă pe faţă, înconjuraţi de presă, conform unui video postat de ei, o scenă pro­pa­gandistică cu urmări din martie 2023, când „partizanii ruşi“ au intrat în Rusia.

 

„Aleksandr” s-a prezentat pe sine ca pe un fel de lup singuratic „Nu am fost nici­o­dată foarte interesat de opoziția liberală rusă și, personal, m-am considerat întotdeauna un singuratic. În ultimii zece ani, toată opoziția legală a stârnit doar milă... Adevărata opo­zi­ție rusă este posibilă doar acum, în două situații ipotetice: în clandestinitatea noastră sau cu armele în mână, luptând de partea arma­tei ucrainene. Această alianţă va semnala mo­bili­za­rea atât a ANR, cât și a uni­tă­ților de volun­tari ruși... Credem că atacurile [asasi­na­tele] noastre sporadice împotriva auto­ri­tă­ților, a ideo­lo­gilor lor și a băieților lor din media vor genera confuzie în rândul elitelor ruse. Şi când, astfel, va exista o scin­dare între elite, acestea vor începe ele să doboare regimul lui Putin din interior, de sus. Iar noi, A.N.R., o vom face de jos. Putin nu va scăpa cu simpla înlăturare a lui de la putere. În cel mai bun caz, el va fi judecat la Curtea Penală Internațională (C.P.I.) ca Miloșevici. În cel mai rău caz, va fi executat ca Ceaușescu”.  După 10 ani de la proiectata lor revoluţie violentă (în 2012, la Moscova), se vede că, la anti-puti­niștii diri­jați de oligarhii iudei khazaro-ashkenazi, exista un fel de obsesie pentru „revoluția“ din 1989 din România („de două sute de milioane de euro” !?).

 

Faptul că totul este o lucrătură făcută împreună cu serviciul secret ucrainean S.B.U. de către patronii de la Londra ai lui Ponomarev este indicat de componența alianței con­du­se de „armata” lui. În afară de cei de la Armată Națională Republicană (A.N.R.), nou-veniţii de sub comanda omului „evreilor lon­do­nezi” erau în 31 august 2022 „Legiunea Libertatea Rusiei” (Legion Svoboda Rossii L.S.R., engl. „Freedom of Russia Legion”) şi, mai ales, Corpul Voluntarilor Ruşi (R.D.K., „Russkiy Dobrovol’cheskiy Korpus”, engl. „Russian Volunteer Corps”), brand sub care au acţionat la începutul lui martie 2023 ca „sabotori“ terorişti, în vestul Rusiei, în regiunea Briansk.

 

Dar „Legiunea Rusia Liberă” este o grupare de maximum 500 de indivizi, din arma­ta ucrai­nea­nă, for­mată în principal din dezertori ruşi şi organizată de Oleksiy Arestovici, locotenent-colonel de in­for­maţii ucrainean (cu tată polon şi mamă rusoaică), „repre­zen­tan­­tul legiunii”, specializat militar în antrenarea, manipularea şi condiționarea psi­­ho­lo­gi­că, subordonat direct preșe­din­telui Zelenski din 24 februarie 2022 (dar demisionat în 17 ia­nu­a­­rie 2023, după ce a scăpat informaţia că nu e vina ruşilor pentru racheta ce a lovit un bloc de locuinţe din oraşul Dnipro, ucigând 45 de persoane, racheta fiind deviată de apă­ra­rea anti-aeriană ucraineană).

 

Corpul Voluntarilor Ruşi a fost creat abia în august 2022, parcă înadins să dea greu­ta­te şi sens „patriotic” complotului de asasinare a familiei Dughin, din aceeaşi lună, Iliya Ponomarev desfăşurând o operaţiune specială de in­toxicare media, RDK fiind născo­cit în interiorul batalionului „Azov”, pretins naţionalist şi „nazist” (creat la rândul lui din mili­­­ţi­ile anti-ruse din 2014, apărute cu ocazia evenimentelor generate de revoluţia Maidan de la Kiev, marca Soros-C.I.A.), dar aflat sub tutela con­ducerii zhydovești a Ucrainei şi lup­tând alături de mercenarii israe­lieni (căci, în Ucraina, luptă îm­potriva Rusiei şi câteva sute de „volun­tari israelieni“), şi la care, astfel, „supre­ma­­tismul alb“ apare mai mult ca un brand decât ca o realitate, căci chiar „dușmanii ruşi“ sunt albi, ba chiar fraţi etnici.

 

Într-un videoclip postat de Ponomarev („trădătorul”, cum îl numeşte Kremlinul) pe contul său de Twitter pe 2 martie 2023, patru dintre „voluntarii“ sabotori înarmaţi, în frunte cu liderul iudeu al R.D.K., „Nikitin“ (Denis Kapustin), după ce au intrat în con­frun­tări sângeroase cu forţele locale ruse, cer tuturor rușilor „să lupte cu Putin”.

 

Deşi N.A.T.O. a pus imediat pe seama Rusiei conflictul armat de pe teritoriul ei cu cei 45 de „volun­tarii” R.D.K., ca fiind o „operaţiune sub steag străin“, Ponomarev i-a re­cu­noscut ca fiind „băieţii“ lui care „au pătruns cu adevărat pe teritoriul regiunii Briansk“, în Rusia (TopWar.ru din 2 martie 2023) [12]. Şi R.D.K. a anunţat concomitent pe canalul său ofi­ci­al de Telegram că „Corpul Voluntarilor Ruşi a venit în regiunea Briansk pentru a le arăta compatrioților săi că există speranță, că poporul rus liber poate lupta împotriva regimului cu armele în mâini” în Newsweek)[13]. Şi tot Ponomarev este cel care anunţa recent pentru „The Insider” (preluat şi de RussianFreePress.com) că acţiuni precum cea din regiunea rusească Briansk se vor repeta în curând şi că „Războiul va veni în Rusia!”.

 

Bizar e că Denis Kapustin („Nikitin”), şeful pretins „neo-nazist“ al formaţiunii RDK, la rândul ei pretinsă organizaţie de extremă dreapta, este… evreu, conform biografiei sale, publicată de presa germană, căci el s-a mutat în copilărie de la Moscova, în anul 2001, îm­pre­ună cu familia, primind un permis de ședere permanent ca „refugiat de origine evre­ias­că“, conform Der Spiegel, ce a preluat informaţiile de la Serviciul de Migraţie German în articolul „Rechtssextremer Kampfsportler  Der Neonazi Krieger”[14] din 2019: „Potrivit cer­ce­tărilor Der Spiegel, Kapustin a călătorit din Rusia în Germania cu familia sa pentru prima dată în 2001. Nu ca un repatriat întârziat, ci ca refugiat al contingentului evre­iesc. Oficial, familia Kapustin e în Germania un «caz special» datorită presupuselor lor origini evreiești. La doar câteva luni de la intrarea în țară, Denis Kapustin a primit permis de ședere permanentă. Un refugiat evreu care s-a transformat apoi într-un influent neo-nazist?… S-a mutat. În octombrie 2018, a fost reținut de serviciile speciale ucra­i­ne­ne. Potri­vit surselor Spiegel, Kapustin a fost suspectat că produce amfetamine... Potrivit cer­curilor de securitate, se spune că el ar fi încercat să obțină și arme sub formă de pis­toale de semnalizare transformate în Ucraina - o suspiciune alarmantă. Se spune că acum este liber în Ucraina. Aparent, neo-nazistul nu poate călători în Germania în acest mo­ment: auto­ritățile ucrainene i-ar fi confiscat pașaportul”[15]. Dar poate să atace Rusia.

 

- Va urma -

 

------------------------------------------

[11] cf. https://www.kyivpost.com/russia/bringing-down-putins-regime-worlds-first-ever-interview-with-a-leader-of-russian-nra.html

[12] https://en.topwar.ru/212103-nahodjaschijsja-na-ukraine-jeks-deputat-gosdumy-inoagent-ponomarev-vyskazalsja-o-napadenii-terroristov-na-brjanskuju-oblast.html

[13] https://www.newsweek.com/what-russian-volunteer-corps-hostages-taken-russia-ukraine-1785038 - 2 martie 2023.

[14] https://www.spiegel.de/panorama/justiz/rechtsextremer-kampfsportler-der-neonazi-krieger-aus-moskau-a-1253163.html - 14 februarie 2019.

[15] https://www.spiegel.de/panorama/justiz/rechtsextremer-kampfsportler-der-neonazi-krieger-aus-moskau-a-1253163.html










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu