miercuri, 25 ianuarie 2017

GSM CIRCUL din DEAL (tableta sf) 0k




 CIRCUL DIN DEAL

Băieții deștepți au hotărât să neutralizeze tigrul ! Fusese adus, pe post de vedetă, acum doi ani la cerere a milioane de spectatori, urmăritori fideli a ceea ce se întâmpla sub marea cupolă. Și-au zis că e o investiție sigură, care va asigura stabilitate și control asupra lupilor și șobolanilor, cei mai hrăpăreți în manejul circului național. Care se înmulțeau cu o viteză incredibilă. Normal, din moment ce aveau asigurate toate condițiile. Bio ! 
O bună perioadă, tigrul părea indiferent la giumbușlucurile maimuțelor care umpleau arena, distrând spectatorii cu jongleriile lor ieftine. Furtul portofelului plătitorului de bilet, era numărul de rezistență. Abia după un timp boborul se dezmeticea, sesizând la returnare că avea mult mai puțini bani decât în momentul subtilizării. De aceea, Consiliul de Administrație (CA) avea grijă să înlocuiască, periodic, prestidigitatorii. Să nu bată la ochi.
Dar banii subtilizați ajungeau tot la membrii CA și chiar mai sus !
Erau și alte numere, care țineau seară de seară, spectatorii cu sufletul la gură. Înmulțirea banilor fără muncă, dispariția asistentei magicianului, ghicirea viitorului roz, hora șobolanilor, shwo-ul baloanelor de săpun, maimuțele față-n față etc. etc.
Seară de seară spectacolele transmise prin televiziunile proprii cu iluzioniști notorii faceau ratinguri de neimaginat !
Se mai întâmplau și grozăvii. Odată, la un număr cu leii jigăriți din dotare, însuși dresorul era să fie mâncat. A scăpat la intervenția hotărâtă a stewarzilor. Din afara arenei. Când au devenit prea mari costurile, poporul a cerut reducerea personalului a cărui întreținere devenea un lux. S-a mai umblat la schema de încadrare, au dispărut vreo trei clovni, câteva zeci de șobolani, s-a tăiat suplimentul la vulpile de la ora 10 și 17, însă, tot nu era suficient.
Pentru scurt timp, în speranța redresării, a fost adusă o trupă de profesioniști români răspândiți prin lumea largă. Deși torpilată din prima zi, cu tot felul de sabotaje, întreruperea luminii, luarea gazelor, bruierea realizărilor, echipa reușise să readucă speranța. În zadar !
Vox populi (17%) a reintronat bâlciul tradițional ! Ceilalți nu au cumpărat bilete. Și lume, lume … cona Manda din nou sub reflectoare ! Totul părea să reintre în „normalitatea” cunoscută de aproape șase cincinale.
La puțin timp, după trâmbițata victorie din decembrie (alt decembrie), un porcușor, sub acoperire de mistreț, după ce a fost pierdut în ceață chiar de Ignat(!) a lăsat, la loc sigur, tot felul de filmulețe. Regizate de alți păpușari. Cu el în rolul vieții. Unele de râsul lumii, dar boborul este avid de manipulare. Puțini văd scenele contrafăcute. Sau se fac că nu le văd ! Mă rog, numărul de magie este în plină desfășurare.
Conducerea bicefală, pișicheră, a Circului din Deal devine tot mai depășită. Circurile din străinătate au reziliat toate turneele, greu se vor mai face schimburi de delegații, din cauza numerelor tot mai slabe și răsuflate ale circarilor de pe Dâmbovița. Aceeași actori cu educație incertă, aceleași actrițe cu iz de centură, aceeași scenă cu recuzită ieftină, aceleași numere răsuflate !...
Magia cuvintelor, „poporul a decis”, „buzunarele rrromânilor”, „străinii care ne vor răul”, „patria”, „rrromânii vor”, pare să nu mai funcționeze. În plus, se confirmă tot mai mult zvonuri care devoaleză dedulcirea din greu a păpușarilor și personalului la banul public, încălcând regulamentele în vigoare. Mașini, vile, vacanțe în locuri exotice, amante / soții noi … S-a ajuns la afaceri care atentează chiar la siguranța spectatorilor ! Și buzunarul rrromânilor ! În ciuda promisiunilor fără număr.
Conducerea bicefală vrea să iasă din situația creată, scăzând prețul la bilete, acordând tot felul de facilități. La trei bilete se promite și o gogoașă. Caldă, pudrată cu mult zahăr. De Teleorman.
Lovitură ! Papagalul cu pene multicolore a fost pus la dispoziție. Deși cei care îl îngrijeau și-l serveau susțin că nu a încălcat nici ROI, nici ROF, păsăroiul a fost eliminat din statul de funcțiuni. Un caz rezolvat la foc automat. De tigru !
Declarația sa la despărțirea de colegi a fost ca la premiile Oscar ! Patria, familia, onoarea, servirea statului, amicii, mă voi întoarce …Până atunci va fi, se pare, la refacere în Seychelles ! Depinde cum va suporta canicula !?!


Boborul cere trezirea tigrului. Ținut într-o cușcă separată. Pe alt deal. De la bun început, păpușarilor nu le-a plăcut achiziționarea lui. Presimțeau că ceva nu era în regulă, dar nu aveau ce face. Poporului i-a plăcut ideea ! Și celui dinăuntru și celui plecat în bejenie.
Cum, la câteva spectacole de promovare, tigrul a avut o evoluție interesantă, s-a hotârât eliminarea lui din scenă. Tigrul, prin lungile lui tăceri, le frigea pielea la foc mic. Când dădea mesaje laconice, de multe ori greu de înțeles de bobor, se clătina tot decorul de mucava, „artiștii” fugind îngroziți prin culise.   
Regizorii nu mai știu ce să facă ! Amenințările, în direct, la lumina reflectoarelor, nu aveau niciun efect. Tigrul tăcea. Cum au trecut timpurile când se puteau executa dispariții în plină noapte s-a trecut la bălăcăreala cotidiană ! Au fost puse în mișcare toate mijloacele „democratice” de compromitere a imaginii fiorosului tăcut prin mass media mercenară. În van, boborul s-a prins de fumigenele jnapanilor circari.
Transparența este clamată tot mai mult prin piețe ! Au fost câteva aglomerații protestatare, care au zdruncinat puternic temeliile circului apărut în perioada postdecembristă. Se cere chiar capul echipei fondatoare a Circului din Deal. Toți cu mâinile pătate de sângele a sute de mioare sacrificate doar spre hrana carnivorelor din menaj ! Se încearcă o spălare oficială a imaginii multor multor capete de afiș. Însă, mesajul tigrului a fost clar. Fără amnistierea elefanților !?!
În PUB se scandează: „Hoții stau la pușcărie, în Democrație !
Spectacolul contiună !

ULTIMA ORĂ !

1. Pe 16 ianuarie 2017, criminalul Ion Iliescu a fost inculpat în Dosarul Mineriadei, ce trenează de decenii. Datorită unui revoluționar vertical, Teodor Mărieș, care nu a putut fi „cumpărat” de FSN (PSD&PDL), acest proces va fi finalizat în România.
Iliescu este inventatorul celei de a treia căi de evoluție a unei țări, prin care a obturat, de fapt, drumul către democrația reală. A dat, astfel, liber la distrugerea și jefuirea României unei echipe instalate după doar câțiva ani, atât pe stânga (PSD), cât și pe Dreapta (PDL) eșicherului politic. Nu mai socotim puzderia de partide-sateliți pe care le-a folosit în diverse momente. Plus minierii !
Întreaga echipă trebuie să-și primească pedeapsa pentru Contrarevoluția, declanșată la 22 decembrie ora 18,30, prin care au confiscat Revoluția din 14-22 decembrie 1989, ucigând peste 800 de oameni pentru a pune mâna pe putere.
2. În sfârșit am primit un SMS de la dispăruta lele Safta. 
„ - Profesore, (asta înseamnă că e supărată pe mine - n.n.) văd că ești îngrijorat de plecarea mea. Știi că în zona Buzăului semnalul la telefon este și nu este în multe locuri. Află că sunt la Peștera Misterelor să găsesc gaura denunțată de Dragnea. Voi reveni în curând !
Văd că claxoanele pesediste au dat în dambla ! Transformă invitația privată al lui Dragnea și Grindeanu în invitație oficială. Am accesat prin satelit Departamentul de Stat al SUA și nu se confirmă o astfel de invitație. Se pare că e o afacere pe mulți bani ! E musai să se ducă ! Trebuie să-l învețe pe Trump câteva șmecherii de Teleorman ! Informal. Pentru buzunarele americanilor !
Pot să-ți mai spun ceva. Trump este o combinație perfectă de nastasian, băsescian, becalian și udreniană ! Va fi un circ pe cinste în toată America ! Ca la poale de Carpați. Pe curând. Ti pup ! LS”.
Ger ușor ! (2)
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu