miercuri, 24 mai 2023

Radu Theodoru - Nestimabile asasin de codri seculari, românofag și vânzător de sacru pământ strămoșesc…

 



Nestimabile asasin de codri seculari, românofag și vânzător de sacru pământ strămoșesc…

General Maior (rtg) Aviator, veteran de război, Radu Theodoru

24 Mai 2023

 

Nestimabile,

 

Se pare că trepădușii galonați sau nu care agită securea războiului și ei bucurându-se din plin de huiduielile obștei nu-și informează „comandantul suprem” tobă de carte militară pe care l-am auzit la Sibiu declarând public, citez: „În armată n-am învățat decât să-mi las gulerul” (e vorba de dublura din celuloid a gulerelor tunicilor închise la gât), comentariul auditoriului fiind prompt: „Sărmanul, dacă atâta l-a dus capul!”.

 

Nestimabile asasin de codri seculari, monumente ale naturii, de economie națională prosper, de învățământ performant, de istorie românească, vânzător de sacru pământ strămoșesc, complice la instaurarea dictaturii sanitare, pretext al instaurării crimei în masa prin vaccinare, îți atrag atenția că apetitul tău belic va fi bumerangul care-ți va curma cariera românofagă.

 

Români,

 

Nu din pricina noastră Ucraina este o ruină fără electricitate, fără apă curentă, fără căi de comunicare, cu o populație - câtă a mai rămas - zăcând în frig, orbecăind în toiul iernii prin ruinele fostelor orașe.

 

Nu din pricina noastră generalul Valeri Zalujnîi, comandantul suprem al armatei ucrainene și-a pierdut tehnica de luptă, începând cu cele peste 400 de aeronave și terminând cu armata în sine, obligat să declare că are nevoie de o nouă armată să o trimită în abatorul gestionat de ruși.

 

Români,

 

Din Ucraina, 8 milioane de fugari au ajuns în vest. Mulți au rămas la noi. Le dăm ajutor umanitar mai substanțial decât ce se câștigă de români. Trei milioane de fugari au trecut la ruși, conform Biroului Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru refugiați.

 

Vă întreb: v-ați săturat de confort, de apă caldă la robinet, de magazine cu rafturile pline, de medicul de familie și de farmacia din colt, de Sinaia, de Predeal, de Techirghiol și de minunile audio-vizualului?

 

Vreți să vă vedeți cuibul familial în flăcări și voi să faceți turism de iarnă cu sarsanalele în cârcă? Sforăiți, fraților, în tihnă, că are grijă pupilul nazisto-neoconservator (că tot se poartă corciturile) al madamei Merkel să vă trezească bărbăția uitată la debara, vârându-vă în salopetele statului și „stâng-drept-stâng” spre gloria eternă, „înainte, marș”!

 

Regizorii americani au finalizat scenariul piesei tragice în care veți juca rolul soldatului neinstruit, terciuit sub șenile în decorul jalei ucrainene, bântuită de crivățul nemilos stârnit de la răsărit.

 

Și acum, adevărul!

 

Să știți de ce mor zeci de mii de oameni masacrându-se reciproc pentru interesele economice, politice și strategice ale Ocultei, având  la ordin Statele Unite și teatrul de război Ucraina

 

Să vă dați seama de calibrul moral, de motivațiile ridicule, jalnice, dezgustătoare, ale celor care vor să dezlănțuie un masacru planetar, după ce popoarele au pus capăt masacrului prin pandemie.

 

Români!

 

Suntem trădați de impostorii impuși prin fals, de la președinte și patriarh, la parlamentul minoritarilor și guvernul lor de slugi.

 

Numai tăria noastră ne poate salva.

 

- Va urma -

 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu