duminică, 21 mai 2023

Cornel Dan Niculae - Umbra „sponsorilor misterioşi” globali în lichidarea liderilor ruşi (3)

 



Umbra „sponsorilor misterioşi” globali în lichidarea liderilor ruşi (3)

Cornel Dan Niculae

21 Mai 2023

 

Anti-putiniști de-ai lui Rothschild, Ho­dorkovski şi Soros, ei au vrut la Moscova „o revoluție violentă ca în România”, „de 200 de milioane de dolari”

 

Nat Rothschild, urmașul imperiului financiar londonez şi global al tatălui său, Jacob Rothschild (care s-a îndreptat asupra economiei ruse împreună cu pionii săi, precum Ho­dorkovski şi Ilya Ponomarev, în alianţă cu Soros), spunea, în 28 februarie 2022, despre pre­şedintele Rusiei, Vladimir Putin, după de­cla­n­şarea operaţiunilor militare ruse în Ucraina, că „distruge tot ce a realizat Rusia în ultimii 30 de ani. Sancțiunile împotriva ruşilor se vor declanşa şi vor rămâne până el va pleca de la putere...”.

 

Iar Hodorkovsky, partenerul Rothschildzilor englezi, autoexilat la Londra, la iudeii mai mari ca el, l-ar mânca şi el pe Putin „de viu“. În 3 martie 2022, el făcea titluri de presă cu declaraţia că „Invadarea Ucrainei va pecetlui căderea lui Vladimir Putin într-un an sau doi“, iar în aprilie îi îndemna pe ceilalţi „miliardari ruşi“ (preponderent iudei) să-l declare public pe Putin drept criminal de război, adică să susţină o asemenea pro­pagandă.

 

Apoi, în 20 iunie 2022, tot Hodorkovski, unul dintre cei mai mari inamici ai regi­mului de la Moscova, anunţa că „Putin va pierde, în cele din urmă, cu siguranţă. Dacă va câştiga acum în Ucraina, va începe, din cauza problemelor interne, un război cu N.A.T.O. Şi, în cele din urmă, tot va pier­de acel război. Dacă nu ar fi fost atâtea victime, aş fi fost destul de mulţumit, pentru că s-a angajat pe o rută care va duce la moartea sa. Dar această victorie specifică în Ucraina depinde în în­tre­gime de Occi­dent”. De aceea, Occidentul este, la rândul lui, îndemnat să finanţeze şi să susţină Ucraina în război. De la începutul con­flictului militar până la finele lui 2022, armata ucraineană adevărată a fost înjumă­tățită în lupta cu ruşii, aşa că Rusia nu se mai luptă practic decât în mică măsură cu Ucraina, ci, din ce în ce mai direct, cu S.U.A. şi cu ţările N.A.T.O. sau chiar şi cu Israelul, prin unii mercenari-„voluntari“ iudei livraţi, ori cu minoritarii etnici din Ucraina, obligaţi să lupte cu ruşii.

 

În numele acestor criminali cu „gulere albe“ vorbea, de fapt, Ilya Ponomarev după asasinarea Dariei Dughina, revendicând şi anunţând şi alte asasinate în nu­mele anarhiștilor RosPartizan/A.N.R. („Armata Națională Rusă”), nume de acoperire, mai degrabă, pentru organizaţia anarhistă rusă Frontul de Stânga (Levyy Front, întâmplător Levy fiind şi numele unuia dintre cei 12 fii biblici ai lui Iacob-Israel, descendenții lui Levy, leviții, formând casta rabinilor - clerul talmudist, „Învățătorii Legii“, după cum sunt supranumiți în Torah / Pentateuh). Levyy Front e totodată fosta Avangarda Tineretului Roșu (marxist-leninistă), cu care Ponomarev ţinea legătura prin consilierul său, Leonid Razvozzhayev, prins de auto­ritățile ruse că a încercat, împreună cu Frontul de Stânga şi cu un politician georgian de-ai lui Soros, să dea, în 2012, celebra lovitură de stat teroristă de răsturnare prin violenţă a preşedintelui Vladimir Putin.

 

Georgi­a­nul implicat era Givi Targamadze, politician asociat cu lumea interlopă şi, alături de Mikhail Saakashvili, lider al uneia din „revoluţiile colo­rate” marca Soros-C.I.A., Revoluţia Trandafirilor („Rose Revolution”), din 2003, din Georgia. Tot împotriva Rusiei, anul următor, în 2004, la Kiev avea loc, pe Maidan, Revoluţia Por­to­calie, activiştii Soros georgieni fiind mereu implicaţi în acţiunile anti-ruse din Ucraina.

 

Iar marxistul bolşevic radical şi anarhist Serghei Udaltsov, liderul Avangardei Tineretului Roșu (A.K.M.) şi al Frontului de Stânga, ce apar ca stând în spatele RosPartizan/A.N.R. („Armata Naţională Rusă”, care revendică asasinatul împotriva familiei Dughin), a fost şi el, în 2012, la întâlnirea cu Ilya Ponomarev pentru punerea la cale a puciului de înlăturare a lui Vladimir Putin. În înregistrarea secretă a acestei întâlniri, difuzată de un post tv rusesc (N.T.V.) sub numele „Anatomia unui protest 2“, omul lui George Soros, geor­gianul Targamadze, le spune ceva despre „două sute de mii de oameni care ar trebui să meargă la Kremlin“ ca să facă o revoluție violentă, ca „aceea din România” (1989 sau protestele din România din ianuarie 2012)[9], care ar costa doar 200 mili­oane de dolari, bani pe care îi putea trimite pe canale secrete Andrei Borodin, fost pre­şe­din­te al Băncii Moscovei, fugit şi el la Londra de frica lui Putin, după ce a comis mai multe in­fracţiuni bancare, banii urmând a fi o colectă de la sponsori secreţi, administrată de Borodin, zis şi „noul Berezovski”.

 

Serghei Udaltsov („partizanul roşu” bolşevic-anarhist) le mai declara la întâlnire celorlalţi con­spi­­ratori că e gata să coopereze cu „naționaliștii“ ca să răstoarne prin violen­ţă autoritățile, căci „națio­na­­liștii... dau bine şi trebuie atrași, însă nu şi lăsaţi să domine acţiunea“, se auzea o voce. De aceea, probabil, şi-au şi numit Ponomarev şi Udaltsov drept „arma­tă naţională”  gruparea lor de „partizani ruşi“, care ar fi ucis-o pe Daria Dughina, căci naţional „dă bine”, deşi criminalii erau „agenți ucraineni“ sau nişte „pro-ucraineni“ dirijaţi de la Londra.

 

[Notă specială: Deşi s-a pronunţat de mai multe ori numele României în con­ver­saţia secretă în rusă din 2012, de către conspiratorii anti-Putin, discuţie prezentată în docu­men­tarul „Anatomy of a Protest 2“ de la televiziunea rusă NTV, nu s-au putut verifica strict, până acum, cele ce s-au discutat acolo, existând mai multe opinii despre ce se în­ţelege din vorbirea şoptită în rusă a protagoniştilor. Oricum, numele României s-a rostit acolo şi în con­textul ca activiştii sorosişti români - preluaţi atunci în instrucţie în pro­gramul „ReStart Romania”[10] de către ambasadorul evreu al SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein - să vină la Moscova pentru a participa în stradă la lovitura de stat împotriva conducerii Rusiei.

 

- Va urma -

 

------------------------------------------

[9] https://ro.wikipedia.org/wiki/Protestele_din_Rom%C3%A2nia_din_2012 -

[10] https://www.art-emis.ro/analize/miscarea-rezist-programele-restart-si-recrutii-romani-ai-acestora-1 şi https://www.art-emis.ro/analize/inceputurile-miscarii-rezist-programele-restart-si-recrutii-romani-ai-acestora-2









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu