luni, 29 mai 2023

Ion Măldărescu - Baba Vanga de la O.C.n.S.

 




Baba Vanga de la O.C.n.S.

Ion Măldărescu

28 Mai 2023

 

„Următoarea pandemie poate oricând să bată la ușă”, afirmă Baba Vanga de la Geneva, cerând  lumii să se pregătească înainte de venirea viitoarei crize sanitare modiale. Așadar, noua pandemie e deja planifică cu termene și responsabilități mortale, elitele întunecate ale planetei au deja preparat pe lamelă un alt virus-bacterie, după ce au bifat zeci de milioane de morți de Covid și alte sute de mii post vaccinare. Covid-19 este deja retrogradat de o amenințarea mult mai feroce! După o scurtă espectativă, companiile farmaceutice sunt resuscitate. Dar să luăm aminte: „«Organizația Mondială a Sănătății» (O.M.S. sau W.H.O. - acronimul în limba engleză a denumirii «World Health Organization»), cu sediul central la Geneva, a fost înființată la 7 aprilie 1948 cu scopul declarat de menținere și coordonare a situației sănătății pe planeta Pământ”. Ceea ce nu se mai întâmplă de mulți ani.

 

În mod surprinzător (oare?), deloc așteptat, după prima zi a operațiunii militare din Ucraina, vocea mass-media mercenară a amuțit. În a doua zi de război nu s-a mai pomenit  nici de Covid, nici de măști, nici de… Dispariția instantanee a Covid-19, a prilejuit unui șugubăț internaut să propună - în glumă, desigur - acordarea Premiul Nobel pentru Medicină pentru anul 2022 președintelui Federației Ruse.

 

Strigoaica, vrăjitoarea de la Uniunea Europeană a cerut țărilor membre abandonarea suveranității în favoarea Turnului Babel de la Bruxelles. Au trecut luni de zile, luni în care „Cloșca cu puii de «aur»” din ograda Globo Cap și-a văzut sacii-n căruță. Țările Terrei trebuie să asculte comanda mafiotă a Organizaței Criminale a (Ne)Sănătății (O.C.n.S.), iar actualii conducători ai României - la comanda Deep State - și-au dat acordul de condamnare necondiționată la moarte prin decimare a propriului popor

 

Deep State, statul profund sau guvernul din umbră este o organizație ocultă alcătuită din rețele potențial secrete neautorizate de putere ce funcționează independent de conducerea politică a statului. Deep State are drept scop urmărirea propriei agende și obiective prin manipularea statului oficial, iar scenariul impus slugilor prea plecate, aflate pe scaunele de șefi de state - la rîndul lor, sclave -, a propus renunțarea nu doar la suveranitatea propriu-zisă, ci și la suveranitatea sănătății oamenilor.

 

O.C.n.S. a fost mandatată prin Capi dei capi a Deep State - versiune modificată a tiparelor mafiote din  primele decenii ale secolului al XX-lea: Diligher, Al Capone, Frank Costello, Louis Bouchalter, Pablo Escobar, Griselda Blanco, Bugsy Moran, Albert Anastasia, Carlo Gambino, John Gotti, frank Lucas, Joseph Kennedy, Mayer Lansky, Anthony Salerno, Carlos Lehder, Joaquin „El capo” Guzman, Amaso Carillo Fuentes… să dea „Befel”-uri de pandemie „potrivit intereselor partidului «Marii Resetări»”.

 

Baba Vanga de Geneva s-a dat de trei ori peste cap și a apărut la O.C.n.S. - via  Davos, în chip de Făt Frumos-cel Urât și fără scrupule (la propriu și la figurat), un fel de Harap Alb în versiune negativă (nu-i pot scrie coloratura pielii fiindcă voi fi acuzat de rasism și voi păți ce-a pățit arbitrul de fotbal)… implicat în moartea a mii de conaționalii, etiopieni. Grijuliu cu sănătatea planetei Baba Vanga de Geneva prevestește o nouă plandemie care va asedia omenirea în curând. Noua întrupare a Babei Vanga, pre numele ei Tedros Adhanom Ghebreyesus este Director General al O.C.n.S. din 2017 a vorbit prin fantom-telefonul, conectat direct prin Calea Lactee, cu Plandemia aflată în pregătire de asalt, iar aceasta a anunțat că se află deja în drum spre Terra, cu escală de câteva secunde-ani lumină la Wuhan, pe… Marte. După aia, va veni Potopul… scuze, se va declanșa  noua vânătoare a bipezilor de pe „Planeta maimuțelor”.

 

Noi, muritorii de rând, ca tot creștinul-ortodox, trebuie să fim generoși, să le acordăm prioritate de plecarea în cosmos tuturor Harapilor Albi negativi și Capilor dei GloboCapi ai Deep State. Ducă-se pe pustii cu tot calabalâcul lor de tentative criminale !

 

După convorbirea telefonică avută cu Plandemia viitoare, Baba Vanga s-a grăbit să declare la reuniunea anuală a O.C.n.S. de la Geneva, Elveția: „Amenințarea ca un nou agent patogen, cu potențial de mortalitate chiar mai ridicat rămâne reală!”, altfel spus, Covid-19 a murit ! Vine agentul letal!

 

Ce-ți e și cu telefonia asta cosmică ?!

 

Aranjament grafic - I.M.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu