sâmbătă, 31 decembrie 2016

GSM DE ZIUA REPUBLICII I (tableta) 0e





DE ZIUA REPUBLICII I

De ziua Republicii I, avem prim ministru !
Mult zgomot pentru nimic, ar spune Shakespeare !
Cum au plecat consilierii electorali evrei, mârlănia liderului PSD a ieșit la suprafață. Ce rost au avut toate isteriile și atacurile absolut nejustificate la adresa președintelului țării ? Nu a fost nicio criză politică, doar o vânzoleală media de nedescris.
Amenință, Dragnea, cu noi mineriade !?! Nu-i e deloc rușine ? Ce ar fi vrut ? Să ia neamțul decizii fără să facă minime verificări ?
Președintele a luat decizii în ambele cazuri în mai puțin de 24 de ore de la data trimiterii nominalizărilor de prim ministru.
Ce ar fi vrut ? Să semneze în secunda 2 ? Ca la partidul său, pe care nici nu l-a mai consultat la prima propunere ? Cea cu Sevil, de pusese pe jar țara și comunitatea europeană.
Dragnea a mințit în stil bolșevico-securistic aruncând invective de neacceptat la oamenii care dețin asemenea responsabilități în stat. Președintele Iohannis a explicat calm într-o scrisoare motivele respingerii doamnei Sevil Shhaideh, dar Dragnea a citit, în direct, o altă scrisoare, care nici nu venea de la președinte !
O mai și poartă pe biata Sevil pe la televiziuni ! Jenant !Parcă era un Ciuvică în plină criză. 
Noroc că președinte nu e Băsescu. Am fi asistat la o bălăcăreală tipic românească de râdea toată lumea de noi. 
Așa, s-a văzut de la o poștă „calitatea” liderilor care au câștigat alegerile cu 17% din electoratul țării. Nu-i văd deloc bine în viitorul apropiat dacă vor continua cu un asemenea comportament golănesc. Poporului român îi place circul, dar nu chiar fără limite. 
Dragnea a făcut afirmații care nu sunt susținute de realitate, neexistând nicio întârziere în aplicarea programului PSD după cum tot repetă ca o flașnetă dereglată baronul de Teleorman. 
Românii așteaptă îndeplinirea, la virgulă, a angajamentelor luate !
La muncă, tovarăși !



LA MULȚI ANI, ROMÂNIA !

LA MULȚI ANI, ROMÂNI !































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu