miercuri, 25 ianuarie 2017

Dor de Eminescu la Montreal-FILM






Ziua culturii nationale inseamna Eminescu, folclor, dor! Cu drag, de la Scoala Junimea Romana! Va invitam sa vizionati evenimentul Dor de Eminescu, editia a-VII-a: expozitie, poezii, cantece, teatru

https://m.youtube.com/watch?v=eXQK2o4N4BY&feature=youtu.be

De la ingerasii de 3 si 4 ani, pana la adolescenti si adulti, cu totii am participat la evenimentul Dor de Eminescu, am facut sa vibreze la Montreal sensibilitatea si patriotismul din opera poetului nostru national!

Felicitari echipei de teatru care ne-a oferit la Montreal impresionanta dramatizare a poemului Luceafarul, pe scena scolii Junimea: Veronica Mieila, Alexandru Tutuianu, Emil Cotrigasanu, Sorin Viorel Loga, Marian Costache, Alex Lancranjan! De remarcat este faptul ca rolurile principale au fost interpretate de adolescenti care, desi plecati la varste fragede din tara de origine, citesc literatura romana si memoreaza din operele scriitorilor nostri, transmitand mai departe, peste timp si spatiu, frumusetea graiului, bogatia culturala, profunzimea spiritualitatii romanesti!... Bravo, sunt exemple demne de urmat!

Cu alese sentimente,
Otilia Tunaru si inimosul colectiv al scolii Junimea Romana
www.junimearomana.com
www.jeunesserichesse.com













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu